Bill Gates beraamde wereldwijde genocide en Merkteken van het Beest-implantaten lang vóór COVID-19

Hoewel miljardair-eugeneticus Bill Gates het probeert te ontkennen, gaf hij tijdens een virtual TED Talk van de zomer dit jaar toe, dat het zijn plan is om van alle mensen te eisen, dat ze een digitaal vaccinatie paspoort verkrijgen. Bill Gates ontkent ook zijn betrokkenheid bij implanteerbare microchips, maar ook daar is bewijs voor.

Om welke reden dan ook, Gates is plotseling verlegen om mensen te willen injecteren met microchips en Luciferase-tatoeage-inkt, als onderdeel van de Grote Reset, die de zogenaamde ‘elites’ voor de wereld hebben gepland. Gates is echter nauw betrokken geweest bij een zeer invasief microchip programma! In feite gaf hij rechtstreeks opdracht voor een dergelijk programma aan een bedrijf, genaamd Microchips Biotech, dat gespecialiseerd is in implanteerbare microchips.

In april nog gaf Gates dit zo ongeveer toe tijdens een ‘Ask Me Anything’ (AMA)-evenement op Reddit.

Gates vertelde geïnteresseerde Redditors namelijk over zijn doel, om de wereld te transformeren in naam van de ‘volksgezondheid’, door ‘digitale certificaten vrij te geven, om te laten zien wie er is hersteld van COVID, of onlangs is getest op COVID, of wanneer we een vaccin hebben, en wie het heeft gekregen’.

De voormalige Microsoft CEO had het ook over tatoeages met Quantum dots, ID2020, en andere Merkteken van het Beest-bijkomstigheden, die binnenkort uit de put van de hel zullen worden vrijgegeven, om de wereld van COVID-19 te ‘genezen’.

In juli 2019, ongeveer zes maanden vóórdat COVID-19 zelfs nog maar een ding, een feit was, publiceerde Scientific American een diepgaand artikel over hoe Gates wetenschappers van het Massachusetts Institute of Technology (MIT) de opdracht had gegeven, om de genoemde technologie te ontwikkelen.

Precies op tijd voor COVID-19, investeerde Gates miljarden in een programma, dat uiteindelijk tatoeages met Quantum dots bij kinderen zal implanteren, zodat hun gezondheidsstatus kan worden gevolgd met behulp van smartphone apps.

Microsoft ontwikkelde ook een implanteerbare chiptechnologie met sensoren, die uw lichaams- en hersenactiviteit kunnen controleren. Degenen, die zich houden aan het microchip-plan en complot van Gates, en dit naleven, zullen cryptocurrency-betalingen en andere voordeeltjes en extraatjes ontvangen.

Eveneens in juli 2019 kocht Gates 3,7 miljoen aandelen van Serco, een militaire aannemer met contracten in zowel de Verenigde Staten als het Verenigd Koninkrijk, die pandemische infecties opspoort en naleving van de inname van vaccins.

Microchip implantaten en 5G-videobewakingssatellieten

Andere investeringen van Gates zijn onder meer $ 20 miljoen in MicroCHIPS, een bedrijf dat digitale implantaten maakt, en $ 1 miljard in EarthNow, een bedrijf dat belooft de wereld te bedekken met 5G-videobewakingssatellieten.

“EarthNow zal 500 satellieten lanceren, waarmee regeringen en grote ondernemingen bijna elke ‘hoek’ van de aarde live kunnen monitoren en onmiddellijk videofeedback geven, met een vertraging van één seconde,” meldt Children’s Health Defense (CHD). “De Bill & Melinda Gates Foundation verwierf ook 5,3 miljoen aandelen van Crown Castle, die eigenaar is van 5G-spionnenantennes, waaronder meer dan 40.000 zendmasten en 65.000 small cells.”

 

Bron:

https://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica2/sociopol_win-micro-gates88.htm

You may also like