Drie- of viervoudige CONVID jib jab ontvangers die nu pijnlijke zweren ontwikkelen…

Wat zijn deze vreemde en pijnlijke zweren over het hele lichaam wanneer het geen @pen pokken of pokken blijkt te zijn? En waarom verwijzen mensen naar Openbaring 16?

Eindtijdnieuws.com
29 augustus 2022

 

Artsen in het Verenigd Koninkrijk zeggen, dat ze ‘verbijsterd’ zijn, aangezien talrijke personen – die toegeven dat ze drie of vier doses van het ‘v@ccin’ hebben gekregen – nu vreemde en pijnlijke zweren beginnen te krijgen over hun hele lichaam.

Niet alleen homo- of biseksuele mannen?

Het zijn niet alleen homo- of biseksuele mannen, want volgens Vrijmetselaar Hal Turner zouden ze ‘allemaal negatief voor @apenpokken testen’; bovendien: ‘Het is iets nieuws’, zegt hij.
De afbeelding is van driekwart jaar geleden.

Wat hebben deze mensen dan wel gemeen?

Het enige wat deze mensen gemeen hebben, is dat ze allemaal de drie- of viervoudig cocktail tegen CONVID hebben ontvangen.

Waar beginnen de zweren?

De zweren ontwikkelen zich op de handen, en verspreiden zich vervolgens naar de rest van het lichaam.

Volgens zeggen, was de man in de afbeelding hierboven zeven dagen geleden nog in orde. En toen verscheen dit… en het verspreidt zich over zijn hele lichaam:

‘My disabled mate. It’s spreading. Hospital doesn’t know what it is.’
Vertaald: ‘Mijn gehandicapte partner/maatje/makker. Het verspreidt zich. Ziekenhuis weet niet wat het is.’

‘Het was een reactie van het lichaam op een b00sterdosis afgelopen december: 3 of 4 doses jib jabs. Dit is geen zogenaamde @penpokken’, zegt de oorsprong van de afbeelding, na even te hebben gegoogled.

Er wordt gezegd dat de zweren extreem pijnlijk zijn

En dat zijn ze ook, aldus Hal Turner, zoals hierboven te zien is en walgelijk om naar te kijken.

Geen bacteriën of virussen?

Tests van de inhoud van de zweren detecteren geen bacteriën. Er groeit niets van een van deze zweren in een petrischaal, zelfs niet na vijf dagen.
Tests kunnen ook geen virussen zien.
Aanvullende tests voor fungus, schimmels, etc., zijn nog in behandeling. Zouden ze dit niet al lange tijd geleden, in 2021, hebben gedaan, is mijn logische gedachte?

Artsen geven geen verklaring af

Want tot nog toe is er ‘geen verklaring’ van wat dit is, of dat het besmettelijk is van mens op mens. Of… hebben ze iets te verbergen?

 

Ja, sommigen (inclusief Vrijmetselaars als Turner) verwijzen al naar de Bijbel, naar het boek Openbaring:

De zeven schalen van de toorn van God op de aarde tijdens de Grote Verdrukking?

En ik hoorde een luide stem uit de tempel, die tot de zeven engelen zei: “Ga heen, en giet de zeven schalen van de toorn van God uit over de aarde. En de eerste ging heen en goot zijn schaal uit op de aarde: en er viel een walgelijke en pijnlijke zweer op de mensen, die het merkteken van het beest hadden, en op hen die zijn beeld aanbaden.  Openbaring 16:1-2

De Grote Verdrukking die voor ons ligt, zal echter nog vele malen erger zijn. Daarbij vergeleken is dit nog maar ‘een wandeling in het park’.
Zeker, ik geloof dat het mogelijk is dat de jib jab-cocktails @penpokken virussen kunnen bevatten, en nog veel meer schadelijke en dodelijke w@pens! Het is een feit, dat mensen heel erg ziek worden van de jib jabs, en allerlei andere ziekten ontwikkelen, die ze nog niet eerder hebben gehad.
Volgens deze Vrijmetselaar zou het dus betekenen, dat de jib jab het ‘merkteken van het beest’ is. Zelf denk ik dat het een voorloper is op het echte merkteken in de rechterhand of op het voorhoofd.
Dus u kunt zich wel indenken hoe verschrikkelijk het zal zijn na de Opname, wanneer Gods Heilige Geest wordt teruggetrokken van deze aarde, en Zijn toorn losbarst!

 

Don’t take the v@x!

 

Bron:

Vrijmetselaar en Neo-nazi Hal Turner

You may also like