Daken in Moskou worden bezaaid met raketsystemen ter voorbereiding op luchtaanvallen NAVO

Voorbereiding totale oorlog: Rusland installeert PANTSIR-S luchtverdedigingssystemen op daken van defensie- en regeringsgebouwen in Moskou, om onder meer raketten te onderscheppen.

Eindtijdnieuws.com
21 januari 2023

 

Rusland plaatst deze raketsystemen bovenop verschillende gebouwen in en ook rondom Moskou, om vliegtuigen en inkomende raketten te onderscheppen. Dit is een duidelijk teken dat Rusland zich aan het voorbereiden is op een totale oorlog, aldus de vele alternatieve en mainstream media, gerund door de Vrijmetselarij, welke op haar beurt weer gecontroleerd wordt door de Illuminati.

Dit is een teken aan de gehele broederschap in de wereld

Want: ‘Als iemand een teken nodig heeft, dat Rusland zich voorbereidt op een totale oorlog, hoeft hij alleen maar te kijken naar wat er vandaag eerder in Moskou heeft plaatsgevonden…’, waarschuwt Vrijmetselaar Hal Turner de zijnen, en alle goedgelovige donateurs van zijn site.

PANTSIR-S-1: één van de meest formidabele luchtafweersystemen!

PANTSIR-S luchtverdedigingssystemen werden met kranen op de daken van het Russische Ministerie van Defensie en verschillende andere overheidsgebouwen rond Moskou gehesen. Op de foto ziet u de PANTSIR-S geïnstalleerd bovenop het hoofdkwartier van het Russische Ministerie van Defensie in Moskou, en dat was niet het enige gebouw.
De PANTSIR-S-1 is één van de meest formidabele luchtafweersystemen ter wereld! Het komt in een verscheidenheid aan modellen, sommige all-inclusive met radar, raketten en luchtafweergeschut, zoals hierboven weergegeven, of met de radareenheid gescheiden van de raket- en kanonbatterijen. De radareenheid zou verschillende batterijen van raketten en kanonnen kunnen dirigeren en besturen.

Waarom juist nu?

Het feit dat de Russische regering dit type verdedigingssysteem nu verplaatst naar het dak van het Ministerie van Defensie, en naar andere daken van andere overheidsgebouwen, toont aan dat ze binnenkort ‘verwachten’ (lees: plannen) in oorlog te zullen geraken, ofwel: in oorlog te gaan, en zij ‘verwachten’ zogezegd, dat Moskou via de lucht zal worden aangevallen.

De Pantsir-S1 is ontworpen om:

puntluchtverdediging te bieden van militaire, industriële en administratieve installaties tegen: vliegtuigen, helikopters, precisiemunitie, kruisraketten en UAV’s (Onbemande Luchtvaartuigen), en om extra bescherming te bieden aan luchtverdedigingseenheden tegen vijandelijke luchtaanvallen, met behulp van precisiemunitie, vooral op lage tot extreem lage hoogten.

Het systeem is tevens geschikt voor antimunitie missies

Het kan doelen op de waterlijn, dus boven water raken. Het kan volledig automatisch werken! Het heeft de mogelijkheid, om in een volledig passieve modus te werken. De kans om een doel te raken voor één raket is niet minder dan 0,7 met een reactietijd van 4-6 seconden. Het kan raketten en kanonbewapening afvuren, terwijl het in beweging is.

De installaties vonden niet toevallig nu plaats

Het gebeurde de dag, voordat westerse defensiefunctionarissen bijeen zouden komen op de luchtmachtbasis Ramstein in Duitsland, om overeenstemming te bereiken over een nieuw militair hulppakket voor Oekraïne: de levering van zware Duitse gevechtstanks aan Oekraïne!

Gescript nieuws

Deze zaken bewijzen, dat het tussen Oekraïne en Rusland ‘veel erger’ is geworden, en dat Rusland verwacht aangevallen te worden door de NAVO. Is dit het slechtste teken tot nu toe, dat de gescripte en geplande Derde Wereldoorlog nu ook dichter onze kant op komt?

Of dit alles nu werkelijk gebeurt, of slechts gescript nieuws is, dat wordt verspreid door zowel de fakestream als alternatieve media, is niet met zekerheid te zeggen. Het feit echter dat zó ontzettend veel media kanalen dit media verhaal nog dezelfde dag van elkaar oppikken (of de opdracht krijgen om het in het nieuws te brengen), laat op z’n minst zien dat er ‘iets’ in de planning ligt.

 

Zie ook:

https://eindtijdnieuws.com/het-plan-van-de-illuminati-om-de-wereld-te-regeren-ook-bekend-als-novus-ordem-seclorum/

 

Don’t bescared; be prepared, and pray

 

Bronnen:

Zogenaamd ‘onafhankelijke’ Russischtalige media

Air defence system installed in Moscow near Putin’s residence

Daken in Moskou worden bezaaid met raketsystemen ter voorbereiding op luchtaanvallen

You may also like