Crazy headlines: Katy Perry’s haperend oog, aanval op Pelosi met hamer, en ontslagen Twitter werknemers

Een greep uit de bizarre krantenkoppen en de ‘onzin’ ervan ontmaskerd. Wat is het doel van deze waanzin?

Eindtijdnieuws.com
1 november 2022

 

Er zijn ontwikkelingen geweest, die gewoon te gek voor woorden zijn om er niet even commentaar op te geven…

Katy Perry’s stunt
Ten eerste hebben we de actrice en ‘pop’ Katy Perry, waarbij ze een overduidelijk oog glitch moment had, die ze een gebroken poppenoog party truc noemde. Zij fakete dit gebeuren met haar oog als PR-stunt voor haar komende show in Las Vegas volgend jaar. Ikzelf volg dit soort nieuws absoluut niet, maar lezers hier mogelijk wel… Nu, fans van Katy Perry waren bezorgd, nadat haar oog vreemd begon te sluiten tijdens een concert: ze kon een van haar ogen niet meer open krijgen tijdens haar concert in Las Vegas, wat haar fans verontrustte, die grapten dat de superster marionet een ‘glitch’ had.

Hoewel velen erin trapten en het gebruikten als een populaire video, die viraal gaat voor vaccinatie bijwerkingen, of MK-Ultra blackouts, konden de meesten zien dat het een grap was. Echter, super shill en voormalig acteur en muzikant Stew Peters ging er volgens zeggen mee aan de haal, zoals hij met alles doet, net zoals zijn broeder Vrijmetselaar Alex Jones deed. En hier heb je Katy Perry, die haar volgelingen tart met een haperende oog truc, en Stew Peters verwerkt het in zijn trailer voor zijn anti-vax documentaire. Het is een lachertje, maar natuurlijk erg slim als je gecontroleerde oppositie bent! Want zo lijken alle anti-vaxxers goedgelovige domoren te zijn. Dat is één van hun doelen!

Is Elon Musk werkelijk de nieuwe eigenaar van Twitter?

En dan hadden we acteur en marionet Elon Musk, die doorging met ‘zijn’ overname van Twitter. In werkelijkheid is Elon Musk slechts een boegbeeld van de heersende verborgen hand van demarion Vrijmetselarij. Hij heeft niets te zeggen over de werking van Twitter! Ja, de echte eigenaars zijn nog steeds Vanguard en BlackRock. Volgelingen van QAnon, en dergelijke, vieren dit echter als een soort van overwinning, omdat ze totaal niet weten hoe de dingen eigenlijk in elkaar steken. Ze kunnen niet inzien, dat Elon Musk niets anders is dan een acteur, een marionet, die de schapen langzaam in een totalitair controlesysteem drijft, zoals hij schetste met zijn X, the everything app.

In een poging om deze overname, en de vermeende ‘veranderingen’ bij Twitter, reëler te doen lijken, huurden de grote nieuwswebsites enkele crisisacteurs in, die zich voordeden als ‘ontslagen werknemers’ buiten het Twitter gebouw, nadat Elon Musk daar met een gootsteen had rondgelopen! Zij beweerden, dat een team van 30 wakkere activistische data-ingenieurs was ontslagen. Ja, zo wanhopig zijn ze om de mensen wijs te maken, dat liberale ‘wakkere’ medewerkers ontslagen waren, en dat de zogenaamde ‘vrije meningsuiting’ weer terug zal keren! Natuurlijk slikten de volgelingen van QAnon, onder andere, die meestal vinden dat de media liegt, deze mediaberichten en crisisacteurs zonder blikken of blozen als zoete koek.

En dan hebben we de aanval op Pelosi’s echtgenoot met een hamer…

De zogenaamde aanval werd gedaan door een crisisacteur met de verzonnen naam David DePape, die naar verluidt ingebroken heeft in het huis van Pelosi met een hamer. Een foto van de scène toont echter een gebroken raam, met glasscherven aan de buitenkant van het raam… maar laat dat ‘kleine foutje’ maar zitten. Wat wel grappig is, of beter triest misschien, is dat ze probeerden het te doen lijken alsof de aanvaller een rechtse Republikein was, die een QAnon volger was geworden, en deze had zelfs zijn eigen persoonlijke website. Ja, een goedkope, onafgemaakte template website met de domeinnaam frenlyfrens.com, die werd geregistreerd op 8 september 2022, en met een paar slecht geschreven berichten, die eigenlijk van vóór de registratie dateren. De vroegste berichten lijken van augustus te zijn, zegt men. Met andere woorden, een volstrekt slechte en neppe website, die is opgezet in een poging om deze ‘David DePape’ figuur echt te doen lijken.

Valse christen Kanye West

En dan hebben we het nog niet eens gehad over Vrijmetselaar Kanye West, met zijn zogenaamde rechtszaak aan zijn broek… Ja, ook hij behoort tot de club!

Het zijn slimme trucks om mensen angstig te maken, om hun mond verder nog te openen en de leugens aan het licht te brengen. Trap er niet in, lieve mensen! Laat je niet misleiden en regeren door angst, want satan vreest echt Christenen, die hun mond nog durven open te doen. Hij probeert er alles aan te doen om dit te voorkomen; is het niet middels censuur, dan toch wel door angst te kweken.

Merk op, vaak lees ik slechts de headlines van dit soort nieuwsberichten, en dan weet ik eigenlijk al genoeg. Dit, om tijd te besparen voor nuttigere dingen.

 

‘Kanye West draagt ​​dezelfde dubbelkoppige adelaar als op de cover van de zogenaamde Vrijmetselarijbijbel. Dat is zijn toegang tot internationaal succes! Zijn Christelijke bekering is niet wat het lijkt, en je zult dat spoedig gaan zien’, liet Altiyan Childs de wereld weten.

‘Albert Pike schreef: ‘De waarheid moet geheim worden gehouden, en de massa heeft een lering nodig, die in verhouding staat tot hun onvolmaakte rede… Deze waarheden werden voor het gewone volk bedekt als met een sluier; en de Mysteriën werden naar elk land gevoerd…’
Vrijmetselarij werd in het geheim vanuit het Oosten in de hele wereld geïmporteerd, om haar web in de duisternis te weven, om haar agenda te vergroten en te bespoedigen. De geheime religie van je favoriete beroemdheden en politici is buiten het bereik van de vulgairen. Vulgair is wat jij voor hen bent! Deze mensen bespotten ons, soms midden in ons gezicht, met hun symboliek, terwijl we hen respecteren, bewonderen en soms zelfs liefhebben en verafgoden. En allemaal nemen ze deel aan dezelfde inwijdingsrituelen, om tot het geheime genootschap te behoren, een voorwaarde voor succes! Om tot de religie te behoren, die je alles geeft wat je maar wilt, alles wat je hartje begeert.

De titel van Vrijmetselaar komt vóór en boven de titel van President; het is Vrijmetselarij boven alles!’- Altiyan Childs

 

Wijsheid voor tijden die komen gaan 

De Heer wil je sterk maken door Zijn Heilige Geest

Hij wil je wijsheid van boven geven, want dat is hard nodig voor tijden als deze en de tijden, die komen gaan. Wanneer Jezus niet zou terugkomen – wat Zijn belofte is aan ons – dan is de mensheid op weg naar uitsterven. Gelukkig mogen we weten, dat Hij het niet zover laten komen en zal terugkomen voordat alles verloren is.

Entiteiten onder de mensen

Net als het Aladin verhaal van de geest, die uit de fles komt, zó is het kwaad ontsnapt uit de putten van de hel, en heeft de zielen van velen overgenomen. Er zijn nu entiteiten onder de mensen; ze hebben hun thuis gevonden in mensen. Ja, mensen zijn hun gastheren geworden. Het is de echte versie van de ‘Body Snatchers’!

Net als in de dagen van het kwaad, toen de reuzen onder de mensen waren, hen corrumperend met perversie en geweld… zo is het nu.  (Genesis 6:4)

Er is maar één remedie

En dat is de Komst van onze Heer, Jezus Christus! Alle andere ‘oplossingen’ van een valse verlosser zullen jammerlijk falen.

De maatschappij, zoals we die kenden, is voorbij, en een nieuwe beweging is begonnen. Die is net zo verdorven en corrupt, en zelfs nog meer dan voorheen! Want deze aloude wezens of entiteiten – de gevallen engelen die zich mengden met de mensen op aarde – zijn sluwer en wreder geworden.

We weten inmiddels, door het lezen van Gods woord, dat er een zogenaamde ‘verlosser’ zal komen, die een oplossing zal prediken voor de waanzin van de wereld. Hij zal een valse messias zijn.

Bid dat je niet opnieuw bedrogen en misleid wordt!

Je kunt Hem zoeken om je licht te geven op alle dingen.
Wanneer je om je heen kijkt, ook in je familie, dan kom je mensen tegen, die denken of zeggen dat ze volledig op de hoogte zijn van de corruptie en de misleiding in de wereld van vandaag. Echter, wanneer je aangeeft, dat het niet de elite is die de wereld regeert, maar Lucifer/satan via de Vrijmetselarij, dan ga je voor hen een brug te ver, en wordt het gesprek al gauw afgekapt.
Vergeet niet, ze zullen zich je woorden straks herinneren, want God is bij machte om deze in hun gedachten terug te brengen! Word dus niet ontmoedigd om je mond gewoon te blijven openen, en met hen te delen wat je op je hart krijgt om met hen te delen op dat moment.

Ja, helaas zullen velen worden misleid en verblind

Satan brengt graag chaos en duisternis, en zaait verwarring.
De Bijbel is hier heel duidelijk over… zelfs de uitverkorenen zullen worden misleid. Alleen degenen, die vervuld zijn met Gods Heilige Geest zullen de valstrikken zien, die voor hen worden opgezet. Navigeer zo goed mogelijk om deze valstrikken en landmijnen heen. De Heer zal je echt vertellen, welke weg je moet gaan, en welke weg je niet moet gaan. Luister naar Zijn stem en Zijn leiding in je leven.

Wees in geen ding bezorgd, maar laten bij alles uw wensen door gebed en smeking met dankzegging bekend worden bij God. En de vrede Gods, die alle verstand te boven gaat, zal uw harten en uw gedachten behoeden in Christus Jezus.  Filippenzen 4:6-7

Blijf in die vrede
Dat kan alleen als Hij nummer 1 is in je leven.

 

Bron:

Crap from the Headlines: Katy Perry Broken Doll Eye, Pelosi Attacked by Pepe, and Twitter Firing ‘Woke tards’

You may also like