Paus instrueert Vaticaanse entiteiten om alle fondsen vóór 30 september naar Vaticaanbank te verplaatsen

Op bevel van Paus Franciscus: Alle activa en liquide middelen van de ‘Heilige Stoel’ moeten worden overgedragen aan de eigen Vaticaanse bank!

Eindtijdnieuws.com
31 augustus 2022

 

Vaticaanstad: Alle activa en liquide middelen van de Heilige Stoel moeten worden overgedragen aan de eigen Vaticaanse Bank, de IOR, het Instituut voor Religieuze Werken (Institute for Works of Religion), in de volksmond ook wel ‘Vaticaanbank’ genoemd.

De deadline is vóór 30 september aanstaande!

Het bevel van de paus, uitgegeven op 23 augustus 2022, verduidelijkt de interpretatie van een paragraaf in de nieuwe grondwet van de Romeinse Curie, Praedicate Evangelium, afgekondigd in maart dit jaar.

Volgens het rescript van Francis moeten financiële en liquide activa, die in andere banken dan de IOR worden gehouden, binnen 30 dagen na 1 september 2022 naar de Vaticaanse bank worden overgebracht.

IOR is officieel geen bank

Hoewel de IOR gewoonlijk een ‘bank’ wordt genoemd, is het technisch gezien een financiële instelling, zonder filialen, die in Vaticaanstad werkt om diensten te verlenen aan klanten, waaronder de Heilige Stoel en verbonden entiteiten, religieuze ordes, geestelijken, katholieke instellingen en hun ‘holy See medewerkers’.

Zowel het aantal klanten als de winst van IOR gedaald

De IOR zag het aantal klanten dalen met 472, van 14.991 klanten eind 2020 tot 14.519 in 2021. Bijna de helft van haar klanten in 2019 waren religieuze ordes!

Volgens het jaarverslag was de nettowinst van 19 miljoen dollar van de financiële instelling in 2021 ook gedaald van 44 miljoen dollar in 2020 en 46 miljoen dollar in 2019.

Het decreet zal de instellingen van de Heilige Stoel, waaronder het Staatssecretariaat, dwingen hun financiële activa tegen eind september over te dragen aan de IOR. Van het staatssecretariaat is bekend, dat het rekeningen had bij Zwitserse financiële instellingen, waaronder Credit Suisse, via welke de controversiële investering in gebouwen in Londen aanvankelijk werd uitgevoerd.

Artikel 219, lid 3 van de nieuwe curie grondwet zegt: ‘De uitvoering van de financiële transacties bedoeld in §§ 1 en 2 wordt uitgevoerd door het Instituut voor de Religieuze Werken’, de IOR.

Merk op:
de bekende cirkels in de Vaticaanbank (zie afbeelding), en Jezus die nog steeds aan het kruis hangt…

 

Wordt er een enorme financiële ineenstorting gepland binnen ca. 4 weken?

Als de paus tegen zijn kerken zegt, dat ze al hun geld op de Vaticaanbank moeten gaan storten, gedwongen!, verbaast het mij niets dat er iets gepland staat te gebeuren na september dit jaar. Paus Franciscus wil dat al zijn kerkfondsen veilig zijn, maar kennelijk wil hij ook dat iedereen op de hoogte is, zowel via de fakestream media als de alternatieve media.

Daarom, bereid je enigszins voor, leer jezelf de nodige nieuwe vaardigheden aan die je mogelijk goed van pas zullen komen.

 

Don’t be scared; be prepared, and pray

 

Bronnen:

Vrijmetselaar en gecontroleerde oppositie DAHBOO77

Pope Francis instructs Vatican entities to move all funds to Vatican bank by Sept. 30

You may also like