‘Verrassende ‘verboden planeet’ ontdekt buiten ons zonnestelsel’ ontmaskerd!

Exoplaneet: Een ‘nieuw ontdekte wereld’, buiten ons zonnestelsel? Is men de geschiedenis aan het herschrijven over hoe planeten werden ‘geboren’? #NASA #666 #Antichrist #Gematria 

Eindtijdnieuws.com
27 februari 2023

 

CNN meldt het volgende mainstream mediaverhaal
Of kunnen we met een gerust hart zeggen, fakestream media nonsens?
Astronomen zouden een ongewoon grote planeet hebben gevonden in een baan om een zogenaamde ​​kleine ster, op ongeveer 280 lichtjaren van de aarde.

Dit is trouwens niet de eerste keer dat MSM de Engelse term ‘forbidden planet’ tussen aanhalingstekens gebruikt. Tussen aanhalingstekens geeft in veel gevallen aan, dat het gecodeerd is… kenbaar voor de Broederschap wereldwijd. Engels is immers hun wereldtaal.

Forbidden planet = 80
The antichrist = 80
The Beast = 80
Baphomet = 80
Satan = 80

 

‘De nieuw ontdekte wereld’?

De onverwachte omvang van de nieuw ontdekte wereld, genaamd TOI 5205b, heeft ertoe geleid dat onderzoekers het de ‘verboden planeet’ noemen.

TOI 5205b = 74, 38
Lucifer = 74, 38

 

De NASA afbeelding werd gemaakt door een kunstenaar

Ongeveer zo groot als Jupiter, werd het opgemerkt door onderzoekers, die NASA’s Transiting Exoplanet Survey Satellite, of TESS gebruikten. Jupiter is de grootste planeet in ons zonnestelsel. De hierboven getoonde illustratie, van een kunstenaar (!), toont een grote gasreuzenplaneet (voorgrond) in een baan om een ​​kleine rode dwergster, genaamd TOI 5205…. Werkelijk?
De volledige naam van NASA heeft een numerieke waarde voor de Illuminati:

National Aeronautics and Space Administration = 666
NASA = 66

Transiting Exoplanet Survey Satellite = 201
That old serpent = 201  (een andere Bijbelse naam voor: de duivel, satan, Lucifer, etc.)
The Jesuit Order = 201
Neil Alden Armstrong = 201
Ignatius of Loyola = 201

De valse en georkestreerde ‘Maanlanding’ vond plaats op de 201ste dag van het jaar.
En natuurlijk…

U kunt hen herkennen aan hun logo of logo’s
NASA’s logo is de tong van de slang.

Planeetvorming: evolutie versus schepping

De valse evolutie theorie over de vorming van planeten zit vol met problemen! De ideeën van de mens over de oorsprong van het zonnestelsel worden veranderd en zullen blijven veranderen. Het Woord van God verandert echter niet. Hoewel de Bijbel ons niet veel vertelt over hoe het zonnestelsel is ontstaan, geeft het ons wel enige informatie over wanneer de aarde en de rest van het zonnestelsel is ontstaan. Een Christen kan erop vertrouwen, dat wat God ons heeft laten zien in Zijn Woord waar is, dus moeten we de ideeën van de wetenschappers vergelijken met de geopenbaarde waarheid die vaststaat als een rots. Want het huidige denken over de ‘vorming’ van het zonnestelsel is het niet eens, – en heeft grote problemen – met het scheppingsverslag in Genesis. Alleen al hieruit kunnen we dus weten, dat de visie of hersenspoeling door NASA onjuist is.

 

Bronnen:

Joseph Acquaviva2222

CNN = 13, afkorting van: Cable News Network = 73, ofwel 777 (3 x 7)

You may also like