CDC rapport: 3.150 mensen verlamd na COVID-19 vaccin

Details werden vrijgegeven in een CDC rapport op 19 december 2020. Meer dan 3.000 mensen kunnen, na toediening van het COVID-19 vaccin, hun normale dagelijkse activiteiten niet meer uitvoeren, zijn niet meer in staat te werken, verlamd, zó erg dat zij zorg nodig hadden van een arts of zorgverlener.

 

22 december 2020

Volgens een nieuw CDC rapport waren op 18 december 2020 bijna 3.150 mensen, die het COVID-19 vaccin hadden toegediend, verlamd en niet in staat om normale dagelijkse activiteiten uit te voeren, niet in staat om te werken en hadden ze zorg nodig van een arts of zorgverlener.

De details werden vrijgegeven in een rapport van 19 december 2020 door Thomas Clark, MD, MPH, getiteld ‘Anaphylaxis Following m-RNA COVID-19 Vaccine Receipt’.

De V-safe Active Surveillance for COVID-19 Vaccines beschrijft het als: Health Impact Events!

Volgens de CDC-beoordeling mogen personen met anafylaxie* na vaccinatie met COVID-19 geen aanvullende doses COVID-19-vaccin krijgen.

*Anafylaxie is een medische term voor een plots optredende en ernstige overgevoeligheidsreactie op bijvoorbeeld een geneesmiddel, voedingsmiddel of een insectenbeet. Het is een gevaarlijke reactie, die direct behandeld moet worden. Anafylaxie wordt ook wel een anafylactische shock genoemd.

De CDC adviseerde ook overleg met allergie of immunologie deskundigen, om advies te geven over de evaluatie van personen na anafylaxie bij het COVID-19 vaccin.

Zoals GreatGameIndia meldde, heeft een groep onderzoekers in het medische tijdschrift The Lancet gewaarschuwd dat Covid-19 vaccins, die momenteel in ontwikkeling zijn, het risico op het oplopen van HIV kunnen verhogen, wat weer kan leiden tot een toename van infecties.

 

Waarschuwing Italiaanse regering 

De Italiaanse regering zegt dat zelfs als u het vaccin neemt, u niet vrij bent. U zult sowieso een mondkapje moeten dragen. Het nutteloze en gevaarlijke vaccin is niet het doel. Het doel van de neppandemie is de Grote Reset, en nog veel meer. Mensen zullen het beseffen wanneer het te laat is.

 

UV-straling, de zon, doodt COVID-19 in 30 seconden!

Een Israëlische studie bevestigt, wat werd verteld door andere gerenommeerde wetenschappers. UV-straling doodt COVID-19 in 30 seconden. Globalisme, door ons mondkapjes op te leggen, staat ons niet toe om het beste tegengif tegen het virus te verkrijgen, en dat is niet het vaccin. Het is de zon!

 

COVID-19 vaccin kan de ziekte van Bell veroorzaken

@CesareSacchetti

27-12-2020  Ze heet Khalila Mitchell. Ze is een verpleegster in Nashville. Na het vaccin kreeg ze de ziekte van Bell (Bell’s palsy), één van de vele bijwerkingen/gevolgen van het vaccin. De verlamming door de ziekte van Bell verlamt de spieren van je gezicht. Het COVID-vaccin heeft Khalila’s leven verwoest! Dit is de waarheid, die de vaccinatie aanbidders niet willen dat u ziet. (De tweet is helaas heel snel verwijderd door omgekochte en niet-onafhankelijke FactCheckers; daarom, download de video’s onmiddellijk.)

Four Pfizer vaccine volunteers develop Bell's Palsy

Help mensen te waarschuwen voor dit onderdeel van het beest-systeem: het vaccin. Wat het je ook kost, neem het vaccin niet! Het zal je leven verwoesten, voor altijd. Deel dit artikel a.u.b.

 

Bronnen:

CDC Report – 3150 People Paralyzed After COVID-19 Vaccine “Unable To Perform Normal Daily Activities” | GreatGameIndia

https://www.artsenvoorvrijheid.be/blog/2020/12/26/cdc-rapport-3150-mensen-verlamd-na-covid-19-vaccin-kan-normale-dagelijkse-activiteiten-niet-uitvoeren/

https://twitter.com/CesareSacchetti

Here , for example, you can download Twitter videos before they are removed by the government and the elite:

https://www.downloadtwittervideo.com/nl/

You may also like