Nieuwe Wereldorde insider onthult volledig NWO plan uit 1969

Dit is verbazingwekkende, uitgelekte informatie van Dr. Lawrence Dunegan, die werd uitgenodigd om een lezing bij te wonen van Dr. Richard Day in 1969.

Dr. Day vertelde de kamer, gevuld met ongeveer 80-90 artsen alles over de veranderingen, die ze in hun leven zouden zien als gevolg van ‘De Orde’, of zoals we het nu kennen, de Nieuwe Wereldorde van de elite, de Illuminati. Dr. Day vertelde de specialisten, dat hij op dat moment vrij was om te spreken, omdat alles op zijn plaats was en niemand ze nu nog kon stoppen!

Dunegan’s geheime notities bleven 20 jaar in zijn bureau liggen…

Opnameapparatuur was niet toegestaan in de kamer, en ook het maken van notities was niet toegestaan. Gelukkig had Dr. Dunegan een bijna fotografisch geheugen, en maakte hij goede aantekeningen toen hij thuiskwam van de lezing. De notities bleven 20 jaar lang in zijn bureau liggen, totdat hij ze eruit trok en besloot om in 1989 audiobanden van de informatie te maken!

De informatie mocht niet uitlekken

Dr. Day verklaarde dat zij echt in de problemen zouden komen als de informatie, die hij hen had verteld, naar het grote publiek zou uitlekken. Was het toeval dat Dr. Day stierf, kort nadat Dr. Dunegan begon met het verspreiden van deze informatie op audiobanden?

Hypnose?

Nadat de lezing was voltooid, gaf Dr. Day een hypnotiserende suggestie aan de hele kamer, dat ze waarschijnlijk alles zouden vergeten wat ze die dag hadden gehoord, maar klaar zouden zijn voor de komende veranderingen. Opmerkelijk was, dat toen Dr. Dunegan een paar weken later enkelen van zijn vrienden die in de kamer waren, vroeg wat ze van de lezing vonden, geen van hen hem kon vertellen waar het over ging! Dr. Dunegan uitgezonderd…

Hier zijn slechts enkele van de onderwerpen, die worden behandeld in deze video, gemaakt van Dr. Dunegan’s audiobanden over de plannen van de Nieuwe Wereldorde:

 

New World Order Insider Reveals Entire NWO Plan in 1969!

 

Meisjes zullen ontmoedigd worden om met poppen te spelen, zodat ze niet aan baby’s zullen denken. In plaats daarvan zullen ze worden aangemoedigd om het voetbalveld op te gaan.

Wapenbezit zal bijna volledig worden geëlimineerd, en de weinige wapens, die ze zullen mogen hebben om te jagen, zullen ze moeten laten controleren door ambtenaren.

We kunnen al meer dan 98% van alle kankers genezen – ze hadden de remedies in het Rockefeller Institute. Maar ze zullen niet worden vrijgegeven, omdat er te veel mensen in de wereld zijn en ze ergens aan moeten sterven.

Homoseksualiteit zal worden aangemoedigd – seks, alles mag.

Gezinnen zullen in belangrijkheid afnemen. Mensen zullen worden aangemoedigd om alleen te wonen.

Euthanasie zal worden aangemoedigd – ze zullen de ‘zelfmoordpil’ gebruiken om zelfmoord te plegen.

Geboorten zullen strikt worden gecontroleerd, en je kunt niet zomaar kinderen krijgen als je ze graag wilt hebben.

‘Domme’ mensen zullen niet goed eten en sporten, zodat ze veel eerder zullen sterven, en dat is wat ze graag willen.

Privéartsen worden geëlimineerd – artsen verdienen te veel geld.

Ze zullen de gezondheidszorg zó duur maken, dat je een verzekering moet hebben, of anders financieel vernietigd zal worden. Het beperken van de toegang tot betaalbare medische zorg zal het elimineren van ouderen gemakkelijker maken. Ze zullen ziekenhuizen tegenhouden om zorg uit liefdadigheid te verlenen.

Nieuwe, moeilijk te behandelen en te diagnosticeren ziekten zullen ontstaan als een middel om de bevolking te beheersen.

Hardloopschoenen en sportuitrusting zullen fascinerend worden gemaakt, om de ‘slimme’ mensen aan het sporten te krijgen.

Romantische muziek wordt niet meer uitgebracht. Alle oude muziek zal worden teruggebracht op bepaalde ‘oldies’ radiostations, en de jongeren zullen hun eigen radiostations hebben. Oude films zullen weer voor de oude mensen worden opgezet.

Entertainment zal voornamelijk worden gebruikt om de jongeren te veranderen en te programmeren.

Kant & klare maaltijden worden gemaakt en in supermarkten geplaatst. Gemaksvoedsel wordt ongezond gemaakt. Ze willen dat mensen, die te lui zijn om hun eigen maaltijden klaar te maken of te sporten, vroeg zullen sterven.

Ze zullen de puberteit eerder laten opkomen.

Het opwekken van hartaanvallen toevoegen als een middel tot moord.

Ze zullen alle religies mengen, maar vooral het Christendom moet verdwijnen! Zodra de rooms-katholiek is neergehaald, zal de rest volgen. Dan zullen zij een nieuwe godsdienst creëren.

Ze zullen de Bijbel veranderen in de loop van de tijd – kerken zullen hen helpen!

Het onderwijssysteem zal worden geherstructureerd als instrument van indoctrinatie. Kinderen zullen meer tijd op school doorbrengen, maar zullen niets leren. Kinderen zullen zich al in een vroeg stadium moeten specialiseren in hun opleiding, en het veranderen van hun plannen zal dan erg moeilijk zijn.

Voor alle reizen wordt een identiteitsbewijs vereist. Ze zullen ID’s implanteren onder de huid, zodat niemand kan zeggen dat men zijn ID kwijt is.

Zij zullen bepalen wie toegang heeft tot informatie. Sommige boeken zullen gewoon verdwijnen of worden veranderd. Ze zullen zelfs dieven bepaalde boeken uit de bibliotheek laten stelen.

Drugsgebruik zal worden aangemoedigd om een ‘warboel’-sfeer aan te moedigen. Ondertussen zal de politiehandhaving, om mensen in de gevangenis te zetten voor drugs, drastisch worden verhoogd.

Voedsel zal streng worden gecontroleerd, en mensen zullen niet hun eigen voedsel mogen verbouwen. Ze zullen je alleen genoeg voedsel geven, door je te geven wat je nodig hebt, maar het hamsteren van voedsel of het verbouwen van voedsel zullen criminele activiteiten zijn. En ze willen niet dat iemand de mensen buiten hun controle systeem zal kunnen ondersteunen.

 

Bronnen:

https://www.auricmedia.net/wp-content/uploads/2013/10/NWO_Plans_Exposed_By_Insider_In_1969-1.pdf

https://rense.com/general94/nwoplans.htm

You may also like