Onze ervaring uit eerste hand: wat in feite de mensen in onze ziekenhuizen doodt

Een presentator van een radioprogramma doet verslag van hoe zij omging met het medisch personeel in het ziekenhuis, om haar man te ‘redden’.

Haar man (56) had longontsteking, geen Covid, hoe graag ze die stempel ook op hem hadden willen drukken, en hem wilden vaccineren.

Mede door haar vak en haar contacten, was zij in staat om de echte waarheid te achterhalen.
Haar goede vragen werden echter niet gewaardeerd. Toch heeft ze het voor elkaar gekregen dat zij hun ‘Covid protocol’ wijzigden.
De arts van de spoedeisende hulp vertelde haar man, dat hij zelfs hersenschade zou oplopen, wanneer hij de beademingsmachine zou weigeren.

Hij is niet gevaccineerd, pre-diabetes, en ook niet in topvorm: volgens alle ziekenhuisnormen zijn dit degenen die sterven, toch?
Maar de aanhouder wint. Het succes van haar man is een bewijs van hoe fout ze zijn:

 

Our First Hand ICU Story – What is ACTUALLY Killing People in the Hospital

Of bekijk de video hier.

 

Vertaald transcript:

‘Dit is een must om te lezen. Misschien kan ik uw geliefde helpen redden.

Mijn man had longontstekingssymptomen.

En na een week, met zijn zuurstof gedaald tot 79, zei een goede vriend van ons, die een geweldige arts is, dat het tijd is om naar de eerste hulp te gaan en wat zuurstof te krijgen.

Ik ben een presentator van een talkshow…

en ben gedurende 19 volle maanden behoorlijk diep ondergedompeld in Covid onderzoek, en praat er dagelijks over in de radioshow. Ik doe veel meer onderzoek dan de gemiddelde persoon, dat geef ik toe, dus ik weet er veel van. Het is een duidelijk voordeel. Ik heb ook toegang tot geweldige artsen in het hele land, die ik als gasten heb gehad, en die de meeste mensen niet hebben. Ik waardeer hen dat ze me hebben geholpen, om te weten te komen wat ik moest doen, om ervoor te zorgen dat mijn man in leven bleef.

Ik heb ook eindelijk de punten met elkaar verbonden om het echte probleem te achterhalen.

Dit is enorm!

Ja, ze probeerden mijn man een mondkapje op te doen, toen we bij de eerste hulp aankwamen. Ze belden zelfs de beveiliging toen ik zei, dat hij al niet kon ademen, dus stop met hem een mondkapje op te doen. Lijkt me toch gezond verstand? Nu, verpleegster Rachett dacht bij de intake dat het gepast was om hem toch een mondkapje op te doen.

Ja, we werden meteen gevraagd of we waren gevaccineerd.

En toen het antwoord was: “Nee, absoluut niet”, grijnsden ze.

Ja, ze hebben röntgenfoto’s gemaakt en een Covid-test gedaan. En we wisten, dat het positief zou terugkomen. Niet omdat het zeker ‘Covid’ was, maar omdat ik weet dat de test wordt opgevoerd tot een enorme, krankzinnige, gemanipuleerde 40 rotatie/vergrotingen, om alle griep, longontsteking, en virus te omvatten.

Het is een frauduleuze test!

Toen die test positief was voor Covid, verplaatste iedereen zich onmiddellijk in personeel met ruimtepakken met slangen tegen gevaarlijke stoffen, en gedroegen ze zich alsof we midden in de builenpest zaten, met strakke, serieuze gezichten en dubbele mondkapjes op. Slechts enkele minuten daarvoor waren we nog in orde.

De röntgenfoto’s van mijn man werden snel gediagnosticeerd als ‘Covid-pneumonie’.

Ik vroeg gewoon aan de kleine spoedeisende hulp dokter, wat het verschil was met een gewone oude longontsteking. De spoedeisende hulp dokter was erg zenuwachtig. Ik vroeg hem om Covid voor mij te beschrijven. Heeft hij er ooit een monster van gezien, of het op een objectglaasje onder de microscoop gezien? Wat is het? In plaats van dat gewoon te beantwoorden, zei hij dat ik ‘duidelijk een agenda had’.

Nee, ik had gewoon goede vragen!

Ik heb toen snel röntgenfoto’s opgezocht van gewone ‘oude’ longontsteking, van jaren geleden, voordat Covid langskwam. Foto’s uit 2017 en 2006. Ze leken verdacht veel en precies op de röntgenfoto’s van mijn man nu. Exact hetzelfde! De verpleegster zei toen dat, ja, ze heel, heel ‘vergelijkbaar’ waren.

Bij gewone virale longontsteking…

verhoog je gewoon de zuurstof. En het is gewoon kippensoep en ibuprofen, en je gaat meestal naar huis, eenmaal stabiel met zuurstof. Met ‘Covid-pneumonie’ is het een volledig ander protocol. Het zijn ruimtepakken en handschoenen, en meegenomen worden naar de Intensive Care, en constant over een beademingsapparaat praten. We waren er slechts een uur, voordat we het voorbereide beademingsgesprek hadden. Dat middel hebben we nadrukkelijk afgewezen.

Ze keken me aan alsof ik van Mars kwam!

De spoedeisende hulp dokter vertelde mijn man, dat hij zekere hersenschade zou krijgen wanneer hij de beademing zou weigeren, als de tijd daar was. Ik rolde gewoon met mijn ogen. Zeggen ze dit echt? Ja. Het kan waar zijn, maar ze zouden niet tot het punt moeten komen, dat er zovelen überhaupt aan de beademing worden gezet.

Alleen omdat ik geweldig opgeleide artsen uit het hele land had om te bellen…

wist ik waar ik om moest vragen, omdat ze me aanspoorden om intraveneus vitamine C in zeer hoge doses, en zink, en vitamine D in hoge doses te bestellen, en hem NAC (N-acetylcysteïne) te geven. Ik kreeg meteen te horen van het ziekenhuis, dat deze geen deel uitmaken van het ‘protocol’, of het behandelplan, dat het ziekenhuis zal volgen. Maar ik bleef hen maar vertellen, dat ik deze dingen wilde. Ze deden alsof ik dom was dat te vragen. Maar het kon me niet schelen. Ik bleef hen vertellen, dat ze mijn man deze dingen moesten geven. Met 20-32.000 per dag om op de ICU te zijn, kunnen ze beter, toch?

Vervolgens vroeg ik om Budesonide.

Het was onlangs gepubliceerd in het vaktijdschrift The Lancet als de ‘game changer’, omdat het een ontstekingssteroïde is. Er werd vorig jaar het hele jaar over gesproken, omdat zovelen er zoveel succes mee hadden, en de mensen gemiddeld drie dagen eerder uit het ziekenhuis haalden. Longontsteking is een ontsteking. Budesonide is een steroïde tegen ontstekingen!

Zij wilden echter een antivirale steroïde.

Ik kreeg opnieuw te horen, dat ze dat nooit eerder hadden gegeven. Niet het protocol, zeiden ze. Maar omdat ik er meerdere keren bij hen op aandrong, hebben ze het toegevoegd. We weigerden de ventilator keer op keer. Ik vertelde elke stafgroep die om mijn man gaf, dat we daar nooit mee zouden instemmen.

Hier wordt het behoorlijk triest…

Ik was de eerste en enige persoon, die de ventilator absoluut weigerde. Waarom is dat? Waarom weigeren mensen het niet? Denken ze echt, dat het hun enige keuze is om hun geliefde te ‘redden’? Het is de kus des doods, eerlijk gezegd. Vorig jaar hebben ze bijna iedereen met het label van Covid meteen aan de beademing gelegd, voor een vol jaar! Het maakt me ziek als ik eraan denk, dat ze hun toevlucht hebben genomen tot zulke verouderde en gruwelijke maatregelen, zonder te vragen waarom.

Ik was ook de eerste, die vitamines en mineralen meteen in hoge doses bestelde…

om mijn man te helpen de longontsteking te bestrijden. Ze hebben nog nooit iemand dit laten doen. Werkelijk?

Verbijsterend, toch?

De artsen bleven de doses van die vitamines en mineralen minimaliseren, zonder het mij te vertellen. Maar toen wij dat zagen gebeuren, werd de hoeveelheid gecorrigeerd, totdat het goed was. Ze probeerden stiekem een zeer lage orale dosis naar binnen te werken, – dosis geschikt voor een kind -zonder mij over de verandering te vertellen, maar we zorgden ervoor dat mijn man hoge doses ervan kreeg.

Ik vertel u dit, omdat ik ontdekte dat de IC terughoudend is met het toevoegen van vitamines en mineralen, om de patiënt te helpen vechten. Ja, je zou denken dat dit een noodzakelijk en vitaal onderdeel zou zijn van gezondheid en geneeskunde. Maar nee, helaas, ze zijn er eigenlijk op tegen en denken, dat het nauwelijks iets heilzaams doet, van wat mij is verteld. Wow!

Het succes van mijn man is een bewijs van hoe fout ze zijn!

Ze zullen helaas de zaak van mijn man als een ‘afwijking’ behandelen, en niets veranderen. Artsen die zeggen, dat vitamines en mineralen niet echt iets opleveren in overleven……. Wat?

Ze geven maximaal 6.000 IE vitamine C, als iemand bloedvergiftiging heeft, wat een beetje te laat is. Maar dat zegt mij, dat ze weten dat het helpt! Dus waarom niet op de IC? Elke patiënt daar heeft dit nodig!

De dokters waren voor het grootste deel niet bereid om Ivermectine of Hydroxychloroquine te onderzoeken.

Ze zullen die niet eens bespreken. Waarom? Er zijn tal van studies om hun effectiviteit te bewijzen, maar ze zijn niet bereid om ze aan het protocol toe te voegen. Ivermectine is geweldig, als je het vroeg bij de patiënt krijgt, in een hoge dosis gedurende een paar dagen, met tussenpozen. Hydroxichloroquine bestaat al 60 jaar, en is één van de veiligste medicijnen op de markt. Ik stel voor dat je deze beide bij de hand hebt.

Mijn man verbeterde zoveel in de eerste 35 uur…

dat hij praatte, lachte, alleen naar de badkamer liep, en films keek, zittend in een stoel. Er werd ons verteld, dat hij het beter deed dan wie dan ook op de IC van de ‘Covid’-gerelateerde gevallen! Hij zat zondagavond op 100 procent zuurstof, en tegen woensdag was hij volledig van de machine af.

Mijn man heeft maar 3 en 1/2 dag op de IC doorgebracht.

Snelste IC ‘Covid’-patiënt van het westen! Zijn enorme vooruitgang was onmiskenbaar. We hebben hem geholpen om zijn ademhaling te verbeteren, zodat deze nooit laag genoeg werd voor de beademingsmachine. Dat was de sleutel.

Hij doet het nu super.

Doktoren vertelden me dat hij gewoon ‘geluk’ had en ‘een van de gelukkigen’ was. Nee, de waarheid is dat we hun protocol hebben gewijzigd. Hij is niet gevaccineerd, pre-diabetes, en hij is ook niet in topvorm om eerlijk te zijn. Hij is 56 jaar oud. Volgens alle ziekenhuisnormen zijn dit degenen die sterven, toch? Is dat niet wat ons wordt verteld?

 

Conclusie 

-Het ziekenhuis plaatste mensen zoals mijn man vroeger op zuurstof toedienen in een gewone ziekenhuiskamer. Het nieuwe beleid is om ze regelrecht op de IC te plaatsen.

-Hun behandelplannen doden naar mijn mening mensen, niet de vermeende ‘Covid’.

-De CDC riep een ‘paneel over Covid’ bijeen, dat deze protocollen ontwerpt. Die geven ze vervolgens aan de ziekenhuisadministraties. De geldstromen en touwtjes wijken niet van de CDC en ziekenhuizen. De administratie gaat als ‘richtlijnen’ door naar de artsen, en zij wijken daar niet van af. Ook de verpleegkundigen wijken daar niet van af. Ze willen hun baan behouden en gaan erin mee.

-De protocollen geven de patiënten niet veel om mee te vechten. Het is erg moeilijk om ze de behandelplannen te laten veranderen. Ze geven de patiënten medicijnen, maar geen gezondheid. In feite behandelen ze de patiënt overbehandeld, vanwege het boemanmysterie Covid-label.

-De zuurstof van de patiënt wordt steeds slechter, en dan zeggen de artsen dat ze geen andere keuze hebben dan een beademingsapparaat, ook al weten ze dat dat resulteert in een sterftecijfer van 40-75%! [In sommige gevallen zelfs 88%]

-Ze wringen hun handen en zeggen wanhopig, dat er mensen sterven en dat ze alles hebben gedaan wat ze konden. Ze hebben gelijk: mensen gaan dood. Maar was dat nodig? Nee. Nee, het kon vaak voorkomen worden!

-Net als een gemeenschappelijke kern in ons onderwijssysteem, wordt alles gecontroleerd door de top. Iedereen doet wat hem wordt opgedragen. Bij het onderwijs is het een vast opleidingsprogramma; bij ziekenhuizen is het een uniforme, standaard aanpak.

2020

Denk eens aan het feit dat het puur duivels was, om in 2020 patiënten in de ziekenhuiskamers het hele eerste jaar weg te houden van hun dierbaren. Ziekenhuispersoneel dwong dat wrede, verachtelijke beleid zonder erbij na te denken. Ook al wisten en zagen ze dat ‘Covid’ niet zo besmettelijk was, dat iedereen om de patiënt heen ziek werd. De gezinsleden waren niet ziek. Het was duidelijk dat het geen plaag was. Wanneer 30 familieleden sterven, dan is dat een plaag. Eén persoon kennen die sterft, is geen plaag; het wordt dood genoemd.

Maar hier komt het…

-Vrijwel niemand stelt vragen!
-Bijna niemand maakt zich zorgen over de behandelplannen. Bijna geen van de patiënten vraagt ​​naar de protocollen, of vraagt naar de medicijnen, of stelt er een vraag over.
-Bijna niemand leest of doet onderzoek!
-Familieleden denken, dat wat de dokters ook zeggen, goed is. Alsof ze geen keuze hebben… niet waar! Dokters worden niet graag ondervraagd, maar ze gissen echt vaak.
-Patiënten denken dat ze geen stem hebben, of iets kunnen betekenen of toevoegen aan de ‘zorgstandaard’.

Ziekenhuizen over-behandelen in plaats van onder-behandelen.

Te veel behandelen is gevaarlijk! Met Obamacare had ik het gevoel, dat overbehandeling een enorme melkkoe is geworden. Met Covid, een nog grotere melkkoe voor de ziekenhuizen! Onnodige tests, behandelingen, en lange verblijven, leiden tot enorme betalingen aan hen. Volg het geld!

Waarom autopsies verboden zijn?

Na wat er is gebeurd, geloof ik nu met zekerheid, – hoe gek dit ook klinkt – dat Covid absoluut een label is. Nu weet u waarom de CDC autopsies verbiedt gedurende de eerste 6 maanden van ‘Covid’. Toen andere landen daarover geschokt waren en uiteindelijk autopsie deden op de eerste 227, die stierven aan de ‘Covid’, konden zij nergens de echte ‘ongrijpbare Covid’ vinden in hun lichamen!

Covid nu nog steeds een ‘mysterie’!

Het personeel van het ziekenhuis noemde het zelfs, na bijna twee jaar, nog steeds een ‘mysterie’. Omdat niemand het kan definiëren. Het zijn alle symptomen van elke griep, longontsteking en verkoudheid. In feite wordt streptokokken niet verward met griep. Griep wordt niet verward met longontsteking. Maar, een lange symptomenlijst verandert altijd wel in Covid als doodsoorzaak. Denk daar eens over na.

Het is briljant, echt waar!

Als je een label als Covid op een ziekte plakt, krijg je smeergeld, krijg je nieuwe protocollen, krijg je controle, krijg je controle over het systeem, verander je de economie, en breek je het. Je mag een natie sluiten, de regels en wetten veranderen, en de wereld in chaos en lockdowns storten, en mensen de zelfbeschikking over hun eigen lichaam doen verliezen, om maar injecties te kunnen toedienen. En je mag neurotisch handelen door krankzinnige, onsamenhangende regels op te leggen, zoals het obsessief verwisselen van de gele jurk op de IC, omdat blijkbaar alleen je gele papieren jurk bezaaid is met Covid, maar je schoenen, kleding en haar zullen op de een of andere manier de ‘deeltjes van een zekere dood in de lucht ontwijken’.

Niets is medisch zinvol op de IC.

Ik was elke dag met mijn man, en ik werd niet ziek. Maar nu moest ik me plotseling beschermen als voor gevaarlijke stoffen, om met hem in één kamer te kunnen zijn. Verpleegkundigen en artsen doen bang en belachelijk en neurotisch… na 19 maanden!

Ik zeg hier niet dat dokters en verpleegsters opzettelijk mensen vermoorden; ik wil dat u dat weet. Ze gaan er gewoon opzettelijk, onwetend, in mee en stellen geen serieuze of voor de hand liggende vragen, die ze zouden moeten stellen. Dat is nog steeds verkeerd, maar ze willen niet kwaadwillig dat mensen sterven.

Ziekenhuisprotocollen die van de top komen, doden uw dierbaren, niet Covid.

Niet Covid!

Mensen denken dat de niet-gevaccineerden er de oorzaak van zijn, dat mensen nu sterven op de IC.
De zaak van mijn man blaast echter een gat door die theorie heen!

De gevaccineerden sterven door injecties met vreemde, nooit eerder gebruikte ingrediënten. De niet-gevaccineerden en gevaccineerden sterven aan afschuwelijke behandelplannen. De Covid protocollen zijn schadelijk voor een situatie, die om te beginnen nooit een dergelijke hyper-overkill-behandeling rechtvaardigde. Dat is de waarheid.
Sommigen zijn zo druk met te denken dat ze u redden, maar ze vermoorden u. Haal gewoon het Covid label van de ziekte af.

Waarom u moet doen wat zij zeggen…

Nadat ik het gordijn had weggetrokken om Oz te zien, realiseerde ik me dat deze artsen voor het grootste deel niet studeren, niet lezen, en tevreden zijn met het feit dat ze niet tegen het systeem ingaan. Verpleegkundigen aanbidden hen om de een of andere reden als halfgoden. En niemand praat over je door God gegeven immuunsysteem in het ziekenhuis. Ze doen alsof je er niet eens eentje hebt! En dit is medisch opgeleid personeel, hetgeen angstaanjagend is. Je kunt hen wijzen op het voor de hand liggende, en ze glimlachen robotachtig, en vertellen je dat dit is om iedereen ‘veilig’ te houden.
En zonder ook maar één enkel monster van Covid, – in de hele wereld – zijn artsen en verpleegkundigen ervan overtuigd, dat Covid iets is… dus je moet doen wat zij zeggen.
Als we het feit zouden veranderen, dat u moet pleiten en eisen dat uw geliefde vitamines en mineralen krijgt in het ziekenhuis, om ziekte te bestrijden, dan kan men daar wellicht ook binnen 3 dagen weg zijn.

U moet zich uitspreken.

Vraag dingen.
Dreig uw naaste uit het ziekenhuis te verwijderen, zodat u thuis van de zuurstof en thuiszorg kunt genieten, wanneer ze weigeren te luisteren. Zo behoudt u uw rechten.
Weiger, weiger, weiger het beademingsapparaat! Zeg Nee. Schrijf het op hun borst, en maak er een foto van.

Ik kwam erachter dat de artsen voor het grootste deel vrij ongeschoold waren over Covid.

Echt geen idee! Ze wilden er niet dom uitzien, dus zeiden ze dat Covid nog steeds zo ‘ongrijpbaar’ is… na 19 maanden, en dat ze gewoon niet weten wat werkt. Dat meen je niet…
Het enige ongrijpbare aan Covid is de waarheid!’

 

Frontline Doctors website:

voor medische hulp en afdrukbare documentatie en medicijndoses om aan uw arts te geven:

Home page

 

Intraveneuze Vitamine C  10.000 IU 

Vitamine D 10.000 IU 

Zink 

NAC 

Budesonide 

 

Zie ook:

Klokkenluider National Health Service onthult wat er werkelijk plaatsvindt in ziekenhuizen

Klokkenluider verpleegster onthult: leeg ziekenhuis en fake pandemie

Nearly 90% of COVID-19 patients put on ventilators in New York’s largest health system died, study finds

 

Bron:

https://www.katedalleyshow.com/show-topics/what-is-actually-killing-people-in-our-hospitals-our-first-hand-experience-explained/

You may also like