Donald Trump, marionet op het wereldtoneel, terug op Facebook en Instagram

‘Breaking News’ op woensdag 25 januari 2023: Weer een volwaardig Vrijmetselaarsritueel, allemaal volgens de cijfers. Laat u niet misleiden!

Eindtijdnieuws.com
26 januari 2023

 

Na exact 2 jaar, en 18 dagen, heft moederbedrijf Meta Platforms Inc. de Facebook en Instagram schorsing van Donald Trump op.
Ik vraag me af wat Trumps eerste woorden zullen zijn… Vergeet niet dat dit allemaal ook een afleiding is.

Let ook eens op het Agenda 2030 logo, dat men draagt bij de beruchte ‘Doomsday Clock’ (=666), nu ingesteld op ‘90 Seconds to Midnight’ (=99), zeggen zij. Ninetynine is trouwens gelijk aan 33:

 

Donald Trump

Translation => Click on the CC (subtitle) button > then click the Gear wheel > Subtitles > Automatic translation > Choose your language

 

Waarom na 2 jaar en 18 dagen?

18 dagen verder gaan dan de aanvankelijke ban, is heel passend voor Mr. 666-vingers, aangezien 18 staat voor: 666, want 6 + 6 + 6 is gelijk aan 18. Bovendien, zowel Meta als Beast = 18.

Weer een ritueel op het wereldtoneel, en allemaal volgens de cijfers

Ze hechten erg veel waarde aan hun handgebaren, hun nummers, en hun geboortedata!
Wanneer u nog steeds denkt, dat alles in de media echt en organisch is, of dat Trump een echt goed persoon is, dan bent u echt bedrogen en goedgelovig. Of, zoals de Vrijmetselaars zelf zeggen, ‘de gewone man als zijnde beduveld’ (hoodwinked in het Engels); het initiatie- of inwijdingsritueel in de Vrijmetselarij vereist, dat de ingewijde een blinddoek omdoet, een misleiding, omdat het oog niet mag zien totdat het hart de mysteries van de Orde heeft begrepen en ze zijn herboren in het ‘licht’ (van Lucifer, satan.)

‘Hoodwinked’

Het Engelse ‘hoodwinked’, vertaald in het Nederlands, betekent: bedrogen door valse schijn: belazerd, ofwel misleid. Nu, dat is precies wat we om ons heen zien gebeuren met de mensheid, op de televisie, radio, media… wereldwijd.

 

Zie ook:

World-Stage Puppet Donald Trump to Return to Facebook and Instagram in Full Freemasonic Ritual 

 

Eindtijdnieuws Newsletter

Note: Zij die zich op een nieuwe post hebben geabonneerd, en de email vervolgens niet openen, worden ‘automatisch’ verwijderd, dit, in verband met s-p-a-m. Men zou zich dan weer opnieuw moeten opgeven als ‘abonnee’, of ons volgen via social media. Uiteraard kunt u zich onderaan de ‘Newsletter’ zonder problemen weer uitschrijven.

Shadow-banned

Schaduwverbod of schaduw-verbannen op YouTube of Facebook, of andere social media, is realiteit!
Het betekent: een gebruiker blokkeren van een social media site of online forum, zonder zijn medeweten, voornamelijk door zijn video’s, zijn berichten en commentaren, niet langer zichtbaar te maken voor andere gebruikers… onzichtbaar dus! Video’s worden eenvoudig niet meer gevonden door het publiek. Dit gebeurt met zowel Christelijke als niet-Christelijke kanalen.
Zoals Hugo talks het zo mooi zegt, dat (ook) hij shadow-banned is op YouTube, en men daarom bijna genoodzaakt wordt om zich op zijn eigen site te abonneren en de video’s vooral te delen met anderen. Op die manier kan men video’s wel ontvangen in de mailbox, en kan men de mensen wel bereiken, namelijk, door het te delen.

 

Please share

You may also like