Behind the green mask - UN Agenda 21 with Rosa Koire
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on reddit
Share on tumblr
Share on whatsapp
Share on email

Wat is Agenda 21? De waarheid achter deze agenda onthuld

2020 was een zeer belangrijk jaar voor de elite, en Agenda 21 wordt momenteel overal uitgevoerd als opmars naar een Nieuwe Wereldorde en meer. Het is de verborgen agenda achter de geplande verwoesting van onze samenleving. V.N. Agenda 21-topdeskundige, Rosa Koire, onthult alles in duidelijke taal!

Agenda 21 is aan de gang sinds lange, lange tijd. Je zou kunnen zeggen dat het in ontwikkeling is sinds 1880. Het zal uiteindelijk elk aspect van uw leven beïnvloeden. Uw stad en provinciale overheden worden gesponsord en gefinancierd door middel van Agenda 21 groepen.

Rosa Koire is een topdeskundige op het gebied van Agenda 21 van de Verenigde Naties, die ook door Nederland is ondertekend en wordt uitgevoerd. Het interview bevat uiterst belangrijke informatie over wat er zich op dit moment in de wereld afspeelt in verband met de maatregelen, die worden toegepast als gevolg van de Coronacrisis en de globale plannen voor de nabije toekomst.

Wat WikipediA u zegt over Agenda 21 is niet waar; het is wel degelijk een bindend en niet vrijwillig programma, en ook niet voor ons bestwil, zoals ze ons willen doen geloven. De naties, de staten, zoals we die nu kennen, zullen verdwijnen en plaatsmaken voor een soort van verenigde unie met 11 megaregio’s. Uw vrijheid en uw vrijheid van meningsuiting zullen totaal vernietigd worden! Cruciaal daarbij zijn de jaren 2020, 2025, 2030 en 2050. In 2050 wil de elite echt alle plannen verwezenlijkt zien.

 

Agenda 21: De opmars naar een Nieuwe Wereldorde

 

Geloof WikipediA niet; Agenda 21 heeft niet het goede voor met de mens!

Waar u ook werkt, waar u ook bent, open uw mond. Ik verzeker u, veel mensen zullen de waarheid niet leuk vinden, maar daar zou men lak aan moeten hebben. We zijn hier niet op aarde om de mensen te behagen en naar de mond te praten, maar om de waarheid aan het licht te brengen. De Illuminati, de heersende elite, verkoopt dit programma, alsof het de wereld zal redden van haar ondergang, en ons klimaat zal verbeteren en de armoede zal bestrijden.

 

You may also like