Drill 15-25 februari: Rusland begint met nucleaire aanvalsoefeningen

NAVO waarschuwt voor een aanval van hun kant, wanneer zij de Russische aanval daadwerkelijk waarnemen! En John Todd over Rusland ‘tegenover’ Amerika, onder andere.

Eindtijdnieuws.com
20 februari 2023

 

Rusland is zondag begonnen met grootschalige oefeningen van haar strategische nucleaire strijdkrachten. De oefeningen omvatten grootschalige manoeuvres voor haar strategische nucleaire strijdkrachten.

Illuminati voorzeggen ons: ‘groot Russisch offensief’

Ondertussen heeft het Witte Huis tegen marionet Zelenskyy gezegd, dat hij zich nu moet voorbereiden op een groot Russisch offensief!

Op dit moment heeft Rusland 5977 kernkoppen; de meeste ter wereld

Ja, zij houden van hun nummers, en ook 5977 zal zeker een zeer specifieke aanduiding hebben, die ik niet ken. Vaak zijn het gescripte nummers, geen werkelijke aantallen. Bovendien, wanneer je ‘5977’ in bijvoorbeeld Twitter intypt, krijg je prominente figuren, Vrijmetselaars, en desinformatie agenten te zien. Dit feit alleen al zegt mij, dat 5977 een belangrijk nummer is!

Meest geavanceerde nucleaire rakettechnologie ter wereld?
Rusland heeft tevens de meest geavanceerde nucleaire rakettechnologie ter wereld, aldus de poortwachters, gatekeepers, zoals onder meer Hal Turner. Houd er rekening mee dat ze u wellicht waarheden vertellen, maar sluw gemengd met leugens… desinformatie.

Wat voorzegt de NAVO?

De NAVO heeft gezegd, dat als ze activiteiten van Russische nucleaire strijdkrachten zien, die mogelijk een voorbereiding kunnen zijn op een nucleaire aanval, de NAVO Russische nucleaire strijdkrachten zal aanvallen met conventionele wapens.

Wat is de Illuminati van plan tussen 15 en 25 februari?

Eén ding weten we met zekerheid: data en geboortedata zijn extreem belangrijk voor hen. Herinnert u zich nog dat Wereldoorlog 3 officieel begon op 22 februari 2022 (=222)! Anderen geven dan wel 24 februari als startdatum aan, desondanks lijkt het opvallend dicht bij hun 1-jarige ‘viering’ van de oorlog te liggen! Vraag grote is, zal deze grote, geplande oorlog zich nu gaan uitbreiden naar de VS en/of naar Europa?

De Russische president Vladimir Poetin test zijn zware, hypersonische, intercontinentale, ballistische Sarmat raket! En functionarissen in afgelegen districten in Oost-Rusland zijn gewaarschuwd, om klaar te zijn voor een testlancering tussen 15 en 25 februari. En het is nu maandag 20 januari 2023.

De gigantische hypersonische raket van 208 ton is in staat om 15 individuele kernkoppen te vervoeren, waaronder Ruslands nieuwe hypersonische ‘Glide’ (=222) voertuigen, die momenteel door geen enkele raketverdediging op aarde kunnen worden tegengehouden, schrijft de gecontroleerde oppositie ons.

Ongebruikelijke vluchten

Aangezien dit verhaal zondagavond om 20:36 (=666) uur oostelijke Amerikaanse tijd is geschreven [door mij, Hal Turner], cirkelen er ongebruikelijke vluchten boven Polen van RC-135W Rivet Joint (elektronische bewaking) en Boeing E-3B Sentry (Airborne early warning and control) vliegtuigen vergezeld van de KC-135T Stratotanker voor tanken. Dit is ongebruikelijk, omdat ze ’s nachts zelden boven Europa vliegen, bijna nooit.

‘Hoogste niveau’ van gevechtsparaatheid?

Ik kan ook melden, dat een nucleair bewapende onderzeeër op het ‘hoogste niveau’ van gevechtsparaatheidheid is geplaatst, en dat strategische bommenwerpers zijn verplaatst naar een basis in Tambov, Rusland. Vergeet aub nooit dat dit soort ‘insiders’ beide kanten bespelen, en in de meeste gevallen pro-Trump zijn en anti-Biden, en niet te vergeten de ‘Deep State’ leugen promoten, om u de illusie te geven, dat er werkelijk een linkse en rechtse vleugel bestaat, of de valse indruk dat de VS en Rusland, onder andere, aartsvijanden zijn van elkaar. Zoals ex-Illuminati John Todd het zo mooi aangaf om ons echt wakker te schudden, zo’n 40 jaar geleden:

“Je moet af van het systeem van denken: ‘Die kerel daar is een slechte kerel, en die kerel daar is een goede kerel’! Dat kun je niet doen! Het is geen voetbalwedstrijd. Je kunt de Rams niet boven de Vikings kiezen. Je kunt Amerika niet verkiezen boven Rusland! Dat kun je niet maken. Je moet kijken naar de man, die de scene (?) oproept. Zijn naam is Rothschild. Oké?”

In augustus 1972 zag Todd een Illuminati-kaart, die hun plan uiteenzette om de wereld over te nemen. Het plan omvatte naar verluidt de verkiezing van Jimmy Carter tot president van de VS, het wegnemen van wapens van burgers, het verwijderen van de belastingvrije status van kerken, het invoeren van de staat van beleg, het verbieden van de opslag van voedsel, water en medische voorraden, het doen starten van de Derde Wereldoorlog, door strijd te voeren om benzine, landbouwgrond en chemicaliën, het monetaire systeem te vernietigen, gewassen te vernietigen, en nog veel meer. 

 

‘Op dit moment denk ik niet dat iets kan stoppen wat komen gaat…’

Alsof deze marionet, Hal Turner, enige invloed of zeggenschap heeft, maar zijn slinkse suggesties worden gretig als 100% waarheid omarmd door zijn kijkers en luisteraars.

‘We zijn vandaag dichter bij Wereldoorlog 3 dan ooit tevoren’

Deze keer, als de naties doorgaan op dit pad, zal er een volledige wereldoorlog uitbreken, voorzegt hij u en mij al. ‘Zijn wij daar klaar voor?’ En dan vertelt hij ons recht in het gezicht, maar toch ook heel voorzichtig door vraagtekens te plaatsen: ‘Rantsoenering? De dreiging van een invasie? Bomaanslagen? Militair politiewerk? Interneringskampen? Brood lijnen? Honger? Hongersnood? Massale ontvolking? Deze week wordt waarschijnlijk historisch. Ik hoop dat jullie allemaal zo goed mogelijk zijn voorbereid met noodvoedsel, water, medicijnen, communicatiemiddelen, enzovoort.’

Mirror.co.uk = 66, 133

Merk op, dat de Mirror diverse woorden in het artikel tussen aanhalingstekens heeft geplaatst, zoals het ‘experimentele testwerk’ van de betreffende ‘drill’:

‘experimental and testing work’ = 322

Onthoud goed, dat Skull and Bones ook wel Orde 322 wordt genoemd, de Broederschap van de Dood.

 

Zie ook:

https://eindtijdnieuws.com/rusland-weet-al-dat-wereldoorlog-3-is-begonnen-en-deze-zal-binnenkort-worden-verklaard/

https://eindtijdnieuws.com/john-todd-ex-illuminati-explaining-the-illuminati-video/

https://eindtijdnieuws.com/john-todd-tape-2-deliverance-from-witchcraft-deceived-christians-and-much-more-transcript/

 

Don’t be scared; be prepared, and pray

 

Bronnen:

Nazi, militaire insider, en Vrijmetselaar Hal Turner

Exact dates Vladimir Putin is expected to launch ‘unstoppable’ nuclear Satan-2 missile

You may also like