Geef nooit op te bidden voor je familie, vrienden, kennissen, of geliefde | Een bemoedigend beeldvisioen

Bijzonder getuigenis van een lezer van Eindtijdnieuws, die een beeld zag van een vrouw met wie zij regelmatig contact had. Ook haar moeder kreeg diezelfde nacht iets te zien.

Eindtijdnieuws.com
21 mei 2022

 

Word alsjeblieft niet ontmoedigd, wanneer je familie of geliefden niet willen luisteren naar wat je hen te vertellen hebt, of je misschien wel uitlachen, wanneer je hen wilt waarschuwen. God kan het in hun gedachten terugbrengen, zie je, wanneer het misschien nog niet te laat is. En dan zullen ze zich je woorden herinneren.

Ikzelf ben er van overtuigd, dat dit beeld niet alleen bedoeld was voor de ontvanger ervan en voor Willy, maar inderdaad, ook voor anderen. En ik bid echt dat door dit getuigenis heel erg veel mensen wakker worden en weer een sprankje hoop krijgen. Veel gelovigen en niet-gelovigen zijn ontmoedigd en verward geraakt, of depressief, en dat is precies wat satan wil.

Voordat ik het beeldvisioen met u deel, enige achtergrondinformatie:

Willy heeft op zaterdag 14 mei de Here Jezus aangenomen.
Zij is gestorven op donderdag 19 mei. Willy is aan de uitgezaaide kanker in haar buik overleden. Ze kon ook niks meer drinken of eten, al bijna een week niet; alles kwam er weer uit. Ze kon niet plassen, geen ontlasting, en haar buik was zó dik, als een grote voetbal. De kanker zaaide uit van de nieren naar de darmen en haar buikvlies. Het ging heel snel.
Willy kreeg af en toe morfine voor de pijn. Ze is echter niet door een spuit met morfine overleden.

Oorzaak van overlijden

Maar door die vaccins (3) had Willy ineens een auto-immuunziekte gekregen; dit weet ik zeker. Want dan kun je van alles krijgen.

Dus 4 of 5 dagen vóór haar overlijden aan kanker door de vaccinaties, heeft Willy Jezus in haar leven aangenomen, en ook haar zonden daarna beleden.

 

Het beeldvisioen

Dat beeld wat ik zag…, het is uiteraard symbolisch, hè.

Even vooraf…

Willy lag dus in de Hospice, hier in … Het is een plek waar terminale mensen naartoe gaan. Men mag er drie maanden blijven. Ben je dan niet overleden, ja, dan moet je weer vertrekken.

Afgelopen woensdag was ze vanuit het ziekenhuis naar de Hospice gegaan.
Vanuit de Hospice ging ze de hele dag met de Wens ambulance mee naar iemand, die zij nog graag wou zien, en naar haar dochter thuis, voor de laatste keer. Ze was tegen 18:00 uur ‘s avonds terug.

Ik kwam om 18:30 uur bij haar, want ze vroeg of ik Tena Lady mee wou nemen.
Eigenlijk zou ik pas donderdag komen. Maar ik had zo’n sterk gevoel: ‘ik moet vanavond nog gaan!’ Dus ben ik woensdagavond toch gegaan.

Willy was nog maar net een half uurtje terug ongeveer. Maar ik mocht toch binnenkomen. Even geknuffeld, gehuild… Ik ben toen 10 minuten bij haar geweest.

Die nacht, van woensdag op donderdag, kon ik de hele nacht niet slapen…
Willy had enkele dagen ervoor vergeving gevraagd voor haar zonden en Jezus aangenomen. Maar ze wist de weg wel. Ik had al heel veel gezegd, en gesprekken met haar gehad, al jaren. 

Maar ‘s nachts moest ik telkens aan haar denken; ik denk dat het rond 12 uur was, zoiets. Plotseling zie ik mijzelf in een beeld op mijn fiets naar de Hospice toe fietsen.
Het volgende: ik zie mijzelf terugfietsen, maar in die straat tegenover de Hospice stonden rechts van mij achter elkaar auto’s geparkeerd. Plotseling zie ik, toen ik net voorbij wilde fietsen, een wit bestelbusje dat wilde vertrekken… precies op het moment dat ik voorbij wilde fietsen.
Ik schrok en ging er naartoe. De chauffeur van het busje wilde dus eerst uitrijden, maar ging weer terug naar waar hij eerst stond. Toen stond hij stil, maar met de motor nog aan. Daar eindigde het beeld.

Vervolgens werd ik ’s nachts, nadat ik dat gezien had, er heel erg bij bepaald om voor Willy te bidden. Ik bad al eerder van, “Heer, laat haar niet eerder gaan, voordat ze behouden is”. En ik heb gestreden dat ze Jezus zou aanroepen, en als ze nog meer moest zeggen of in orde moest maken met God, dat ze echt Jezus aan zou roepen… en zich zou herinneren wat ik zei. Ik heb de duivel (satan) verboden om haar vóór die tijd weg te halen, en dat haar behoudenis zeker zou zijn.

Uitleg

Op het moment dat ik dat beeld zag, was Willy stervende, bleek later. God kan op dat moment altijd nog iemand bereiken, ook in zijn of haar onderbewustzijn. Ja, ze had Jezus aangenomen, maar dat wil niet zeggen dat ze misschien nog iets in orde moest maken met God; dat kan.
Ik heb heel sterk het gevoel, dat ze Jezus Christus nog aangeroepen heeft, en heeft gebeden. Net dat extra zetje, denk ik, wat nodig was om binnen te kunnen komen.

Dus, die auto die wilde vertrekken, was de Heer, die Willy ophaalde. Het was een wit bestelbusje, helemaal schoon, en helemaal wit (zonder zwarte opdruk ook en andere wielen dan in het plaatje). God had haar schoongewassen; toen was het veilig om te gaan. De Heer liet mij gewoon zien, dat ze op het punt stond te vertrekken, maar ik moest die auto (met Willy) dus nog even tegenhouden (met gebed en voor haar strijden).
In datzelfde beeld was ik opgelucht dat het bestelbusje nog even wachtte met wegrijden!

Ik heb er vrede mee nu

Veel gehuild, want we zagen elkaar best vaak. De laatste tijd praatte Willy veel over het geloof en wilde van alles weten.
Het kan voor sommige oren misschien allemaal wel vreemd klinken, maar ik begreep wat ermee bedoeld werd.

Wat ook zo apart was, mijn moeder kreeg diezelfde nacht ook iets te zien…

Ze zag zichzelf naar de voordeur lopen… en daar stond Willy. Mijn moeder doet open, en zegt: “Kom binnen, welkom”.

Uitleg

Willy is nu Christen geworden, en verwelkomd bij of door de Heer… is welkom in de hemel.

Anita

 

Al is het maar een enkeling die hierdoor bemoedigd of aangemoedigd wordt, dan zijn we de Heer zeer dankbaar.

Is dit getuigenis een vrijbrief om gevaccineerd te worden? Absoluut niet! Leer meer over de levensgevaarlijke vaccins in deze website.

 

Zie ook:

https://eindtijdnieuws.com/is-het-merkteken-hier-is-het-vaccin-het-merkteken-van-het-beest-visioen/

https://eindtijdnieuws.com/brandy-vaughan-blew-the-whistle-on-big-pharma-and-was-found-dead-transcription/

 

Kan het Coronavaccin kanker veroorzaken?

Er lijken drie situaties te zijn:

* Het krijgen van kanker, spoedig na de injectie (twee weken tot enkele maanden) en zeer progressief, bij een persoon, die voorheen vrij was van kanker.
* Het terugkeren van kanker bij een persoon, die al enkele maanden of zelfs jaren in volledige remissie was.
* Snelle, zelfs explosieve ontwikkeling van kanker, die nog niet onder controle was.

 

You may also like