Bloedlijnen: Amerikaanse presidenten bijna allemaal familie van elkaar

Hoe zit het nu met die bloedlijnen? Is het niet vreemd dat ze allemaal afstammen van de Koninklijke familie? Ja, zelfs Barack Obama blijkt een verre neef te zijn van George W. Bush.

Betekent dit dat de presidenten niet worden gekozen, maar uitgekozen?

Alle 45 Amerikaanse presidenten hebben Europese koninklijke bloedlijnen, waarbij alle 45 verwant zijn aan elkaar.

Donald Trump en Hillary Clinton verwanten van elkaar

President Donald Trump en Hillary Clinton zijn beiden verwant aan de Engelse prins John van Gaunt uit de 14de eeuw, koninklijke zoon van Koning Edward III en de eerste hertog van Lancaster en Katherine Swynford, hertogin van Lancaster. Ze delen allebei achtiendegraads overgrootouders. Ze zijn negentiendegraads neven; dit is geverifieerd door MyHeritage en MyGene.

Barack Obama is een verre neef van Dick Cheney; hij is ook verwant aan George Bush.

Onderzoekers van de New England Historic Genealogical Society, opgericht in 1845, zeiden dat Obama maarliefst zes Amerikaanse presidenten zijn neven kan noemen; ze zijn allemaal verwant aan elkaar door hun bloedlijnen. Obama is zelfs verwant aan Winston Churchill.

Nu denkt u waarschijnlijk, ‘Iedereen is op de een of andere manier wel verwant aan elkaar’.

Maar is dit allemaal toeval, of is dit het ‘goddelijke recht om te regeren’? Dit goddelijke recht is eenvoudig het recht om door het DNA te regeren, met andere woorden: deze Koningen en Koninginnen vertellen u, dat zij het goddelijke recht hebben om over u te regeren. Door de geschiedenis heen werden mensen geregeerd door Koningen en Koninginnen.

Het idee van Amerika 1776 van vrijheid

Toen het land Amerika eenmaal was gesticht, was er een oorlog om dat tegen te gaan. Want dit kon niet gebeuren: vrijheid! Dit kon niet gebeuren en was een grote tegenslag voor de Illuminati. Dus de Illuminati moesten het kapen. Daarom is het zo interessant te weten, dat alle deze presidenten verwant zijn aan de elite, Koningen en Koninginnen, koninklijke bloedlijnen, de Illuminati!

 

16 Miljoen mannen, die vandaag de dag leven, zijn directe afstammelingen van de Mongoolse wereldbeheerser, Genghis Khan.

1 op de 200 mannen is daarmee een directe afstammeling van Genghis Khan. Het is allemaal terug te vinden in de Y-chromosomen.

De huidige Britse Koningin is een afstammeling van Profeet Mohammed.
Ja, Koningin Elizabeth II is een directe afstammeling van Mohammed, stichter van de Islam!

 

De destijds 12-jarige BridgeAnne d’Avignon deed een opzienbarende ontdekking. 

Zij kon bewijzen dat alle presidenten, op één na, via een gemeenschappelijke voorouder familie zijn van de Engelse Middeleeuwse Koning, John Lackland.

American presidents family tree

Zij maakte in die tijd een stamboom, waaruit bleek dat 42 van de 43 Amerikaanse presidenten afstammelingen zijn. Ze zijn allemaal uit op macht, vertelde d’Avignon aan WFMY. “Het zijn allemaal achterneven en kleinkinderen van John Lackland.”
Het meisje werkte in enkele maanden tijd een lijst met miljoenen namen af! Ze begon met George Washington, volgde zowel de mannelijke als vrouwelijke lijn, en legde de connectie. Historici waren er eerder al in geslaagd om 22 presidentiële stambomen aan elkaar te linken.

De tiener wist toen ook te achterhalen dat ze de 18de nicht is van president Barack Obama. Ze schreef een brief aan het Witte Huis over haar bevindingen, maar heeft tot dusverre alleen een algemene reactie mogen ontvangen.

34 Amerikaanse presidenten zijn bloedverwanten van Karel de Grote, de tirannieke 8ste eeuwse Koning van Frankrijk.

19 van hen stamden rechtstreeks van Koning Edward III van Engeland.
George Bush en Barbara Bush stammen af van de Pierce bloedlijn, ook bekend als Piercy, een Aristocratische Britse familie. Bush is verwant aan de Koning van Albanië. Hij is familie van 20 Britse hertogen, de 13de neef van de Koningin-moeder van Groot-Brittannië en van haar dochter, Koningin Elizabeth. Hij is de 13de neef, die ooit verwijderd werd van prins Charles, die weer een verwant is van Dracula, ik bedoel: Vlad Dracula, bijnaam ‘de Spietser’, de meest moorddadige en bloeddorstige heerser van zijn tijd. Hij stond erom bekend, dat hij zijn vijanden levend op palen spietste, hun bloed dronk en ook mensenvlees at.

Dracula, Vlad the Impaler

George Bush is een directe afstammeling van Koning Henry III, Charles II en Edward I van Engeland.
Dit bewijst dat George Bush en Bill Clinton verwanten zijn!
In 2004 liep George Bush tegen John Kerry aan, en wat blijkt? Zij zijn ook verwant; het is zijn 16de neef, en ze zijn allebei leden van het geheime genootschap Skull and Bones, die helemaal teruggaat naar de Piraten van de Caraïben.
Bill Clinton en Bob Dole liepen ook tegen elkaar op, en raad eens… ook zij zijn verwanten! Ze zijn verwant via de Engelse koning, Henry III. George en Barbara Bush zijn beiden afstammelingen van Godofredo de Bouillon. Is dit slechts toeval, of is dit een meesterschaakspel van de Illuminati, die teruggaat naar het oude Egypte, om het goddelijke recht te hebben om over ons, het gewone volk, te regeren?

Elke president in Amerika, te beginnen met de 1ste, George Washington, heeft Franse en Britse koninklijke genen.

In feite is degene die wint altijd die met de meeste koninklijke genen.
Wist u trouwens, dat het beroemde Vrijheidsbeeld in de haven van New York een geschenk was van Frankrijk, en dat het eigenlijk de godin Isis voorstelt? We hebben gezien dat Amerika, dat geroemd werd als het land van de ultieme vrijheid en de onbegrensde mogelijkheden, helemaal niet zo vrij is.

 

Schaduwregering, ook wel de Deep State genoemd: Een macht achter de macht.

Een bekende burgemeester van New York, John F. Hylan (1918-1925) drukte dat als volgt uit:

“De werkelijke bedreiging van onze Republiek is de onzichtbare regering, die als een gigantische octopus zijn slijmerige poten over onze steden, staten en natie legt… de kleine kliek van machtige internationale bankiers beheersen in de praktijk de regering van de Verenigde Staten voor hun eigen zelfzuchtige doelen. Zij controleren in werkelijkheid beide partijen…[en] de meerderheid van de kranten en tijdschriften in dit land.”

Deep State, the octopus of global control

 

Sommige presidenten van de Verenigde Staten waren zich ook wel bewust van deze Schaduwregering.

En zij waarschuwden ertegen om dat te veranderen. Thomas Jefferson (1801-1809), de 3de president van de V.S. zei:

“Ik ben ervan overtuigd dat bankinstituten gevaarlijker zijn voor onze vrijheden dan staande legers.”

Andrew Jackson (1829-1837), de 7de president, drukte zich nog krachtiger uit over de internationale bankiers:

“Jullie zijn een nest van adders. Het is mijn intentie om jullie zichtbaar te maken, en bij de Eeuwige God, ik zal jullie uitroeien. Als het volk de reeks onrechtvaardigheden van jullie geld- en banksystemen zou begrijpen, zou er vóór morgen een revolutie zijn.” In 1835 ontsnapte hij ternauwernood aan een aanslag op zijn leven. De schutter, Richard Lawrence, bekende dat hij in contact was met ‘de machten in Europa’.

Dan hebben we de 20ste president, James A. Garfield. Ook hij verzette zich tegen de macht van het grote geld en de corruptie, die dat met zich meebracht in de Senaat. Van hem is de uitspraak:

“Onverschillig wie het geld controleert in welk land dan ook, is de absolute meester van de industrie, wetgeving en handel.” Ook hij werd neergeschoten, op 2 juli 1881, en bezweek elf weken later aan zijn verwondingen.

Woodrow Wilson (1913-1921), de 28ste president vertelde:

“Sommige van de grootste mannen in de Verenigde Staten, in het veld van handel en productie, zijn bang voor iemand, bang voor iets. Zij weten dat er ergens een macht is, zo georganiseerd, zo subtiel, zo waakzaam, zo verweven, zo compleet, zo indringend, dat zij er beter aan doen niet boven hun adem te spreken, wanneer zij hun afkeuring erover uitspreken.”

De 35ste president van de V.S. was John F. Kennedy. Hij heeft op verschillende fronten veel gedaan en geprobeerd om aan de macht van de Schaduwregering een einde te maken. Bijvoorbeeld, net als Lincoln wilde hij terug naar een eigen muntsoort in de V.S., die onder controle zou moeten staan van het Congres, en die rentevrij zou moeten worden. In juni 1963 gaf hij opdracht aan het Treasury Department tot het vervaardigen van $4 biljoen United States Notes. Deze werden ook in omloop gebracht, maar zijn door Lyndon Johnson onmiddellijk uit de roulatie genomen, nadat Kennedy op 22 november van dat jaar te Dallas was neergeschoten. De vrouw van de schutter Lee Harvey Oswald, zei later tegen de schrijver A.J. Weberman: “Het antwoord op de moord op Kennedy ligt bij de Federal Reserve Bank.”

 

Bronnen:

https://wikikids.nl/Lijst_van_presidenten_van_de_Verenigde_Staten

https://www.youtube.com/watch?v=HGrbJ4_jcc8

You may also like