Gruwelijke beelden van pasgeboren baby’s met één oog en staart, misvormd door ‘vaccins’

De Turkse tv-zender Beyaz was op een persconferentie, waar foto’s van baby’s werden getoond die vreselijk misvormd waren geboren, nadat hun moeder was geïnjecteerd met het Covid-‘vaccin’ van Pfizer en Moderna. 

Deze cutting-edge informatie is ook vertaald in het Engels:

 ‘Erbakan: Kinderen worden geboren met één oog en een staart!’ 

De voorzitter van de Turkse Welzijnspartij, Fatih Erbakan, sprak in Ankara voor de camera’s. Aanwezig waren doktoren, een klinisch psycholoog, een neurochirurg en een specialist op het gebied van borstziekten, professor Dr. Serhat Fındık, die hem ondersteunden:

 

Horrific images of new-born babies with one eye and tails, deformed by ‘vaccines’

Of bekijk de video hier.

 

Transcriptie headlines:

Ja, beste kijkers, Fatih Erbakan, de voorzitter van de Turkse Welzijnspartij, die het Coronavirus vaccin niet heeft genomen, stond voor de camera’s met drie artsen naast hem, en liet enkele foto’s zien…

Hij liet een foto zien van een gen changer. Hij zei: “Het is geen vaccin, het is een gen-veranderaar. Zoals u hier kunt zien, werd er een baby met een staart geboren, vanwege een genetisch defect. Kinderen werden geboren met één oog en een staart…”

Er worden foto’s getoond van kinderen met meerdere armen en benen, of met één oog, of met een volledig aangetast lichaam, bedekt met haar: een dierenhuid. Erbakan: “Dit is eigenlijk geen vaccin; wetenschappelijk heet dit een gentherapie, of een gen-verandering!”

Hij laat een foto zien… “Hier ziet u een baby, geboren met een staart, een genetisch defect. Hier is een baby met de huid van een dier. Hier is een baby met vier benen en drie armen. Wetenschappelijk heet dat gentherapie.”

“Dus deze technologie kan ook therapeutisch worden gebruikt, maar het kan een andere structuur veroorzaken en mutaties, zoals baby’s met staarten, met vier benen en drie armen. Het is een wapen dat gebruikt kan worden!”

U eraan herinnerend dat er een vreemde stof in de moderne vaccins van het Japanse ministerie van Volksgezondheid zit, betoogde Erbakan dat dezelfde stof ook wordt aangetroffen in de biotech vaccins.

Fatih Erbakan zei: “Ik ben klaar om dit met wetenschappers te bespreken. Laten we met deze gegevens op de proppen komen in het bijzijn van onze 83 miljoen mensen. Laat degenen die zich verzetten maar komen; we hebben documenten en bewijzen beschikbaar.”

 

Zie ook:

Stories of Pregnant Women Who Took a COVID-19 Shot

Breaking news: Celeste Solum over wat er in het virus en het Gates vaccin zit (VOLLEDIGE TEKST)

 

Bron:

https://www.youtube.com/c/beyazhaber/videos

You may also like