Europese radar voor detectie van inkomende kernraketten ernstig verstoord – 18 februari 2022

Over het hele continent in Europa vindt massale storing van het radarsysteem plaats.  Deze radar detecteert inkomende kernraketten!

Bovendien, het blokkeren van de over-de-horizon radar is een teken, dat het ene land ofwel actief raketten lanceert, of gaat lanceren naar een ander land.

 

Waarschuwing voor nucleaire raketten:

De Royal Air Force (RAF) vreest dat vroege waarschuwingssystemen in het Verenigd Koninkrijk zijn gedwarsboomd tijdens de crisis in Rusland, meldt de MSM.

De Royal Air Force heeft zijn ‘bezorgdheid’ geuit dat de radarsystemen, voor vroegtijdige waarschuwing van het VK, kunnen worden verstoord in het geval van een lancering van een nucleaire kernraket.

Ook slimme meters dreigen de signalen te verstoren

De RAF maakt zich verder zorgen over de uitrol van nieuwe slimme meters, die op vergelijkbare frequenties werken als het Early Warning System (EWS) voor raketten, en het risico lopen op storingen.

Ruslands ‘superwapen’

Dit nieuws komt terwijl een expert waarschuwde, dat Rusland een ‘superwapen’ aan het ontwikkelen is in de vorm van een nucleair aangedreven kruisraket. Als gevolg van al deze zorgen werden energiebazen gedwongen om slimme meter installaties stop te zetten in delen van Yorkshire.

Voor mensen, die in de buurt van RAF Fylingdales wonen, is een upgrade naar een slimme meter geweigerd, omdat hun signalen kunnen botsen met de radarapparatuur voor ballistische raketten, aldus de Telegraph. Dit zijn radarbases, die deel uitmaken van het Ballistic Missile Early Warning System (BMEWS).

Inlichtingen tussen de VS en het VK

Als onderdeel van regelingen voor het delen van inlichtingen tussen de VS en het VK, zal de RAF Fylingdales de verzamelde gegevens delen met de VS. Deze gegevens geven de regeringen van beide landen een essentiële waarschuwing voor een op handen zijnde ballistische raketaanval.

Deze radarsystemen hebben ook een paar andere vitale functies, zoals:

deel uitmaken van het US Space Surveillance Network en het volgen van spionagesatellieten uit andere landen. De reden dat de slimme meters zo’n bedreiging vormen, is dat de frequenties die ze gebruiken om gegevens naar leveranciers te sturen erg lijken op die van Fylingdales.

 

Radarstoring boven de horizon!

Deze radar detecteert inkomende kernraketten!
Over het hele continent in Europa vindt massale storing van radar plaats, inclusief radar tot aan achter de horizon, de zogenaamde over-de-horizon radar! Deze is noodzakelijk om binnenkomende nucleaire raketten te kunnen detecteren.

Zoals hierboven getoond en bij de bron, worden enorme stoorsignalen uitgezonden

Op het moment dat dit begon, sloeg een tweede storingssignaal toe op andere langeafstand frequenties. Toen deze tweede signaalstoring begon, brak er een krachtig derde stoorsignaal uit op een derde frequentie.

Niet alleen de over-de-horizon band wordt geblokkeerd…

Ook de reguliere vliegtuigfrequenties en het Amerikaanse High-Frequency Global Communications System (HFGCS) worden geblokkeerd, waarmee de Verenigde Staten met alle militairen wereldwijd communiceren!

Wereldwijd heeft nooit eerder iemand zoiets gedaan!

Aldus Hal Turner. Zodra Hal Turner dit ontdekte, heeft hij verschillende sleutelfiguren in zijn vriendenkring en contacten op de hoogte gebracht…

Dit is ongekend en onvoorstelbaar gevaarlijk

Het blokkeren van de over-de-horizon radar is een teken, dat het ene land ofwel actief raketten lanceert, of nog gaat lanceren naar een ander land.
Excuses verder voor de mentaliteit van Hal Turner.

 

Don’t be scared; be prepared

 

Bronnen:

Nuclear missile warning: RAF fears UK early warning systems thwarted during Russia crisis

Over-The-Horizon Radar Jamming! (This Radar Detects Inbound Nuke Missiles!)

You may also like