3 children died from wearing masks
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on reddit
Share on tumblr
Share on whatsapp
Share on email

Wanhopige arts: In week tijd 3 kinderen gestorven door mondkapjes!

De Duitse arts Bodo Schiffmann heeft uit eerste hand vernomen, dat er in Duitsland in één week tijd 3 kinderen zijn gestorven als gevolg van het gebruik van mondkapjes.

De arts meldt in tranen, dat een derde kind waarschijnlijk is overleden door het dragen van een masker. Uiteraard nerveus aan het einde, vraagt ​​hij mensen om eindelijk iets te doen, of hoeveel dode kinderen moeten er nog volgen?

“Kinderen sterven. Ik ben geen complottheoreticus of Covidioot. Kinderen sterven omdat ze mondkapjes dragen tegen een ziekte die niet bestaat,” zegt hij in onderstaand filmpje in tranen. Hoewel ik de video nog op mijn computer heb staan, is deze binnen 1 uur van mijn YouTube kanaal Heiscoming12 verwijderd nadat ik deze ‘verborgen’ had geupload:

 

Bodo Schiffmann: 3 Kinder durch Tragen der Maske gestorben. Wacht endlich auf!

Tegen ouders en leraren zegt hij: “Ga de straat op.” Hij wijst erop, dat mensen die de mondkapjes opdoen uiteindelijk verantwoordelijk zijn, niet de politici, die de regels bepalen. “Wees toch niet bang! Wat moet er nog gebeuren? Drie kinderen in een week tijd! Is het nog niet genoeg?”

De kno-arts verwacht dat zijn kanaal spoedig verwijderd wordt:

‘en daarom is het jullie plicht om dit op jullie kanalen te plaatsen’. Waarvan akte.

Het is afgelopen!

Op een deel van de Duitse scholen zijn mondkapjes verplicht. In Nederland krijgen middelbare scholieren en hun docenten vanaf maandag ‘het dringende advies’ mondkapjes te dragen in de gang en tijdens pauzes. Ook tijdens praktijklessen op het VMBO en praktijkscholen, waarbij afstand houden niet lukt, worden mondkapjes aangeraden.

You may also like