‘GB News’ vindt het Merkteken van het Beest een geweldig idee!

Mainstream media: ‘Zou u een kleine pinpas chip in uw hand implanteren? Vergeet vingerafdrukken of gezichtsherkenning… ‘biometrisch’ betalen is de toekomst’.

Eindtijdnieuws.com
16 juli 2022

 

Kijk uit voor wat de sensatiebladen u willen aanpraten, niet alleen in het Verenigd Koninkrijk!
Als u goed oplet, ziet u telkens dezelfde prominente koppen, allemaal deel van het systeem. U vindt ze bijvoorbeeld allemaal op Twitter. En allemaal interviewen zij elkaar op een platform, dat wordt gereguleerd door de overheid, terwijl ze elkaar aan het promoten zijn. En zo wordt ook het magazine GB News gereguleerd door de overheid. Hugo talks legt het u uit:

 

GB NEWS LOVES THE MARK OF THE BEAST / HUGO TALKS

Of bekijk de video hier.

 

Ze bespelen hun publiek als een viool.
Let op hun supporters. Let op hoe ze u proberen om te praten; het maakt allemaal deel uit van de ‘digitale val’, het merkteken van het beest (666)! Ze zijn de mensen aan het klaarmaken, aan het voorbereiden voor de microchip.

Niet alleen een chip als voor vee, maar ook eentje waarmee je kunt kopen en verkopen… en waarmee zij u kunnen traceren!

En om microchip implantaten te gaan vergelijken met contactlenzen en gebitsimplantaten is voor hen kennelijk de manier om de chip aan de man te brengen.
Draagbare elektronica, slimme apparaten, oftewel wearables, en transhumanisme zijn geen deel van de oplossing, die zij u proberen aan te praten!

Luister verder naar deze hilarische video over een serieus onderwerp.

 

Bron:

Would you implant a tiny debit card chip in your hand? Forget fingerprint or facial recognition… ‘biometric’ payment is being touted as the future

You may also like