De geplande ‘buitenaardse invasie’ die zal plaatsvinden onmiddellijk na de Opname van de Gemeente

De gevallen engelen zullen de mensheid willen wijsmaken, dat er aliens (demonen) zijn binnengevallen na de Opname.

De mensen op aarde zullen gaan horen van buitenaardse wezens, die komen vanuit ‘verre sterrenstelsels’. Zij zullen de mensheid ‘oplossingen’ aanreiken voor de problemen op aarde.

Verder, ondersteunt de Bijbel het idee van poolverschuivingen?
Het is niet nieuw dat de Bijbel het idee van poolverschuivingen ondersteunt – van de beschrijvingen van de hemel, die oprolt als een boekrol, waarbij een derde van de sterren uit het zicht valt, tot het idee dat de aarde zoals we die nu kennen niet miljoenen of zelfs miljarden jaren oud is, maar slechts ongeveer 6.000 jaar oud.

In Jesaja 24 – ik raad je aan het hele hoofdstuk te lezen – leren we over een profetie van een poolverschuivingsgebeurtenis. Jesaja 24 profeteert dat er een tijd zal komen dat de Heer de aarde ondersteboven keert, onder andere. ‘Ondersteboven’ zou gemakkelijk een poolverschuiving kunnen beschrijven, die de noordelijke en zuidelijke magnetische polen omkeert. Wanneer dat gebeurt, zal de polariteit van de magnetische velden van de aarde letterlijk ‘op z’n kop’ worden gezet.

De volgende video van november 2017 spreekt over deze gebeurtenissen, en meer:

 

FALLEN ONES (Aliens) will invade after the RAPTURE (Word from JESUS)

The translation option here on YouTube seems to be corrupted!

 

Gedeeltelijk en vrij vertaald:

‘Vandaag wil Ik een ander eindtijdmysterie verduidelijken. Ik wil je vertellen wie het onkruid is.
Er komt binnenkort een seizoen waarin de ogen van al degenen, die nog niet klaar waren om de Bruidegom te ontmoeten (met de Opname), zullen opengaan. Ze zullen het kwaad zien voor wat het werkelijk is. En de schellen zullen van hun ogen vallen, wanneer zij nederig voor Mij komen op hun knieën.

Er zal geweld en bloedvergieten zijn op veel straathoeken

Er zal een oprechte behoefte zijn aan Mijn heilig overblijfsel, om in het geheim bijeen te komen, om te voorkomen dat men wordt opgehaald en naar de guillotinekampen van de Nieuwe Wereldorde wordt overgebracht.

Absolute autoriteit is het doel van de Nieuwe Wereldorde…

en onderdrukking met geweld voor iedereen, die hun merkteken weigert: het merkteken van het beest!

Na de Opname van Mijn heilige kinderen zal men dingen beginnen te zien, die ervoor zullen zorgen dat je benen slap worden.

Je zult op grote schaal horen van terrorisme

Mensen zullen gaan slapen met wapens aan hun voor- en achterdeur.

Ook zul je gaan horen van buitenaardse wezens…

die van ‘ver afgelegen sterrenstelsels’ komen, om oplossingen te bieden voor de problemen van de planeet: problemen, die ook jullie hart zullen doen beven.

Elk continent zal worden getroffen

Een wereldwijde epidemie van de pest (builenpest of zwarte dood) en knokkelkoorts zal heersen, die niet langer beheersbare ziekten zullen zijn. Ze zullen uit de hand lopen en massale slachtoffers veroorzaken van noord tot zuid en van oost tot west. Vele andere ziekten zullen opkomen en massahysterie veroorzaken, en een behoefte aan handschoenen en mondkapjes, alleen al om in openbaar gebied te komen. Geen enkele bevolking wordt uitgesloten… niemand! Niemand!

Onmiddellijk na de Opname…

Er is een moment in tijd, wat Ik met ieder van jullie wil delen en wat naar jullie planeet zal komen, onmiddellijk na de Opname. Het is de onthulling van de gevallenen als zijnde de zogenaamde ‘bezoekers’ uit verre sterrenstelsels. Deze bezoekers kwamen niet op het laatste moment op het toneel. Nee, deze bezoekers zijn niet eens nieuw op je terrein of op jullie planeet. Het zijn de bedriegers, die er reeds zijn sinds het begin van jullie aardse tijd. Deze gevallenen zijn het onkruid, dat zo ingenieus, zo ingenieus is vermengd met de rest van Mijn geliefde kinderen.
Geliefden, dit onkruid heeft geen vat op jullie als jullie in de Waarheid van Mijn Licht wandelen, en wanneer jullie geestelijke autoriteit over hen claimen.

Magnetische Poolverschuiving

Nadat de magnetische polen de komende tijd omdraaien en hun polariteit omkeren, zal het grootste rookgordijn aller tijden worden opgeblazen. De identiteit van de gevallenen zal in de openbaarheid komen. Je ziet nu glimpen van hen als hun demonische buitenaardse technologie begint te slijten.

Er zal echter een dag in de toekomst zijn, waarop hun verhullende apparaten en hun nachtelijke geheime activiteiten zullen worden ontmaskerd, zodat de hele wereld hen kan zien. Het probleem met deze onthulling, geliefden, is dat er tegelijkertijd zó veel chaos en verwarring zal zijn, dat het moeilijk is om alles te verwerken. Het ene probleem zal overgaan in het andere, en de gevallenen weten dat hun dekmantels zullen worden opgeblazen. Daarom bereiden zij zich voor, om hun bedrieglijke overleveringen over hoe ze zijn ontstaan, te delen ​​met de massa.

Het begint met de familie van de Koningin van Engeland…

en vanaf daar zullen de overige gevallenen proberen je te winnen voor hun standpunt. Onthoud, dierbaren, dat niets is wat het lijkt! En wat ze je willen doen geloven, is, dat het ‘vriendelijke bezoekers’ zijn, die proberen op te gaan in de rest van de mensheid. Dit is een leugen, en dit is één van de grootste misleidingen aller tijden in de eindtijd!

Geavanceerde technologie

Ze hebben slim ontworpen satellieten, die in de toekomst tegen je zullen worden gebruikt.
Bovendien hebben ze microscopen en telescopen ontwikkeld, en zeer geavanceerde technologie, met behulp van het harde werk van Mijn kinderen. Ze zijn van plan dit allemaal te gebruiken voor hun kat-en-muisspel. Ze willen hun demonische tracking apparatuur en elektronische halsbanden op iedereen implanteren, omdat ze weten dat het tijdperk van de Gemeente ten einde loopt. Ze weten dat hun lot is bezegeld! Ze volgen de directe bevelen van hun demonische koning op, die alle kinderen van God in de val moeten lokken, om hen aan het einde der tijden mee te nemen naar de poel des vuurs.

Nu is de tijd om Mijn Woord te bestuderen, geliefden

Mijn heilige Woord heeft kracht, en ik wil dat je het hardop uitspreekt, terwijl je proclamaties spreekt tegen de vijand, en zijn plannen tegen jou en je familie. Mijn Woord is de machtigste bron ter wereld! En het is tijd om op te staan ​​als kinderen van de rechtvaardige Koning, en alles na te volgen wat Ik uiteengezet heb in Mijn heilig Woord.’

 

Lukas 12:2

Er is niets bedekt, of het zal geopenbaard worden, en verborgen, of het zal bekend worden.

Markus 4:22

Want er is niets verborgen, dan om geopenbaard te worden, of aan het oog onttrokken, dan om in het openbaar te komen.

 

NASA’s Project Blue Beam omvat ook een nep-invasie

Stap 4  Een nep-invasie van buitenaardse wezens en allerhande andere gebeurtenissen, waarbij chaos uit zal breken, en uiteindelijk de mensen overstag doet gaan om de NWO te accepteren.
Het beruchte NASA project bestaat onder meer, om de New Age religie van de elite te implementeren, met de komende antichrist aan het hoofd.

 

You may also like