22 Gerenommeerde wetenschappers: van alle COVID-patiënten die we hebben geïdentificeerd met de PCR-test, heeft 97% nooit COVID gehad

UPDATE 29-06-2022  Het is bevestigd: de pandemie wordt aangedreven door gebrekkige, zeer onbetrouwbare PCR-tests, zoals voormalige hoofdwetenschapper bij Pfizer, Dr. Michael Yeadon, ons maanden geleden al vertelde. Bijna alle positieve Coronatests zijn fout-positieve tests!

En nu vernemen we dat 22 zeer vermaarde wetenschappers concluderen, dat de PCR-test 97% vals-positieven produceert. Dus van alle COVID-patiënten, die we ooit hebben gezien, heeft hoogstwaarschijnlijk 97% nooit COVID gehad. En waar zijn trouwens de vele jaarlijkse griep-patiënten gebleven?

De studie is hier en hier beschikbaar.

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft ook het probleem met de PCR-test erkend, en heeft gewaarschuwd dat hoge cyclusdrempels op PCR-tests zullen resulteren in vals-positieven.

Een Europese rechtszaak heeft bevestigd dat de veelgebruikte PCR-test voor het opsporen van het Coronavirus (COVID-19) tot 97 procent onbetrouwbaar is, dus in principe nutteloos. De mainstream media negeert dit echter.

Portugese rechters hielden naar verluidt vast aan een uitspraak van een lagere rechtbank, dat het onder dwang in quarantaine plaatsen van vier Duitse toeristen, nadat één van hen als ‘positief’ was getest op COVID-19, onwettig was, omdat de PCR-test van nature frauduleus is.

Conclusie

De lockdowns en alle andere onderdrukkende maatregelen worden gedreven door nepwetenschap, en de regeringen weten dat maar al te goed. Waarom doen ze het dan? Hier is het sluitend bewijs, dat COVID-19 was gepland om de Nieuwe Wereldorde in te luiden om het volk beter te kunnen controleren en te manipuleren door middel van vaccinaties en chips, iets wat de Illuminati al vele decennia van plan was. Maar nu hebben ze de technologie ervoor om dit te kunnen verwezenlijken.

 

Note: Deze prominente artsen bespelen helaas beide kanten: zij behoren tot de gecontroleerde oppositie blijkt. Een van de twee studies is trouwens later ‘gecorrigeerd’, wat al zeer verdacht is.

 

Bron:

https://humansarefree.com/2020/12/22-highly-renowned-scientists-pcr-test-97-never-had-covid.html

You may also like