AstraZeneca Bluetooth bijwerking | COVID-19 injectie geeft mogelijkheid Bluetooth-verbinding te signaleren

Nadat deze man de AstraZeneca injectie heeft gekregen, probeert zijn lichaam overal met Bluetooth te verbinden, en het was niet zijn telefoon. Het AstraZeneca team bevindt zich op een punt, waarop het gebruikmaakt van het nieuwste op het gebied van AI.

Een gebruiker op Tiktok plaatste een video, waarin hij beweert en laat zien, dat zijn lichaam, nadat hij zijn COVID-19 injectie met het AstraZeneca vaccin had gekregen, ‘Bluetooth’ verbindingsberichten begon te signaleren, overal waar hij komt. Is dit waar of is dit niet waar?

Zogenaamde FactCheckers probeerden dit te ontkrachten door te melden, dat dit geen bewijs is dat de AstraZeneca-injectie nanodeeltjes-chip-signalering in het lichaam heeft geïmplanteerd:

‘Er zit niets in het vaccin dat iets te maken kan hebben met Bluetooth’, beweren zij. ‘De vaccins bestaan uit een aantal chemicaliën, en bevatten niets dat radiogolven over korte afstand kan overbrengen, wat Bluetooth is. De vaccins bevatten geen microchips, of iets dergelijks.’

We weten inmiddels dat dat een regelrechte leugen is, en dat DARPA een implanteerbare nanotech biosensor van hydrogel ontwikkelde, speciaal voor Corona vaccins. Deze biosensor, die kleiner is dan een rijstkorrel, wordt samen met het vaccin tegen COVID-19 geïnjecteerd vlak onder de huid, waarna de nanotech biosensor met het lichaam samensmelt. De nanotech-component zorgt ervoor dat, via onder andere het snelle 5G-netwerk, alle informatie over jou, je lichaam en je gezondheid op afstand kan worden gecontroleerd, alles!

 

WATCH: ASTRAZENECA BLUETOOTH SIDE EFFECT

 

Voordat we dit filmpje helemaal ontkrachten…

Wist je dat AstraZeneca, samen met een andere fabrikant, betrokken is bij het maken van een slimme Bluetooth-inhalator, die gegevens terugstuurt naar de centrale productinformatie? U leest het goed: AstraZeneca en Bluetooth!

AstraZeneca is een partnerschap aangegaan met het in Nieuw-Zeeland gevestigde bedrijf Adherium Limited, om een slim therapieprogramma voor patiënten te ontwikkelen. De overeenkomst is bedoeld om digitale gezondheidsproducten op te nemen in de ondersteuningsprogramma’s van AstraZeneca voor mensen met COPD en astma. Adherium biedt een Smart Inhaler (‘Slimme Inhalator’), een inhalator met mobiele functionaliteit, die gegevens verzendt naar mobiele apparaten en desktopcomputers via Bluetooth, over wanneer medicatie wordt ingenomen, of wordt vergeten.

MobiHealth News

Volgens een MobiHealth News verslag is het platform ontworpen om patiënten, zorgverleners en artsen te helpen bij het op afstand monitoren en beheren van de patiënten, om te zien of ze zich wel houden aan de therapie.

Het MobiHealth News verslag merkt op, dat het programma waarschijnlijk ook extra sensoren zal bevatten, die bedoeld zijn om de toestand van een patiënt te bewaken en mogelijk de gepersonaliseerde risicofactoren van een patiënt in de toekomst te beoordelen.

Hetzelfde rapport geeft aan, dat AstraZeneca onlangs ook samenwerkt met Vida, een bedrijf voor gezondheidsproducten voor mobiele apparaten, om de app Day-by-Day te lanceren, die is ontworpen om patiënten te helpen herstellen van een hartaanval.

En wat zegt Internet of Business over AstraZeneca?

Als een wereldwijd, wetenschappelijk geleid, biofarmaceutisch bedrijf met meer dan $ 22 miljard aan inkomsten, profiteert AstraZeneca van nature van de monitoring, tracking en productiewinst die het internet der dingen biedt. Het in-house incubatie lab stimuleert innovatie door het gebruik van Augmented Reality (AR), slimme apparaten – zoals de door Alexa aangedreven apparaten van Amazon – productieketen-tracking en digitale tweeling technologieën.

Tegenwoordig bevindt het AstraZeneca team zich op een punt, waarop het gebruikmaakt van het nieuwste op het gebied van AI, voorspellend onderhoud en AR. Het kijkt ook naar de toekomst, met name naar het potentieel om blockchain te gebruiken en de lange termijn belofte van quantum computing.

 

Bronnen:

https://tapnewswire.com/2021/05/astrazeneca-covid-19-jab-gives-human-body-the-ability-to-signal-for-bluetooth-connection/

https://rtmagazine.com/products-treatment/monitoring-treatment/therapy-devices/astrazeneca-partners-develop-smart-inhaler-adherence-program/

https://internetofbusiness.com/iom-2018-how-astrazeneca-is-getting-manufacturing-innovation-right/

You may also like