Groot Barrièrerif met ‘record hoog’ niveau van koraalbedekking doet MSM, functionarissen en klimaatalarmisten beschaamd staan

Klimaatscepticus Professor Peter Ridd werd ontslagen vanwege de waarheid over dit wereldwonder. Hij bewees dat het verhaal over het dreigend koraalverlies onwaar was.

Voormalig JCU marine natuurkundige Peter Ridd zegt, dat het Groot Barrièrerif momenteel een ‘recordhoge koraalbedekking’ ondergaat:

“Dit zijn gegevens die al een tijdje zijn verzameld, en het laat zien… het is eigenlijk een recordhoogte van koraal,” vertelde hij aan Sky News Australia. 

“We hebben nu meer koraal op het Groot Barrièrerif dan toen de records in 1985 begonnen. 

“We hebben twee keer zoveel koraal dan we hadden, nadat rond 2011 en 2012 enorme cyclonen door het rif gingen. En deze recordhoge koraalbedekking is er, ondanks zogenaamd drie catastrofale, ongekende koraalverbleking gebeurtenissen, in slechts de afgelopen vijf jaar. Dus je moet je afvragen of die verbleking gebeurtenissen wel zo catastrofaal waren als deze experts zogenaamd beweerden.”

 

Great Barrier Reef experiencing ‘record high’ levels of coral coverage

Translation => Options (gear wheel) > Subtitles > Automatic translation > Choose your language

 

Huidig ‘wetenschappelijk’ establishment volkomen corrupt

De ‘wetenschappers’ op hoog niveau, degenen die effectief de controle hebben over een bepaald veld, zijn stevig geworteld in de zakken van de onzichtbare elites, dat wil zeggen, de machten aan de top met hun krachtige agenda’s en grenzeloze geldmiddelen om deze te pushen.

Neem als voorbeeld wat er met Dr. Peter Ridd gebeurde…

Marine fysicus Peter Ridd werd ter verantwoording geroepen, omdat hij het aandurfde de impact van de zogenaamde opwarming van de aarde op het Groot Barrièrerif in twijfel te trekken. Dr. Ridd geloofde, dat de catastrofale claims van ‘een stervend rif’, die door veel van zijn marionetten werden geuit, te snel door de bocht waren. Peter Ridd had echter een ruggengraat, en kwam naar buiten met zijn overtuigingen.

Werkgevers van Dr. Ridd, – de James Cook University – namen een aantal disciplinaire maatregelen tegen hem. Uiteindelijk werd hij ontslagen. Daar stopte het echter niet! Want in dat proces werd Ridd’s karakter vermoord, zijn reputatie aangetast, en zijn geld opgebruikt in rechtszaken. En voor wat…? Welke grote misdaad heeft hij begaan…? Welnu, in de huidige wereld van controle, en van fraude binnen de mainstream media (MSM), was de misdaad van Dr. Peter Ridd gewoon: ‘de waarheid spreken’.

Verbleken van koraal en verdwijnen ijsberen uit de gratie geraakt

In de afgelopen tijd was koraalverbleking, net als de verdwijning van ijsberen, een rage. Er werden borden opgesteld, en kinderen werd verteld over de verwoestende impact, die hun ritjes naar school wel niet hadden op het Groot Barrièrerif! Zelfs artikelen van eind 2020 stelden, dat ‘als de opwarming van de aarde verergert, we dit wereldwonder al in 2050 zouden kunnen verliezen’. Anderen waren zelfs nog dramatischer; zij beweerden dat ‘als de huidige trends zich voortzetten, meer dan 90 procent of meer van het levende koraal in slechts 10 jaar tijd uit de centrale en zuidelijke delen van het rif zal zijn verdwenen’.

Tegenwoordig zul je echter merken dat die twee voorbeelden – het verbleken en de ijsberen – uit de gratie zijn geraakt – en dit is niet omdat de uitstoot van kooldioxide in de atmosfeer is verminderd. Dit is eerder te wijten aan observaties in de echte wereld, die bewijzen dat de oorspronkelijke ‘wetenschap’ 100% onwaar is. De ‘wetenschap’ faalde spectaculair! Desondanks hebben die wetenschappers nog steeds hun baan, in tegenstelling tot Peter Ridd, en hebben ze op de een of andere manier zelfs hun geloofwaardigheid nog behouden… tenminste, bij de MSM en de gehersenspoelde massa.

Dit is de kracht van door angst gedreven propaganda:

het is zeer doordringend, herhalend en langdurig. Dit is natuurlijk opzet. Maar slechts een klein beetje kritisch denken, en een eigen onderzoekje, kan je bevrijden uit deze hersenspoeling. Mijn advies: neem één onderwerp tegelijk, want het kan een beetje overweldigend worden.

De lijst met wetenschappelijke mankementen is enorm:

Je hebt dus het bovengenoemde Groot Barrièrerif, en het verdwijnen van ijsberen.
Maar dan heb je ook nog een ijsvrij noordpoolgebied en geen sneeuw meer.
Je hebt terrestrische temperaturen, die niet voldoen aan het model, en je hebt hetzelfde met de oppervlaktetemperaturen van de zee.
Je hebt zware orkanen die afnemen en niet toenemen zoals was voorspeld.
Je hebt een exponentieel groeiend Antarctisch ijs, en je hebt Arctisch ijs en de massabalans van het Groenlandse ijs op een scherp herstel.

Bijna alles wat ze ons over bijna elk onderwerp vertellen, maakt deel uit van een groter plan, een enorm grote operatie.

 

Bronnen:

Great Barrier Reef experiencing ‘record high’ levels of coral coverage

https://electroverse.net/record-high-coral-coverage-across-the-great-barrier-reef/

You may also like