De Medicijn Maffia | Dodelijke medicijnen en georganiseerde misdaad

Deense arts en onderzoeker Peter Gøtzsche, zelf jarenlang werkzaam in de farmaceutische industrie, laat zien dat deze industrie niet alleen patiënten, maar ook artsen voor de gek houdt met frauduleuze praktijken.

Medicijnen zijn, na kanker en hart- en vaatziekten, de belangrijkste doodsoorzaak.
Dat zou aanleiding moeten zijn voor een nationaal gezondheidsalarm, en een parlementaire enquête over de overheid, die de gezondheid van burgers heeft uitgeleverd aan de farmaceutische industrie, big pharma. In plaats daarvan overleggen ambtenaren van het ministerie ‘met de benen op tafel’ met vertegenwoordigers van de industrie. Ministers tekenen contracten, waarin zij beloven de afspraken over de prijzen van nieuwe geneesmiddelen geheim te houden.

Voor degenen, die deze video niet eerder hebben gezien…

Peter Gøtzsche laat zien dat Big Pharma niet alleen de patiënt, maar ook artsen voor de gek houdt met frauduleuze praktijken.

‘Er is veel moed voor nodig om klokkenluider te worden.’ – Gøtzsche

 

Wetenschappelijke onderzoeken zijn onbetrouwbaar, omdat Big Pharma alles controleert en financiert! Vele lichamelijke en geestelijke ziekten worden bedacht, doelgroepen gecreëerd, en daarna labels geplakt op mensen, inclusief kinderen.

De Deense hoogleraar is scherp en snoeihard in zijn oordeel over de farmaceutische industrie!
Volgens hem maakt de industrie meer slachtoffers dan de maffia in haar hoogtijdagen:

 

De Medicijn Maffia: Dodelijke medicijnen en georganiseerde misdaad 720p

 

Niemand heeft het probleem van Big Pharma zo onweerlegbaar, systematisch en nietsontziend op tafel gelegd als klokkenluider Peter Gøtzsche. De farmaceutische industrie maakt zich schuldig aan misdadige praktijken op systematische schaal. De grote farmaceuten verdoezelen onderzoeksresultaten, verzwijgen bijwerkingen, kopen artsen om, infiltreren nascholingen, corrumperen patiëntenorganisaties, plaatsen leugenachtige advertenties, en bedriegen tijdschriftredacties via ghostwriters. Ze verdienen miljarden met hun dubieuze pillen door te liegen over de kosten van ontwikkeling en productie.

En vandaag met het Coronabeleid… zien we niet exact hetzelfde verhaal?
De veiligheid van de patiënten behoort belangrijker te zijn dan winst.

 

Bronnen: 

Clip uit de uitzending van 24-11-2015 NPO Brandpunt

https://www.lemniscaat.nl/boeken/dodelijke-medicijnen-en-georganiseerde-misdaad/

You may also like