Verzamelt de PCR test uw DNA?

Verbluffende onthulling: Bill Gates financiert Chinees Biotech bedrijf, dat DNA oogst via COVID-tests! Bill Gates helpt China bij het verzamelen van uw DNA om ras-specifieke biowapens te ontwikkelen.

De BGI Group is ’s werelds grootste genoom onderzoeksorganisatie, en levert genomica-diensten, zoals genetische gegevens, DNA-onderzoeken en oplossingen voor gentechnologie. BGI Genomics is een bedrijf, dat het ‘testen op COVID’ gebruikt als een list, om heimelijk het DNA van burgers te verzamelen. BGI is niet alleen actief in Azië, maar ook in de Verenigde Staten en Europa!

Verzamelen van DNA in grote database

De Bill & Melinda Gates Foundation heeft extensieve samenwerkingen met BGI Genomics.

Het Amerikaanse actualiteitenprogramma ’60 Minutes’ heeft hier onlangs aandacht aan besteed in een rapportage. Hierin werd bevestigd dat BGI Genomics de PCR testresultaten gebruikt voor het vastleggen van DNA in een grote database. Met dat DNA worden ook proeven en onderzoek gedaan! De toenemende dreiging van de Chinese Communistische Partij (CCP) in de strijd om medische data, inclusief DNA van onschuldige, onwetende burgers kwam ook aan de orde.

Biometrische informatie uit COVID-tests

In maart 2020, vlak na de wereldwijde COVID-19 uitbraak, benaderde BGI Genomics de Amerikaanse staat Washington met een verleidelijk aanbod. In een persoonlijke brief aan de gouverneur deed BGI het voorstel, om de staat Washington te helpen met het bouwen en beheren van een gloednieuw COVID-test laboratorium.
Voormalig top counterintelligence official Bill Evanina waarschuwde toen de Amerikaanse bevolking al: “Buitenlandse mogendheden kunnen biometrische informatie uit COVID-tests verzamelen, opslaan en exploiteren”.

Banden met de militaire tak van de Chinese Communistische Partij

Ongeveer tegelijkertijd met de uitzending ’60 Minutes’ kwam Reuters met een nieuwsbericht, dat BGI Genomics diepere banden met de militaire tak van de CCP had dan voorheen gedacht werd. Reuters ontdekte onder andere, dat BGI Genomics samen met de People’s Liberation Army (PLA) had samengewerkt, om de etnische Han populatie van China minder gevoelig voor hoogteziekte te maken.

Bill Gates kwam al in 2010 over de vloer bij BGI Genomics in Shenzhen, China.
In 2012 tekende Gates een ‘Memorandum of Understanding’, een soort samenwerkingscontract met BGI Genomics. Tadataka Yamada is de voormalig voorzitter van de Bill & Melinda Gates Foundation’s Global Health Program, en is nu de voorzitter van BGI Genomics Scientific Advisory Board. Daarnaast heeft BGI Genomics in 2016 een kantoor geopend in de thuisstaat van Bill Gates, Washington.

Waarom zou men het DNA van ons mensen willen oogsten?

Bedenk dat Bill Gates een uitgesproken voorstander is van wereldwijde depopulatie. Hij heeft al decennia lang programma’s voor onvruchtbaarheid en bevolkingsvermindering gefinancierd, allemaal onder het mom van ‘geboortebeperking’ of ‘gezondheid van vrouwen’.
Het is duidelijk dat Gates mensen ziet als vijanden, die grotendeels moeten worden uitgeroeid om ‘de planeet te redden’.

Verwacht niet dat de overheid u om toestemming gaat vragen om uw DNA materiaal te bewaren!

Want dit hebben zij niet gedaan, en zullen ze hoogstwaarschijnlijk ook nooit doen. Uw materiaal, uw DNA, mag namelijk maandenlang na het afnemen van de COVID test bewaard worden. Wat ermee gebeurt nadat de uitslag dus bekend is… dat is niet transparant; men weet dit eenvoudig niet.

Conclusie

DNA uit PCR tests wordt zonder uw toestemming gebruikt voor andere onderzoeksdoeleinden. Tijdens een debat tussen Tunahan Kuzu en Hugo de Jonge op 18 november 2020 verspreekt de heer de Jonge zich en noemt het: ‘onderzoeks-deal’ in plaats van ‘onderzoeksdoeleinden.

 

Bronnen:

https://vaccinewars.com/2021-03-08-bill-gates-communist-china-in-harvesting-dna-of-americans.html

https://thenationalpulse.com/exclusive/bgi-genomics-gates-foundation-collab/

You may also like