Plannen om elektriciteit af te sluiten: ‘Rolling blackouts’ beginnen in Europa

Vrijmetselaar Hal Turner voorzegt: ‘Rolling blackouts’ zullen beginnen in Europa, want er zou ‘niet genoeg’ gas zijn om elektriciteit op te wekken.

Eindtijdnieuws.com
29 augustus 2022

 

Is dit de door de elite voorzegde ‘dark winter’?
‘In Kosovo zijn steeds meer [geënsceneerde] stroomstoringen begonnen, omdat het land niet genoeg aardgas kan vinden, om de elektriciteitscentrales op volle kracht te laten draaien.

Plannen om stroom af te sluiten

Andere Europese landen, van het Verenigd Koninkrijk tot aan Bulgarije, ontwikkelen ook plannen om de elektriciteit af te sluiten.

De reden:

Deze landen hebben Rusland economische sancties opgelegd, vanwege zijn militaire operaties in Oekraïne. Als gevolg van hun eigen sancties, weigeren deze landen nu Russische olie en aardgas te kopen. [Dit is allemaal georkestreerd, beste mensen!]

In plaats van zich met hun eigen zaken te bemoeien, als het gaat om de problemen tussen Rusland en Oekraïne, heeft Europa besloten dat zijn burgers in het donker kunnen leven, zodat Europa ‘deugdzaam’ kan laten zien hoe geweldig ze wel niet zijn, door geen Russisch aardgas meer te kopen.

‘De politici in Europa’ hebben dit energieprobleem en de prijsstijgingen persoonlijk veroorzaakt, door sancties op te leggen aan Rusland. [Wij weten echter beter, namelijk dat het Vrijmetselaar marionetten zijn voor de komende Nieuwe Wereldorde.]

Burgers in Europa zouden van deze politici af moeten komen, nog voordat de winter aanbreekt en mensen beginnen dood te vriezen door gebrek aan warmte, vanwege het gebrek aan aardgas.’

 

Waarschuwing voor Hal Turner
Tja, dat zou deze Vrijmetselaar graag zien gebeuren, dat zoveel mogelijk mensen radicaal in opstand komen tegen de autoriteiten, en zijn enorme geldpot iedere maand weer netjes vullen. Deel aub niet uw gegevens met deze man, zou ik willen adviseren.

 

Politieke Vrijmetselarij 

Laat u niet misleiden door het ‘politieke spel’! Laat u geen rad voor de ogen draaien door ‘politiek’… dat u nog maar iets te kiezen hebt. De heersende elites doen dit, omdat het hun doel is om de naties te destabiliseren en ten val te brengen. Niet slechts een paar naties. Niet een enkele regio. Het zijn satans orders voor zijn eindspel, om de mensheid de NWO in te drijven! ‘Order out of chaos’.

Het toneelspel van de Vrijmetselarij…

Deze wereldwijde façade is de niet-detecteerbare tactiek van hun ‘orde uit chaos’ methode!
Politieke Vrijmetselarij is, waar twee kanten worden gevormd in oppositie tegenover elkaar. En het centrum groeit, door die verschillen te bemiddelen.

Lieve mensen, wordt alstublieft niet getrokken in de linker- of rechtervleugels van dezelfde vogel, of één van de twee koppen van de tweekoppige adelaar! Beide voeden zij dezelfde Maçonnieke buik!

 

Bron:

Neo-nazi en Vrijmetselaar Hal Turner

You may also like