DeepL Translator, de beste gratis vertaler in 2022, tot zo’n 6 x nauwkeuriger dan de concurrent

’s Werelds meest nauwkeurige automatische vertaaldienst! Vertaal nog sneller met de gratis apps van DeepL in Windows, Mac, iOS en Android.

Eindtijdnieuws.com
8 oktober 2022

 

Ongeëvenaarde kwaliteit op het gebied van automatische vertaaltechnologie…
en het is gratis te gebruiken. Handig ook voor wanneer Google Translate je weer eens blokkeert.

Dankzij de uitzonderlijke vertaalkwaliteit wordt DeepL onderhand gebruikt door meer dan één miljard mensen.

’s Werelds beste automatische vertalingen

DeepL is als geen andere vertaaldienst in staat, om zelfs de kleinste nuances op te vangen en deze ook correct weer te geven in een andere taal.
Ikzelf kan dit alleen maar bevestigen, wat het vertalen een stuk vlotter maakt, maar ook een stukje duidelijker. Het telkens op zoek gaan naar de juiste vertaling van een woord of zin – omdat de vertaling van Google je niet zint – in een andere online vertaalhulp, zoals Glosbe, kan men dan verminderen.

DeepL presteert daarbij drie keer beter dan de concurrentie, en in sommige talen zelfs zes keer beter!

“Techgiganten zoals Google, Microsoft en Facebook maken onderhand allemaal gebruik van Machine Learning voor hun vertalingen, maar een klein bedrijfje met de naam DeepL heeft de lat voor dit vakgebied gewoonweg te hoog gelegd en de concurrentie ver achter zich gelaten. 

De vertaaltool van DeepL is niet alleen even snel als de tools van de bovenstaande zwaargewichten, maar bovendien beduidend nauwkeuriger en genuanceerder dan alle tools die we tot nu toe hebben getest.”

 

Note: De vertaalbutton rechtsboven in deze website vertaalt alleen vanuit het Nederlands, en maakt gebruik van Google Vertalen. ‘Gelukkig’ zijn de meeste artikelen op Eindtijdnieuws in het Nederlands.

 

Zie ook:

https://eindtijdnieuws.com/how-to-translate-a-website-in-2022-9-easy-ways/

You may also like