De waarheid over killer 5G straling en hoe bescherm ik mij tegen straling?

5G millimetergolven kunnen de huidcellen en de kern van een lichaamscel binnendringen; DNA werkt als geleiders. En waarom EMF bescherming de zaak juist verergert.

Eindtijdnieuws.com
8 april 2022

 

Mens, dier en plant worden steeds meer blootgesteld aan elektromagnetische straling.
We hebben bijna allemaal een tablet, smartphone, en/of laptop, met apps en software, die ons om de haverklap voorzien van allerlei informatie. In huis zijn vaak meerdere apparaten, die aangesloten zijn op het Wi-Fi netwerk of Bluetooth. Hierdoor worden we steeds meer blootgesteld aan Electro Magnetic Fields (EMF), ook wel elektromagnetische straling, elektrosmog, of gewoon straling genoemd.

Maar staan we ook stil bij de nadelen of schadelijke gevolgen van straling?

We kunnen de schadelijke effecten van 4G en 5G straling vermijden door onze blootstelling aan straling te verminderen. Maar moeten we hiervoor speciale EMF blockers gebruiken, zoals stralingsvrije hoesjes, stralingsschermen, EMF bescherming stickers, anti-straling klamboes, straling werende dekens, EMF harmonisers, EMF oorkappen, occulte bodyguards, hangers of stenen, een EMF Body shield of beschermingskaart, enzovoort?

Dr. Elizabeth Eads, New Ager en gecontroleerde oppositie arts, zegt het volgende:

5G millimetergolven kunnen de huidcellen en de kern van een cel in het lichaam binnendringen. DNA werkt als geleiders. DNA reageert op 5G golven door een elektromagnetisch veld te produceren, en er worden zeshoekige holle ruimtes gecreëerd. Deze holtes zijn gaten in de zeshoekige vloeistoffen, en vullen zich vervolgens met ‘Coronavirus-achtige’ structuren in de cel. De extra basisstructuren worden exosomen genoemd, en deze zullen een positieve COVID-19 ‘test’ veroorzaken.

Exosomen hebben ACE2-receptoren en bevatten RNA

COVID-19 bevat ACE2-receptoren en bevat RNA, waar de ‘testkits’ naar op zoek zijn en niet kunnen onderscheiden. In 1983 werden exosomen ontdekt.

Exosomen worden op natuurlijke wijze gemaakt om schade aan lichaamscellen op te ruimen en te herstellen. Nu hebben zowel exosomen als COVID-19 dezelfde vorm en grootte; beide bevatten RNA.

Exosomen gedragen zich als een virus bij blootstelling aan 4G of 5G straling

Gifstoffen in het bloed trekken elektromagnetische frequenties aan, die de rode bloedcellen en de bloedstolling beschadigen, zoals gezien door Dr. Rubik in 1998.

‘De Devil’s Tone’

Wanneer de gecombineerde frequentie van 4G en 5G (741 Hz en 528 Hz) tegelijk wordt afgespeeld, – aangeduid als de Devil’s Tone – dan activeren de straling en de uitgezonden EMF vervolgens de aanwezige gifstoffen in ons lichaam, zoals: grafeenoxide, grafeenhydroxide, nano, aluminium, of ijzeroxide, die rode bloedcellen vernietigen. En dit leidt weer tot een immuunrespons, die lage zuurstofniveaus, verhoogde kooldioxide en een lage bloed pH-waarde veroorzaakt.

Hoe komt deze arts aan deze benaming, kunnen we ons afvragen…

Grafeenoxide steelt de zuurstof uit de rode bloedcel

Grafeenoxide muteert de cel, waardoor deze niet meer functioneert. Lage zuurstofgehaltes, in combinatie met hoge kooldioxidegehaltes, kunnen leiden tot verstikking en overlijden, zoals te zien was aan het inschakelen van 5G masten in Wuhan, China, in Milaan, Italië, en in Manhattan, New York, eind 2019, begin 2020. Dit is stralingsvergiftiging.

Hoe kunnen we blootstelling aan straling verminderen?

Dr. Elizabeth Eads besluit met te zeggen, dat we de schadelijke effecten van 4G en 5G straling kunnen vermijden, door onze blootstelling aan straling te verminderen, door onder andere EMF blockers te gebruiken op apparaten, op Slimme meters en Wi-Fi, die in huis komen, door te detoxen, de grote steden te verlaten, drinkwater- en lucht van gifstoffen schoon te maken, en de COVID injecties, of wat voor vaccin ook, te vermijden.

Echter, ze vermijdt te zeggen dat het beter is om Wi-Fi in je huis te elimineren, door zoveel mogelijk alles te bedraden, en verder geen gebruik te maken van 5G, bijvoorbeeld, ook al weten we dat het bijna onvermijdelijk zal zijn om niet in aanraking te komen met 5G en 6G.

 

Is EMF bescherming echt en werkt het ook?

Tech Wellness, een bedrijf met een New Age missie, wordt de hele tijd gevraagd: ‘Welk ondergoed, pet, etui, kristal, harmonizer, laptop, of telefoon beschermend of blokkerend schild raadt Tech Wellness aan?’

Dit is hun reactie:
Sorry om te zeggen, geen van hen biedt de EMF bescherming, die u zou moeten hebben. We hebben ze uitgeprobeerd. En we merkten dat we ons er vaak slechter door voelden.

EMF meters en wetenschappelijk onderzoek lieten ons ​​zien waarom…

In veel gevallen doen deze apparaten helemaal niets met de EMF, of maken ze de dingen juist erger!
We zouden willen dat het niet zo was. We vertellen u liever dat we iets hebben gevonden, dat u beschermt tegen 99% van de elektromagnetische straling van uw iPhone, uw Android smartphone, uw Wi-Fi en uw laptop, etc.

Meer blootstelling aan EMF door beschermingsmiddelen

Als u afhankelijk bent van een EMF harmoniser, Shungiet steen, een EMF afscherming, een pet of hoed of trui of doek met zilverdraad, of een chip of schild om u tegen EMF te beschermen, zou u zichzelf kunnen blootstellen aan meer EMF dan zonder de bescherming.
De absoluut beste EMF bescherming waarvan u kunt profiteren, is gratis:

Afstand houden van de EMF

Praktisch gesproken, draag geen telefoon die in uw hand, in uw zak, of in uw beha zit. Blijf uit de buurt van Wi-Fi. Zet het uit als u het niet gebruikt. Koop geen krachtige Wi-Fi; u onderwerpt uw huis en gezin alleen maar aan méér EMF! Vast bedrade apparaten en bedrading met een Ethernet-kabel in plaats van Wi-Fi is een uitstekende EMF bescherming, die echt werkt door de draadloze Bluetooth-, Wi-Fi- en mobiele signalen te elimineren.

Ja, deze EMF beschermingsproducten verkopen als ‘zoete broodjes’, omdat mensen er veel geld aan verdienen en omdat ze een illusie van veiligheid creëren!

 

11 EMF beschermingstips om EMF straling te verminderen, die wel werken

Houd een slimme afstand tot uw smartphone, laptop en Wi-Fi. 

Gebruik de luidspreker van de telefoon in plaats van de telefoon aan uw oor te houden. 

Gebruik een Faraday GSM Blokker Tas om het signaal volledig te blokkeren. 

Gebruik bij het sms’en een stylus pen. 

Schakel waar mogelijk gewoon over naar de vliegtuigmodus op al uw apparaten. 

Elimineer straling en EMF in uw slaapkamer, door geen mobieltje mee naar bed te nemen. 

Koop een analoge wekker. 

Schakel uw Wi-Fi ’s nachts uit, of wanneer het niet in gebruik is. 

Let op uw Wi-Fi balkjes en signaalsterkte. 

Verbind uw draadloze apparaten zonder Wi-Fi door middel van vaste bedrading naar het internet. 

Verwijder uw Slimme meter.

 

Shungiet stenen hebben bepaalde ‘krachten’, maar dit zijn occulte krachten!
Zorg ervoor dat u ze wegdoet, en ook andere occulte New Age voorwerpen in uw huis, tuin, auto…, en vraag om vergeving.

Ikzelf zou zeker geen 5G gebruiken, maar 4G, en zoveel mogelijk bekabelde apparaten en randapparatuur sinds ik dit weet.

Als Christen is het echt noodzakelijk om elke dag om bescherming te bidden, en ook te bidden voor je eten en drinken. Bedek jezelf elke dag onder het kostbare Bloed van de Here Jezus, en luister naar Zijn stem. Gehoorzaam Zijn stem. Ik lees de King James vertaling dagelijks hardop, en laat Gods Woord persoonlijk tot mij spreken. Je kunt het zelfs hardop proclameren!

 

Bronnen:

https://www.conservativebusinessjournal.com/2022/03/the-truth-about-killer-5g-radiation/

https://techwellness.com/blogs/expertise/do-emf-protection-shields-devices-and-clothes-work-to-reduce-radiation

You may also like