Betaalt Moderna miljoenen dollars om werknemers het zwijgen op te leggen?

Want niemand zal er ooit over praten, tenzij……. Ook informatie over ‘shedding’, uitstoten of overdragen, en het bestralen, wordt vrijgegeven. 

Dit geldt voor alle vaccins!

Gecensureerd door het mediaplatform Minds, legt een klokkenluider uit dat de Moderna injectie ervoor zorgt, dat nanodeeltjes de bloedbaan binnendringen en geleidelijk de organen aanvallen… doelbewust.

Een pandemie met een sterftecijfer van 0,30% is geen pandemie

De druk om te vaccineren staat dus los van de dreiging. Ik twijfel er niet aan dat één van de doelstellingen van de vaccinatiecampagne depopulatie is.

Hier volgt de vertaling van onderstaande informatie:

 

Gekopieerd: “Hier is de opmerking over Moderna vax 

Een vriendin van mij, haar zus werkt bij Moderna in hun vaccinatiecentrum. Ze zegt dat ze allemaal enorme bedragen krijgen betaald om hun mond te houden over wat er in het vaccin zit en wat het met de gevaccineerde persoon moet doen. Ze had het over miljoenen USD die ze elk krijgen + het moeten ondertekenen van geheimhoudingsverklaringen en meer juridische overeenkomsten. Dus niemand zal er ooit over praten. Kortom: als je eenmaal de prik hebt genomen, verspreidt zich binnen enkele minuten een “plastic-achtige”, synthetische microscopische structuur door het lichaam en dringt de haarvaten binnen. Het hecht zich aan de meest kwetsbare, verzwakte inwendige organen die je hebt. Daar BESTRAALT het het orgaan en het hele lichaam, 24/7. Totdat het flink beschadigd raakt. Dientengevolge zullen sommige mensen met hartproblemen myocarditis (ontsteking van de hartspier) of een hartaanval krijgen; anderen met goedaardige eierstokproblemen krijgen eierstokkanker, of long-, nier- of prostaatproblemen. Ze zei tegen ons dat de introductie van deze structuur OPZETTELIJK is. Geen constructiefout, geen toeval, maar het is gedaan met het exacte doel om je te bestralen, vergelijkbaar met plutonium, maar dan langzamer/onmogelijk te detecteren. Dit verklaart waarom Geiger EMF-apparaten (Electro Magnetic Field meters) hogere stralingsniveaus oppikken bij mensen die gevaccineerd zijn in vergelijking met mensen die niet zijn gevaccineerd. Dit verklaart ook dat wanneer je in de buurt van gevaccineerde mensen bent of intiem contact met hen hebt, dit jou op EM-veldniveau beïnvloedt en je ziek wordt, bloedt of migraine hebt en “stralingsachtige” symptomen hebt, wat we (het gevolg van) “uitscheiden” (shedding) noemen. Vrijwel het PERFECTE biowapen. Hetzelfde geldt voor ALLE andere mRNA-vaccins, zei ze.” Bedankt M🙏

 

Telegram - Covid Vaccine Injuries - Email about Moderna fraud

 

Gevaccineerde mensen beginnen de kant van de niet-gevaccineerden te kiezen…

Ik denk dat het voor sommige artsen en verpleegkundigen verstandig zou zijn om spoedig een klokkenluider te worden, omdat de gevaccineerden en de niet-gevaccineerden snel wakker worden door wat er op hen wordt losgelaten.

 

Bronnen:

https://t.me/covid_vaccine_injuries/8860

Does Moderna Pay Million$ to Buy Employee Silence?

You may also like