MSM overtuigt publiek dat COVID-doden na vaccinatie betekent dat de injectie ‘effectief’ is!

De reguliere media proberen mensen er letterlijk van te overtuigen dat, zelfs hoewel de meeste ‘COVID-19’ doden degenen zijn die volledig ‘gevaccineerd’ zijn, dit alleen maar betekent dat het ‘vaccin’ ‘effectief en onvolmaakt’ is.

Dat heeft u goed gelezen!

Wacht, dus als de meeste mensen, die aan COVID-19 overlijden, volledig zijn gevaccineerd tegen COVID-19, hoe is dat dan in vredesnaam, op welk niveau dan ook, ‘effectief’? De marionetten in de media verwachten in feite, dat we deze onzin geloven. Hoe minder logisch het is, en hoe slechter het nieuws over dit ‘vaccin’, dat een experimentele gentherapie is en geen vaccin, hoe meer ze de injectie er doorheen lijken te drukken.

Gevaccineerd worden betekent dat je méér risico loopt om te overlijden aan Covid.

The Guardian zegt, dat mensen die sterven aan Covid-vaccins het ‘bewijs’ zijn dat ze werken. Volgens een artikel in The Guardian is het ‘vaccin’ dus ‘effectief en onvolmaakt’. Ziet iemand enige tegenstrijdigheid in die twee woorden? Als het werkelijk effectief zou zijn, zouden de mensen dan niet juist gezond moeten worden? En als het ‘vaccin’ ‘effectief’ zou zijn, hoe kan het dan onvolmaakt worden genoemd? Als het ‘niet perfect’ is, hoe kan het dan effectief worden genoemd?

De heersers zitten waarschijnlijk gewoon in hun luxe landhuizen en superjachten te lachen om de belachelijke propaganda, die zij alle slaven willen doen geloven.

Hier is de krantenkop van The Guardian:

‘Waarom de meeste mensen die nu sterven aan Covid in Engeland zijn gevaccineerd’

Hier is de eerste regel:

‘Zie dit niet als een slecht teken; het is precies wat wordt verwacht van een effectieve maar onvolmaakte prik.’

Dus ziek worden en sterven aan de infectie, waartegen het ‘vaccin’ je zou moeten beschermen, betekent dat het werkt? Het feit dat het vaccin niet werkt, betekent dat het werkt, suggereren zij. Begrepen. Bedankt voor de verduidelijking, MSM!

Maar het wordt beter…

Ze zeggen dus dat het ‘vaccin’ ‘effectief’ is. Dit zou echter moeten betekenen dat, – als het een vaccin zou zijn – het de COVID-19 infectie en overdracht naar een ‘gevaccineerd’ persoon zal voorkomen.
Maar, zeggen zij, dat zijn degenen die sterven, omdat anderen ‘beperkte dekking’ hebben, wat betekent dat ze deze injectie niet hebben genomen.

Wat een hoax is deze oplichterij!

Blijf alert en voorbereid. Want deze ‘vaccin’-propaganda zal niet stoppen, sterker nog, het zal waarschijnlijk toenemen, wanneer ze geen gewillige proefkonijnen meer kunnen krijgen. Weet wat er aan de hand is, stel de juiste vragen, en blijf zoals altijd uw kritisch denken en onderscheidingsvermogen gebruiken!

 

Bron:

https://www.shtfplan.com/headline-news/msm-tries-to-convince-the-public-deaths-from-covid-after-being-vaxxed-means-the-shot-is-effective

You may also like