Breaking: Klokkenluiders onthullen interne documenten over nieuwe geheime censuur van uitingen over V’s

Het was zo’n schokkende onthulling dat het niet één, maar twee klokkenluiders ertoe bewoog om de uitgelekte documenten te onthullen, waarin nieuwe inspanningen m.b.t. censuur op wereldwijde schaal worden beschreven.

Twee Facebook insiders hebben interne bedrijfsdocumenten naar voren gebracht, waarin een plan wordt beschreven om de ‘Vaccin Aarzeling’ (VH), en uitingen hierover, op wereldwijde schaal aan te pakken.

De gevolgen zijn drastisch

Het doel van dit systeem is, om ‘de blootstelling van de gebruikers aan VH-opmerkingen drastisch te verminderen’.
Een ander doel van dit programma is ‘het dwingen van een afname van andere betrokkenheidsacties en VH-opmerkingen, inclusief het maken ervan, de vind-ik-leuks, verslagen, en het antwoorden’.

Nog meer druk op vrijheid van meningsuiting

Twee klokkenluiders kwamen naar Project Veritas te komen, zodat het publiek bewust kon worden gemaakt van dit plan om de vrijheid van meningsuiting nog verder te onderdrukken.

Ware feiten gedegradeerd of verborgen

De Illuminati tech-reus gebruikt een gelaagd classificatie systeem, om te bepalen hoe een opmerking moet worden gecensureerd of worden verborgen, onzichtbaar gemaakt.
Niveau 1 richt zich op kritische opmerkingen over het vaccin op Facebook, en niveau 2 richt zich op indirecte ontmoedigingen wat betreft het Coronavaccin.

Een eerlijk spel volgens Facebook

Opmerkingen, die ‘schokkende verhalen’ bevatten, die mogelijke of werkelijk ware gebeurtenissen beschrijven, of feiten die veiligheidsproblemen kunnen oproepen, worden gedegradeerd!
Want ‘echte gebeurtenissen of feiten’, die aanleiding geven tot bezorgdheid over Covid vaccinaties, zijn volgens onze bron een eerlijk spel om te worden gedegradeerd en verborgen, ondanks hun authenticiteit of vermogen om bij te dragen aan het algemeen belang.

 

“Ik moet iets doen,” zei een van de Facebook insiders.

 

“Ze proberen de inhoud te controleren, vóórdat deze zelfs maar op uw pagina komt, vóórdat u deze zelfs maar ziet,” voegde de andere Facebook insider eraan toe. “Als ik mijn baan verlies, zal het zijn als wat moet ik doen? Maar dat baart mij minder zorgen.”

Gedegradeerd, begraven en onzichtbaar gemaakt

Niveau 2 staat bijvoorbeeld voor ‘Indirecte ontmoediging’ om gevaccineerd te worden. Volgens de bronnen zou gebruikerscommentaar zoals deze ‘zwaar onderdrukt’ worden!
En het maakt niet uit of de opmerkingen of commentaren waar of feitelijk zijn of de werkelijkheid vertegenwoordigen. De opmerking wordt gedegradeerd, begraven en aan het zicht van het publiek onttrokken, wanneer deze in strijd is met hun systeem.

“Het komt niet overeen met het verhaal.”

Want het verhaal, legde een insider uit, van zowel de mainstream media is: ‘Haal het vaccin, het vaccin is goed voor je. Iedereen zou het moeten snappen. En als je dat niet doet, word je eruit gepikt.’

Algoritmetest

Een van de insiders, een datacentertechnicus, heeft meerdere interne documenten gelekt, waarin een algoritmetest wordt beschreven. Deze test wordt uitgevoerd op 1,5 procent van de bijna 3,8 miljard gebruikers van Facebook en Instagram wereldwijd!
Het Facebook document geeft aan, hoeveel talen hun ‘Vax Safety’-beleid kan detecteren voor onderdrukking, en dat zijn er vele.

Facebook’s Projectleiders van ‘Vaccin Aarzeling’ staan ​​vermeld in de commandostructuur van het bedrijf; zij rapporteren rechtstreeks aan Mark Zuckerberg.

 

Read or download the entire Facebook Vaccine Hesitancy Comment Demotion document here.

Read or download the entire Facebook Global Operations Primer – Health Misinformation document here.

 

Bron:

https://www.projectveritas.com/news/breaking-facebook-whistleblowers-expose-leaked-internal-docs-detailing-new/

You may also like