Buzz Aldrin op zijn sterfbed: ‘De Maanlanding was vervalst’

Buzz Aldrin geeft toe dat ze nooit op de Maan zijn geweest. Voordat hij stierf, zei hij: “Ik leef al bijna 46 jaar met deze leugen, en ik heb niets te verliezen door nu iedereen de waarheid te vertellen.”

In december 2016 werd de 86-jarige Buzz Aldrin met ademhalingsproblemen opgenomen in het ziekenhuis in Montclair, New Jersey, waar hij in kritieke toestand verkeerde. Artsen zeiden, dat ze hem in een kunstmatige coma moesten brengen en dat het slechts een kwestie van tijd was, voordat hij zou komen te overlijden.

Aldrin moest deze bekentenis op het sterfbed echter aankondigen, voordat hij bewusteloos raakte…

“Ik leef al bijna 46 jaar met deze leugen, en ik heb niets te verliezen door nu iedereen de waarheid te vertellen”, zei Aldrin.

 

“Ik ben door de Amerikaanse regering tot geheimhouding gezworen. Maar ik ga het u nu vertellen. De Maanlanding was niet echt. We zijn er nooit geweest. Het werd allemaal in scene gezet met een achtergrond.”

“We kunnen niet naar de Maan gaan, omdat deze bezet wordt door buitenaardse wezens aan de donkere kant. We hebben ze gezien met satellieten, en we hebben berichten en bedreigingen van hen ontvangen.”

 

“Het is allemaal één grote leugen geweest… alles!”

“Alles wat je ziet, is vervalst, gefotoshopt. Ik heb nooit één voet op de Maan gezet. Ik vertel je de waarheid, zodat ik in vrede kan sterven. Dit is alles wat ik ooit heb gewild, dat iedereen de waarheid kent.”

De FactCheckers van de Amerikaanse overheid kwamen direct in actie…

Deze zogenaamde ‘waarheidscheckers’ beweerden, dat hij pure onzin sprak en dat hij op zo’n hoge leeftijd dement zou zijn. Natuurlijk beweerden zij ook dat ze zes keer astronauten naar de Maan hebben gestuurd, en dat de documentatie echt zou zijn. Als dat waar is, waarom moesten de originele beelden van de Apollo 11 Maanwandeling dan zo nodig vernietigd worden?

 

Zie ook:

Buzz Aldrin Tells Apollo Moon Landing Truth to a Child

Translation => Options (gear wheel) > Subtitles > Automatic translation > English

 

Apollo 11 was de missie van het Apolloprogramma, die de eerste mensen op de Maan zou hebben gezet. De bemanning van de Apollo 11 bestond uit de astronauten Neil Armstrong, Edwin ‘Buzz’ Aldrin en Michael Collins.

Deze videobeelden van Buzz Aldrin, opgenomen in 2015, tonen een 8-jarig meisje, dat hem vraagt waarom we niet meer terug zijn geweest naar de Maan.
Het antwoord is nogal verbazingwekkend, want geloof het of niet, Aldrin zegt letterlijk dat we niet op de Maan zijn geweest.

En wat lichaamstaal u nog meer kan vertellen, ziet u hier:

 

What Apollo 11 astronauts saw during moon landing is written on their faces

 

The TRUTH About Moon Landing & SpaceX’s Mars Mission EXPOSED

 

De waarheid blootgelegd over Maanlandingen en de SpaceX’s Mars Missie

De Illuminati zijn zó bezig geweest om hun agenda in de ruimte op ons los te laten middels TV series, tekenfilms, films en videogames! Maar degenen die ogen hebben om te zien en oren om te horen, wat de Geest van de levende God ons probeert duidelijk te maken, zullen dit zien en begrijpen. Wanneer u het niet goed begrijpt, dan kunt u altijd bidden over de inhoud van deze boodschap.
NASA heeft verslag gedaan dat er in totaal 12 mensen op de Maan hebben gewandeld… ja, ze hebben verslag gedaan. Tussen 1969 en 1972 waren er zes missies waarbij daadwerkelijk mensen op de Maan zijn geland, beweert zij.

Hollywood haalt alles uit de kast!

En dat doen ze al decennia lang; ze bereiden ons voor om alvast gewend te raken aan ruimte missies en aan aliens, onder andere.
En onderhand wil SpaceX van Elon Musk de massa warm maken voor toekomstige ruimtereizen naar Mars.

Red Dragon

[Note: SpaceX’s ‘Red Dragon’ (let op de demonische naam!) is een geannuleerd ruimtevaartuig. Het was bedoeld om op de planeet Mars te kunnen landen. Hiervoor zou het de SuperDraco’s gebruiken. Voor de lancering naar Mars zou een Falcon Heavy worden gebruikt. De Red Dragon werd echter geannuleerd, toen het ontwerp van het landingsgestel van de Crew Dragon niet bleek te voldoen, en SpaceX directeur Elon Musk besloot dat hun volgende generatie raketten en ruimteschepen, genaamd Starship, meer geschikt was voor Marslandingen.]

Het lange termijn doel van SpaceX is om Mars te koloniseren.

Er vinden reeds ruimtevaartdiensten plaats, door vracht naar het internationale ruimtestation te sturen. Maar u weet, dat dit op hun volgende agenda menselijke vracht zal zijn. Het internationaal ruimtestation (ISS, naar de Engelse naam International Space Station) is een ruimtestation, dat in een baan om de Aarde draait. Het wordt door verschillende landen gebouwd, bemand en bekostigd.

Wat is de drijvende kracht achter zijn droom?

En is de timing van al deze dingen niet een beetje opmerkelijk? Bekijk het eens zo: Jezus komt spoedig, en zij gaan… en ze willen ergens anders heen! Als je erover nadenkt, is het eigenlijk best wel logisch, dat de nakomelingen van de Nephilim al hun financiën hebben verzameld. Ze proberen slimme manieren te bedenken om hier weg te komen, voordat hun bunkers op hen neer zullen storten. Ze weten dat de Komst van de Zoon des mensen aanstaande is, en er is niets dat ze kunnen doen om Hem tegen te houden.

De Nephilim zijn bang, omdat hun pogingen om galactisch te reizen niet succesvol waren. Er waren storingen bij elke lancering. Deze fouten zijn ook geen toeval; het is de almachtige hand van Vader God. Hij zendt hun een bericht, dat, door deze mislukte lanceringen, – hun toren van Babel-achtige plannen om de hemel te kunnen bereiken – ook nu niet zullen gaan werken!
De Heer maakt duidelijk, dat het landen en lopen op de Maan gedurende deze ruimtemissies schijn is geweest.

 

‘Profetie: Wat verborgen is, brengt God aan het licht’ [aangaande Neil Armstrong]

Dat is de titel van deze zogenaamde ‘boodschap’, die ik heel graag aan het licht wil brengen, omdat ik er 8 jaar deel van was. Want het is een ‘prachtig’ voorbeeld van hoe een profeet, een nepprofeet, te werk gaat en de dingen van het internet plukt, en indien nodig, van anderen kopieert – zolang ze nog te vinden zijn natuurlijk wegens internetcensuur – en de informatie vervolgens gebruikt om het in een eigen, nieuw jasje te steken. Op die manier wordt het publiek wijsgemaakt, dat hij het van God ontvangen heeft… via bode engelen.
Het is zo in en in triest, maar ook hier weer valt deze ‘profeet’ door de mand.
Neil Armstrong zou volgens hem ook enkele engelen hebben gezien nabij de Maan, de Maan waar zij zelf nooit zijn geweest… en dit is nog maar het topje van de ijsberg, maakte de Heer mij duidelijk.

 

Waarom vernietigde NASA de originelen, of raakten die zoek?

Ja, zelfs de originele technologie is zoekgeraakt, beweren zij. Reden is, dat het nu niet langer mogelijk is, dat de dingen gecontroleerd kunnen worden. Een duidelijke oorzaak hiervan werd nooit gegeven door NASA (‘Never A Straight Answer’).

 

Bron:

https://www.oom2.com/t43135-buzz-aldrins-death-bed-confession-the-moon-landing-was-faked

You may also like