Bevestigd rapport: We zijn bij DEFCON 2, groot alarm, wees voorbereid!

Op 11 augustus 2021 werd voor het eerst sinds 1962 het op één na hoogste alarm afgegeven, wat bijzonder ernstig is: DEFCON 2.

DEFCON 2 is het op één na hoogste niveau van staat van paraatheid va het Amerikaanse leger, waarbij alleen alarmniveau 1 hoger is. De waarschuwingsstatus kan worden veranderd in DEFCON 2, nadat bevindingen van Inlichtingendiensten een risico laten zien op een naderende aanval, zoals het geval was bij de Cubaanse rakettencrisis in 1962.

De strijdkrachten worden voorbereid op grote operaties binnen een paar uur:

Deze stijging naar DEFCON 2 is bijzonder ernstig. Hierbij wordt rekening gehouden met een significant risico op grote militaire operaties tegen de Verenigde Staten of haar bondgenoten, waaronder het gebruik van atoomwapens.

Het is onduidelijke hoe vaak DEFCON 2 in werkelijkheid werd bereikt in het verleden, omdat informatie met betrekking tot de DEFCON-status meestal geheim wordt gehouden.

DEFCON 1 hoort bij de gevaarlijkste situaties, zoals een nucleaire oorlog.

 

13 DAYS

Of bekijk de video hier.

Translation => Options (gear wheel) > Subtitles > Automatic translation > Choose your language 

 

Gedeeltelijk en vrij vertaald:

‘De titel van deze video is ‘13 DAYS’

Het kostte me wat tijd om een titel te bedenken, maar het komt van een film, gemaakt in 2000 met in de hoofdrol Kevin Costner en Bruce Greenwood. Daarover straks meer.

Ik moet hier behoorlijk cryptisch mee zijn (vanwege de zware YouTube censuur), maar ik denk dat je, als je oplet en luistert naar wat ik zeg, dit zult begrijpen.

Een paar uur geleden ontving ik, – we noemen het gewoon geheime informatie van een vriend, die ik al een tijdje ken en die ik vertrouw. Nu is hij niet de bron van deze informatie. Hij is degene die mij de informatie stuurde. Deze persoon is een expat. Zij hebben banden met de DHS (Department of Homeland Security – Ministerie van Binnenlandse Veiligheid). Nu hebben ze mij nog nooit op het verkeerde been gezet, en hebben mij ook nooit op een dwaalspoor gebracht. Ze liegen niet tegen me, dus ik vertrouw op de informatie.

Dus de informatie is als volgt:

Vanaf 16.54 uur oostelijke zomertijd vandaag (10 augustus) hebben we een niveau van urgentie bereikt, volgens de Inlichtingen, die we sinds, – ik moet hier voorzichtig zijn – de Cubaanse crisis van 1962 niet meer hebben gezien: De invasie in de Varkensbaai. Vrij zeker dat er mensen zijn, die weten waar ik het over heb; velen van jullie leefden toen waarschijnlijk. De film ‘Thirteen Days’ is een heel goede weergave van die crisis,  en hoe ze door die crisis navigeerden in oktober 1962. Ik moet je wel waarschuwen voor de taal en Godslastering, onder andere, in de film.

Nu hebben we dat niveau bereikt, volgens Intel

En de reden dat we dat niveau hebben bereikt vanaf 16.54 uur, 10 augustus, is omdat de natie Israël van plan is om Iran aan te vallen! Zoals we weten, is Iran een bondgenoot van Rusland, en Israël is een bondgenoot van ons, de Verenigde Staten.

Volgens Intel zal Israël het alleen doen als het nodig is

Dat verhoogt het crisis niveau naar de tijd van 1962. We zijn sinds 1962 niet meer op dat crisisniveau geweest. Dit is een zeer urgent niveau, waarop we ons nu bevinden, sinds 1962. Er is maar één niveau hoger, OK? Dit is waar we zijn sinds vandaag. Dat is volgens het Intel rapport, en ik heb geen reden om het niet te vertrouwen.

Het kruitvat moet een keer ontploffen…

Dit zou het moment kunnen zijn, maar niemand weet precies wanneer. Het lijkt meer op wanneer dan op als dit gebeurt. Gebeurt het dan deze maand? Ik weet het niet. Gebeurt het in de komende uren of dagen? Ik weet het niet; het is heel goed mogelijk. Ik kan je vrijwel garanderen, dat op het niveau waarop we nu zijn, het leger binnen zes uur kan worden ingezet. Vertrouw me, ze staan op scherp!

‘The powers that be’ bewegen zich in haast, in reactie op een waarschuwing:

Ze ontmoeten elkaar, proberen een plan te bedenken, en ze beslissen wat ze gaan doen. Niemand slaapt; dat kun je van me aannemen.

Dit is een groot alarm!

We zijn op een ongelooflijk hoog niveau van urgentie. Man, ik denk dat ik hier voorzichtig moet zijn; ik hoop dat mensen begrijpen wat ik zeg. Ik weet dat het cryptisch is; ik weet dat het niet de meest welsprekende manier is om deze dingen te beschrijven (met afkortingen).

Via het internet kom je hier niet achter…

Heel weinig mensen hebben deze informatie, en daar is een goede reden voor. Daarom deel ik het me je, zodat je zo voorbereid kunt zijn als je wilt, en als je verkiest te zijn. Ik ga je de bron niet geven, dus mensen kunnen me geloven of niet. Ik vertel je gewoon wat ik heb ontvangen van een persoon, die mij deze informatie doorstuurde.

Alle waarschuwingssignalen zijn er

Ze zijn er geweest en ze blijven er zijn.
Ik dank de persoon voor deze informatie, die ik mocht ontvangen, en ik dank allereerst de Heer, en ik dank de persoon die bereid was dit met mij te delen.

Ik zeg niet dat het morgen gaat gebeuren

Misschien sleept het zich voort, ik bedoel, zoals ik al zei, het heet Thirteen Days: in 1962 navigeerden ze door die crisis, en probeerden ze de media er zoveel mogelijk buiten te houden. Ze wilden geen massale paniek veroorzaken, weet je, of allerlei waanzin en chaos bij het publiek veroorzaken. Dus ze navigeerden stilletjes door die crisis in 13 dagen. Als je naar de geschiedenis kijkt, weet je hoe dichtbij we kwamen in 1962. Dus we zijn hier eerder geweest; het is alleen heel erg lang geleden.’

 

WATCH: Confirmed Report: We are at DEFCON 2

 

Opmerking van een informatiebron:

“Als mijn onderbuikgevoel klopt, staat de hel op het punt los te breken in de wereld.”

 

Bron:

https://www.youtube.com/channel/UCbk-DFYVVAL0u0fNDIXElBg/videos

You may also like