Bewijs dat de pandemie was gepland met een doel

UPDATE 21-04-2023  Het publiek wordt massaal gedesinformeerd via de reguliere media en staats tv. En de censuur is nog nooit zo hevig geweest. Hier volgen de vele bewijzen dat u misleid wordt door uw eigen regering.

Vrijmetselaar artsen met een agenda leggen uit dat de pandemie gepland was. Een groep van zo’n 1.000 artsen in Duitsland, genaamd ‘Ärzte-für-Aufklärung’, heeft tijdens een nationale persconferentie een schokkende verklaring afgelegd:

“De Corona-paniek is een toneelstuk. Het is oplichterij. Een zwendel. Het wordt hoog tijd dat we beseffen dat we in het midden van een wereldwijde misdaad zitten.”

Deze grote groep zogenaamdemedische ‘experts’ publiceert elke week een medische krant met 500.000 oplagen, om het publiek te informeren over de massale misinformatie in de mainstream media. Waarom zeggen vele artsen dat de pandemie een wereldwijde misdaad is? Wat weten zij, wat wij niet weten?

 

Miljoenen COVID-19-testkits verkocht in 2017 en 2018

In 2015 werd er een testmethode voor COVID-19 gepatenteerd door Richard Rothschild, met een Nederlandse overheidsorganisatie. Ja, u leest het goed! In 2015, vier jaar vóórdat de ziekte zelfs maar bestond, werd een testmethode voor COVID-19 ontwikkeld.

COVID-19 tests already tested in 2017 - plandemic

 

Deze verbijsterende gegevens werden op 5 september 2020 ontdekt door iemand, die het op social media plaatste. De volgende dag ging het wereldwijd viraal. Maar meteen veranderde het WITS de oorspronkelijke aanduiding ‘COVID-19’ in het algemene ‘Medical Test Kits’. Dit is niet toegestaan in de handel, omdat je altijd specifiek moet zijn. Ze vergaten echter één detail te verwijderen: de productcode voor deze ‘Medical Test Kits’ is 300215, wat betekent: ‘COVID-19 Test Kits’.

Covid19 product code

Hun verduistering kwam dus te laat en werd op tijd ontdekt. U kunt het PDF bestand bekijken, dat de originele gegevens van deze website nog laat zien:  Originele website inz 2017 Covid-19 testkits – bewijs plandemic

 

Project COVID-19 gepland tot 2025

De World Bank laat zien dat COVID-19 een project is, dat gepland is om door te gaan tot eind maart 2025.

Project COVID-19 planned up to March 31, 2025

 

Anthony Fauci garandeerde een pandemie binnen de komende twee jaar

In 2017 deed Anthony Fauci een zeer vreemde voorspelling, met een nog vreemdere zekerheid. Met het volste vertrouwen kondigde Fauci aan, dat er tijdens de eerste termijn van President Trump ongetwijfeld een verrassende uitbraak van een besmettelijke ziekte zou plaatsvinden. Dit is wat hij zei:

“Er is geen twijfel dat er een uitdaging zal zijn voor de komende regering, in de arena van de infectieziekten. Er zal een verrassende uitbraak zijn. Er bestaat geen twijfel in iemands gedachten hierover.”

A. Fauci proof plandamic

Hoe kan Fauci nu garanderen, dat er een verrassingsuitbraak zou plaatsvinden tijdens de eerste termijn van Trump’s regering? Wat wist hij, wat wij niet weten?

 

Bill en Melinda Gates garanderen een dreigende wereldwijde pandemie

In 2018 kondigde Bill Gates publiekelijk aan, dat er een wereldwijde pandemie op komst was, die 30 miljoen mensen zou kunnen uitroeien! Hij zei dat dit waarschijnlijk in het komende decennium zou gebeuren. Melinda Gates voegde eraan toe, dat een gemanipuleerd virus de grootste bedreiging voor de mensheid is, en zij verzekerde ook, dat dit de mensheid in de komende jaren zou treffen.

Bill Gates - proof global plandemic

Zij beweren, dat de dichte bevolking van de wereld garant staat voor deze dreigende wereldwijde pandemie. Maar laten we eerlijk zijn: het grootste deel van de aarde is onbewoond. Vlieg gewoon boven Amerika en kijk uit het raam van het vliegtuig. Je ziet meestal lege ruimtes, met hier en daar een paar steden. Het grootste deel van de Verenigde Staten is nog wijd open en leeg. Dat geldt ook voor de rest van de wereld. Australië, Rusland, India, China, Amerika, Afrika… het is grotendeels wildernis. Onze planeet is lang niet zo bevolkt als Bill Gates ons wil doen geloven.

 

Oefeningen voor een pandemie

Enkele maanden vóór de uitbraak organiseerde Bill Gates – ’s werelds nr. 1-vaccinatiedealer – een evenement in New York City. Raad eens waar het evenement over ging? Het was een ‘Coronavirus pandemie oefening’. Deze pandemie oefening heette Event201 en vond plaats in oktober 2019. Hun conclusie was, dat de hele mensheid gevaccineerd moet worden… ‘de enige oplossing’.

 

Opwinding over de verkoop van vaccins in het komende jaar

Kort na deze ‘Oefening voor een Coronavirus pandemie’ tweette Bill Gates het volgende:

Tweet from Bill Gates about the vaccines

“Ik ben vooral enthousiast over wat het volgende jaar zou kunnen betekenen voor een van de beste aankopen in globale gezondheid: vaccins.”

En Gates’ vrouw zei verder dat we allemaal bang moeten zijn voor een gemanipuleerd virus, dat ‘onderweg’ is.

 

2020 Coronavirus pandemie voorspeld in 2013

In 2013 schreef een muziek artiest met een eigenaardige naam, Dr. Creep, een rap song, genaamd ‘Pandemic’. Daar is niets bijzonders aan, ware het niet dat een van zijn teksten luidt:

‘2020 gecombineerd met CoronaVirus, gestapelde lichamen.’

Hoe is het mogelijk, dat een onbekende muzikant een Coronavirus pandemie van zeven jaar later nauwkeurig kon voorspellen? In zijn teksten beschreef hij een wereldwijde pandemie die miljoenen mensen doodt, economieën stillegt, en aanleiding geeft tot rellen. Zijn lied beschrijft tot in detail, wat we nu zeven jaar later kunnen zien.

Het lied voorspelde ook de rellen, die in heel Amerika woedden tijdens deze pandemie:

‘De staat is in opstand, en gebruikt de straat buiten. Het komt naar je ramen.’

De muziekant legde uit: “Ik heb in 2012 onderzoek gedaan en de zogenaamde ‘samenzweringstheorieën’ gelezen. Je weet wel, die onderzoeken waar de media ons niet naar willen laten kijken. Volgens die theorieën zouden er in het decennium 2020–2030 zeker pandemieën uitbreken. Dus ik heb er het liedje ‘Pandemic’ over geschreven.”

 

‘Maak je klaar voor een wereldwijde Coronavirus pandemie’

Dat zei de Global Preparedness Monitoring Board in september 2019! In diezelfde maand heeft zij een rapport uitgebracht, met de titel: ‘A World At Risk’. Het benadrukt de noodzaak om voorbereid te zijn op… een uitbraak van het Coronavirus! Op de omslag van het rapport staat zelfs de foto van een Coronavirus en mensen met mondkapjes!

In het verslag lezen we de volgende interessante paragraaf:

“De Verenigde Naties (met inbegrip van de WHO) voeren ten minste twee systeembrede opleidings- en simulatieoefeningen uit, waarvan één voor het opzettelijk vrijkomen van een dodelijke ziekteverwekker van de luchtwegen.”

 

Uitbraak vanuit China aangekondigd in 2018

In 2018 maakte het Institute for Disease Modeling een video, waarin ze een griepvirus laten zien, dat afkomstig is uit China, uit het gebied van Wuhan, en zich over de hele wereld verspreidt, waarbij miljoenen mensen omkomen. Ze noemden het ‘Een simulatie voor een wereldwijde grieppandemie’. En dat is precies wat er gebeurde, twee jaar later!

 

Was dit Coronavirus ontworpen? 

Waar kwam het virus vandaan? Een van ’s werelds grootste experts in biowapens is Dr. Francis Boyle. Hij is ervan overtuigd dat het afkomstig is van een biowapen laboratorium in Wuhan, het Bio Safety Lab Level 4. Deze faciliteit is gespecialiseerd in de ontwikkeling van… Coronavirussen! Ze nemen bestaande virussen en ‘bewapenen’ ze, wat betekent dat ze deze virussen veel gevaarlijker maken, om zo als biologisch wapen te kunnen worden gebruikt.

En nu komt het: in 2015 gaf Anthony Fauci dit lab 3,7 miljoen dollar. Denk hier eens over na: dezelfde man, die garant stond voor een verrassende uitbraak van een virus in de komende twee jaar, gaf bijna 4 miljoen dollar aan een laboratorium, dat Coronavirussen ontwikkelt.

 

Chinese biologische experimenten om mensen te besmetten met het Coronavirus

Vijf jaar geleden heeft het Italiaanse staatsmediabedrijf Radiotelevisione Italiana (RAI) de duistere inspanningen van China op het gebied van virussen blootgelegd. De Italiaanse video, die in november 2015 werd uitgezonden, laat zien hoe Chinese wetenschappers biologische experimenten uitvoerden met een SARS verbonden virus, waarvan men dacht dat het het Coronavirus was, afgeleid van vleermuizen en muizen, met de vraag of het wel het risico waard was, om het virus te kunnen modificeren voor het samenbrengen met menselijke organismen.

Hieronder staat een transcriptie van de Italiaanse uitzending, vertaald in het Nederlands:

“Chinese biologische experimenten – Chinese wetenschappers hebben van vleermuizen en muizen, alleen om studieredenen, een pulmonair supervirus gemaakt, maar er zijn veel twijfelachtige aspecten aan verbonden. Is het wel het risico waard? Het is natuurlijk een experiment, maar het is zorgelijk. Het baart veel wetenschappers zorgen: Een groep Chinese wetenschappers, die een eiwit van vleermuizen hechten aan het SARS-virus… acute longontsteking, afkomstig van muizen. De output is een super Coronavirus, dat de mens zou kunnen beïnvloeden.”

 

Films voorspelden de Coronavirus pandemie

Voorspellende programmering is het proces van het informeren van de bevolking over gebeurtenissen, die zich binnenkort zullen voordoen. De afgelopen jaren zijn er verschillende films en televisieseries geproduceerd over een wereldwijde Coronavirus pandemie.

De film ‘SARS: The Dead Plague’ toont een wereldwijde pandemie met een Coronavirus, en noemt zelfs Hydroxychloroquine als geneesmiddel.

De film ‘Contagion‘ laat zien, hoe een Coronavirus zich wereldwijd verspreidt, met regels als sociale afstand, gezichtsmaskers, lockdowns, het wassen van handen, enzovoorts, als gevolg. Letterlijk alles wat we nu zien, wordt in deze film tot in detail ‘voorspeld’!

 

Pandemie in beeld gebracht tijdens de Olympische Zomerspelen in 2012

Tijdens de openingsshow van de Olympische Zomerspelen van 2012 werd een Coronavirus pandemie voor de ogen van de hele wereld afgespeeld. Tientallen ziekenhuisbedden, grote aantallen verpleegkundigen, die marionetten van een controlesysteem worden, de dood die op de loer ligt, een demonische reus die over de hele wereld opstaat, en het hele theater werd zó verlicht, dat het er vanuit de lucht uitzag als een Coronavirus.

Olympics 2012 - proof of plandemic

 

Wereldwijde lockdown voorspeld in 2008

De auteur en onderzoeker Robin de Ruiter voorspelde in 2008, dat er een wereldwijde lockdown zou komen. Hij zei dat het doel hiervan zou zijn, om een nieuwe wereld van autoritaire controle te creëren. Omdat veel van wat hij in 2008 schreef nu recht voor onze neus gebeurt, is dit boek opnieuw uitgegeven.

 

Journalisten voorspelden een geplande pandemie

In 2014 voorspelde de onderzoeksjournalist Harry Vox een geplande globale pandemie, en verklaarde hij waarom de ‘heersende klasse’ zoiets zou doen:

“Ze zullen nergens voor terugdeinzen om hun gereedschapskist van controle te volbrengen. Een van de dingen, die in hun gereedschapskist nog ontbrak, is: quarantaines en avondklokken. Het plan is om honderdduizenden mensen ermee te laten infecteren en de volgende fase van de controle te creëren.”

 

‘Scenario voor de toekomst’ beschrijft wereldwijde pandemie

Deze gerenommeerde onderzoeker verwijst naar een beroemd document van de Rockefeller Foundation, waarin alles wat we nu zien gebeuren, letterlijk tot in detail wordt voorspeld: de globale pandemie, de lockdowns, de ineenstorting van de economie, en het opleggen van autoritaire controle. Het wordt allemaal met angstaanjagende precisie beschreven… tien jaar voordat het gebeurde.

Het document is getiteld ‘Scenario voor de toekomst van de technologie en de internationale ontwikkeling’.

Rockefeller document Scenario for the Future - proof plandemic

Het bevat een hoofdstuk met de naam ‘LockStep’, waarin een wereldwijde pandemie wordt gerapporteerd, alsof het in het verleden is gebeurd, maar dat duidelijk bedoeld is als een repetitie voor de toekomst.

Rockefeller Foundation’s Operatie LockStep: ‘Onder het mom van een pandemie zullen we een gevangenisstaat creëren’.

‘Tijdens de pandemie hebben nationale leiders over de hele wereld hun autoriteit verscherpt en strenge regels en beperkingen opgelegd, van het verplicht dragen van gezichtsmaskers tot  lichaamstemperatuurcontroles bij de ingang van gemeenschappelijke ruimtes, zoals treinstations en supermarkten.’

Maar het wordt nog erger, volgens ‘Scenario van de Toekomst’: ‘Zelfs nadat de pandemie was vervaagd, bleef deze meer autoritaire controle en toezicht op de burgers en hun activiteiten steken en werd zelfs geïntensiveerd. In de ontwikkelde landen nam dit verscherpte toezicht vele vormen aan: biometrische identificatiegegevens voor alle burgers bijvoorbeeld, en een strengere regulering van belangrijke industrieën, waarvan de stabiliteit van vitaal belang werd geacht voor de nationale belangen.’

 

Handbook for global control

Nu de aangekondigde pandemie er inderdaad is, kwam dezelfde Rockefeller Foundation met stap twee: een handboek voor de implementatie van nieuwe controlesystemen tijdens deze pandemie. Pas als alle vereiste controlenetwerken aanwezig zijn, kan de wereld weer ‘open gaan’.

Rockefeller Handbook for global control - proof plandemic

 

Wanneer je de twee Rockefeller documenten combineert, zie je het plan:

1  Eerst kondigen ze een wereldwijde pandemie met een Coronavirus aan en zeggen ze waar het toe moet leiden: een heel nieuw niveau van autoritaire controle.

2  Ten tweede geven ze praktische stappen hoe dit controlesysteem toe te passen.

Dit zijn illustraties en citaten uit hun gids:

“Digitale apps en privacy-beschermde volgsoftware moeten op grote schaal worden gebruikt, om een volledigere contacten tracking mogelijk te maken.” 

“Om de COVID-19 epidemie volledig te controleren, moeten we de meerderheid van de bevolking wekelijks testen.”

 

Digital ID - Total control

 

Volgens hen zou de hele wereldbevolking een digitale ID moeten krijgen, die aangeeft wie alle vaccins heeft ontvangen. Zonder voldoende vaccinaties, zal toegang tot scholen, concerten, kerk, openbaar vervoer, etc. worden verboden.

 

Ieders contacten moeten worden gecontroleerd

In een gelekte overheidsvideo is een gesprek tussen de voormalige Amerikaanse president Bill Clinton en Andrew Cuomo, de gouverneur van de staat New York, te zien. Ze bespreken hoe een groot controlesysteem kan worden opgezet, om de hele bevolking te testen en al hun contacten te controleren. Ze bespreken hoe een leger kan worden opgebouwd, om dit controlesysteem uit te voeren.

 

Een heel nieuw niveau van wereldwijde controle

Bill Gates maakte ook duidelijk, dat alleen mensen, die gevaccineerd zijn tegen COVID-19, mogen reizen, naar school gaan, vergaderingen bijwonen en werken.
Digitale vaccin-ID’s zijn al in ontwikkeling, en Gates heeft een patent op de technologie, die het mogelijk maakt om het lichaam van een individu overal te traceren. Deze technologie heet WO2020-060606.
Bovendien, een enzym, genaamd Luciferase, is wat Bill Gates’ implanteerbare vaccin onder andere doet werken.
Daarnaast wil Gates een wereldwijd monitoring netwerk opzetten, dat iedereen, die in contact is geweest met COVID-19, zal volgen.

 

Het plan: Injecteer de mensheid met een DNA-veranderend vaccin

De beroemde onderzoeksjournalist Anthony Patch deed jarenlang onderzoek naar de plannen om de wereld te controleren door middel van gecreëerde pandemieën en verplichte vaccinaties. Tijdens een interview in 2014 voorspelde deze onderzoeker het volgende:

“Ze zullen een door de mens gemaakt Coronavirus vrijlaten. Als gevolg hiervan zullen de mensen een vaccin eisen om hen te beschermen. Dit vaccin zal een derde stam DNA aan het menselijk lichaam toevoegen, waardoor ze in wezen een hybride zijn geworden. Als een mens eenmaal is ingespoten, ondergaat zijn DNA vrijwel onmiddellijk een transformatie! Deze genetische verandering zal ervoor zorgen, dat mensen het vermogen verliezen om voor zichzelf te denken, zonder dat ze zich er zelfs maar van bewust zijn dat dit is gebeurd. Zo kunnen ze gemakkelijker worden gecontroleerd, om slaven te worden voor de elite.”

 

20 jaar onderzoek zegt: Het vaccin zal ons DNA veranderen

Dr. Carrie Madej leidde twee grote klinieken in Georgië, voordat ze naar de Dominicaanse Republiek ging om humanitair werk te doen. Ze bestudeerde de afgelopen twintig jaar DNA en vaccins, en waarschuwt nu de mensheid, dat er een plan is om de mensen te injecteren met zeer gevaarlijke vaccins tegen COVID-19:

1  Herprogrammeer ons DNA en maak ons ​​hybriden, die gemakkelijker te controleren zijn.

2  Verbind ons met kunstmatige intelligentie via een digitale vaccin-ID, die ook een heel nieuw rijk van controle zal openen.

 

Ontvolk de aarde door middel van georganiseerde epidemieën

Dr. John Coleman is een beroemde inlichtingenofficier van de CIA. Hij schreef een boek, getiteld ‘The Committee of 300’. Daarin legt hij uit, hoe geheime genootschappen de regeringen, gezondheidszorg, voedingsindustrieën, de media, en dergelijke, manipuleren. Dit boek is te vinden op de website van de CIA.

Een van de belangrijkste doelen van de vele geheime genootschappen, die de regeringen en de media controleren, is de ontvolking van de aarde. Dr. Coleman zegt het volgende over hun strategie:

Dr. John Coleman, CIA - proof plandemic 

“Minstens 4 miljard nutteloze eters zullen tegen het jaar 2050 worden geëlimineerd door middel van beperkte oorlogen en georganiseerde epidemieën van dodelijke, snelwerkende ziekten…”

 

Houd de mensheid onder de 500.000.000

In 1980 werd in Georgië een granieten monument opgericht, de zogeheten Georgia Guidestones. Een set van 10 richtlijnen is ingegraveerd in acht moderne talen, en een kortere boodschap aan de bovenkant van het bouwwerk in vier oude taal scripts.

Georgia Guidestones - Maintain humanity under 500.000.000

De belangrijkste richtlijn luidt als volgt: ‘Houd de mensheid onder de 500.000.000 in eeuwigdurend evenwicht met de natuur.’ 

 

Vaccins om de mensheid te verminderen

Tijdens een TED-gesprek weerklonk dit doel door Bill Gates, toen hij letterlijk zei dat nieuwe vaccins kunnen worden gebruikt om de wereldbevolking met 10–15% te verminderen! 

“Er zijn nu 6,7 miljard mensen op aarde, en binnenkort zullen dat er 9 miljard zijn. We kunnen dat aantal echter met tien tot vijftien procent terugbrengen, als we goed werk leveren met nieuwe vaccins, gezondheidszorg en geboortebeperking.” 

Er is inderdaad een gemanipuleerd biowapen vrijgekomen, gevolgd door een vaccinatieplicht, massale overheidsfinanciering voor de vaccinindustrie, en een vaccin dat in recordtijd wordt ontwikkeld. In de loop van enkele jaren zal het langzaam miljoenen – zo niet miljarden – mensen beginnen te doden. Het zal een kill switch-vaccin zijn, ontworpen voor depopulatie! 

 

Nooit eerder in de geschiedenis is zoiets op zo’n grote schaal gebeurd!

Het plan om de wereld te controleren: U hebt het woord ‘globalisten’ misschien al eerder gehoord, maar voor degenen die het niet kennen, dit zijn mensen over de gehele wereld, die van plan zijn om één wereldregering te vormen, zodat ze totale wereldwijde controle kunnen uitoefenen over uw gezondheid, godsdienst, financiën… alles!

Totale wereldheerschappij is een duivels verlangen geweest van veel machtige leiders in de wereldgeschiedenis. Denk maar aan de beruchte wereldrijken van Rome, Groot-Brittannië, de Perzen, de Russen, enzovoort.

De belangrijkste spelers zijn de Verenigde Naties, het World Economic Forum, de Wereld Gezondheidsorganisatie, de Europese Unie, het Internationaal Monetair Fonds, en vele anderen. Ze kwamen samen in een evenement, genaamd ‘Davos 2020’, waar ze vertelden hoe de pandemie zal worden gebruikt om hun plannen in te zetten.

 

Meer en meer pandemieën, tot de mensheid zich overgeeft

“Er zullen steeds meer pandemieën komen, als we de ‘Grote Reset’ nu niet uitvoeren.”

Bill Gates noemt dit ‘Pandemie één’ en heeft het al gehad over ‘Pandemie twee en Pandemie drie’. 

 

Bronnen:

Nl.espacenet.com

Biometricupdate.com

Patentscope.wipo.into

Cia.gov

Wits.worldbank.org

Jamesfetzer.org

You may also like