COVID-acteurs op MSM in Australië betrapt! Deze is onbetaalbaar

UPDATE 22-12-2022  Vier echte crisisacteurs met een verleden, en te huur, werden ingehuurd door een oplichter dokter, om te doen alsof ze ziek waren van Covid in het ziekenhuis. Ze werden vervolgens gevolgd en opgezocht…

Het bleken echte crisisacteurs te zijn, die het professioneel, beroepsmatig deden. De Australische mensen schakelden hen echter uit. Ze belden hiervoor zelfs de ziekenhuizen om naar hen te vragen, maar ze lagen niet in het ziekenhuis.

Deze act werd uitgezonden door Media Watch Australia, en ging de wereld in als een mainstream media uitzending via ABC. Deze dingen worden gedaan om de bevolking te misleiden en bang te maken, om nog meer mensen aan het ‘vaccin’ te krijgen.

Het staat al op de server, in geval het wordt gecensureerd door YouTube:

 

COVID ‘Actors’ Busted

 

Nog een vorm van misleiding

Laat dit viraal gaan. Ze gebruiken Ivermectine op de gevaccineerden in Australische ziekenhuizen, om het te laten lijken alsof de ‘vaccinatie’ werkt.

UPDATE: Ivermectine is een onderdeel van de schadelijke Big Pharma medicatie! Het mag dan mogelijk wat resultaat opleveren, maar bevat een chemische stof. Chemische stoffen in ons lichaam zullen de enzymatische processen verstoren, die het natuurlijke genezings- en ontgiftingsproces juist vertragen! Op de langere termijn kan dit grote schade aanrichten, en de gecontroleerde oppositie artsen weten dit maar al te goed. Dat is de reden dat Ivermectine zo wordt gepusht momenteel. Beter is het op zoek te gaan naar zeer goed werkende natuurlijke remedies!

Voor de niet-gevaccineerden is het protocol, dat ze deze mensen aan de beademing leggen. Zo lieten ze hen lijden. Het hele medische systeem is corrupt tot op het bot. Zij zijn de helpende hand die ervoor zorgt, dat deze misdaden tegen de mensheid worden uitgevoerd. Ze volgen de bevelen slaafs op, en het maakt hen niet uit of het goede of slechte bevelen zijn. Er is geen moreel kompas meer in deze mensen, die deze bevelen opvolgen. Ze zijn medeplichtig aan moord.

Weet ook dat ventilators drukinstellingen hebben, omdat niet alle mensen dezelfde druk nodig hebben. En de drukinstellingen gaan helemaal omhoog om ‘de longen te vernietigen’. Ze moeten wel, want soms is lucht moeilijk naar binnen te persen. Doe dat bij iemand die het niet nodig heeft, en dat is het einde.

 

Bronnen:

https://tapnewswire.com/2021/09/covid-actors-on-msm-in-australia-busted-this-one-is-priceless/

They are using Ivermectin on the Vaxxed in Australian hospitals to make it appear like the jab works. For the unvaxxed, they put them on a ventilator and let them suffer.

You may also like