Sterven piloten in de lucht vanwege de injectie? Waarom worden er zoveel vliegtuigcrashes gemeld?

Vier piloten binnen één week; sommigen stierven tijdens hun vlucht. Ze waren gewoon gezond. Kleinere vliegtuigen vallen uit de lucht… 

En hoeveel omgekomen piloten van de kleine gecrashte vliegtuigen waren wel of niet gevaccineerd?
De MSM zal u dit nooit bekendmaken. Men ontkent dat het verband houdt met recente Covid-19 vaccinaties. ‘Oorzaak onbekend’, of ‘wordt nog onderzocht’, of het wordt eenvoudig niet gemeld.

 

Hier volgt een reeks zeer recente vliegtuigcrashes (video’s)

Een vliegtuigje heeft maandag flinke ravage aangericht, toen het neerstortte in de woonwijk van Santee, Californië. Twee mensen kwamen om het leven; twee anderen raakten gewond. De vlammenzee heeft twee huizen en meerdere voertuigen volledig verwoest. De eigenaar van het vliegtuigje, Dr. Sugata Das, was een gediplomeerde piloot en uitstekende cardioloog. Het vliegtuig had geen radiocontact met de nabijgelegen Gillespie Field-toren in El Cajon, en er waren vooraf ook geen aanwijzingen dat het daar probeerde te landen:

Neighbors describe the plane crash in Santee

 

Een vliegtuig stortte neer in de buurt van een stad in de regio Tatarstan in Rusland, waarbij 16 mensen omkwamen en 7 mensen gewond raakten:

Russian plane crashes in Tatarstan region

 

Dinsdagochtend is een klein vliegtuig neergestort in Waukesha County. Twee inzittenden kwamen daarbij om het leven:

Waukesha County plane crash, 2 dead | FOX6 News Milwaukee

 

Onderzoekers zeggen, dat er twee kinderen en twee volwassenen aan boord waren van het vliegtuigje, dat in DeKalb County neerstortte. De FAA en NTSB geven hier de namen van de passagiers of piloot aan boord nog niet vrij:

4 killed in plane crash at PDK airport

 

Een vliegtuigje, dat neerstortte in een gebouw in Milaan, waarbij alle 8 inzittenden omkwamen, werd gevlogen door een miljardair. Tiziana Siciliano vertelde verslaggevers ter plaatse, dat het vliegtuig zijn vlucht voortzette tot ‘een bepaald punt, toen een anomalie op het radarscherm verscheen en het neerstortte’, en het dak van het gebouw raakte. Ambtenaren van de verkeerstoren meldden de anomalie, maar verdere details daarover werden niet onmiddellijk vrijgegeven:

Milan plane crash – Flown by billionaire, killing 8

 

De piloot raakte gelukkig niet ernstig gewond bij het incident, dat op camera werd vastgelegd in Winnie, Texas. Een foto toont de schade. Op de foto is een geel vliegtuigje te zien dat langs de snelweg is gekanteld:

Caught on video: Small plane crash in Winnie; no injuries reported

En dit zijn niet de enige recente vliegtuigongeluk incidenten; ik zou nog even door kunnen gaan…

 

British Airways piloten stierven – Cover-up

“Nee, nee, nee… vier piloten van de British Airways stierven niet aan het COVID-19 vaccin!” beweert Snopes.

Maar in het blog van de American Conservative Movement, plaatste men een artikel met de titel, ‘British Airways Coverup: Four Pilots Dead in One Week But Airline Obfuscates on Vaccine Connection’:
“Men hoeft alleen maar goed naar de bewoordingen van uitspraken te kijken, en vaak de daaropvolgende FactChecks, om te zien wanneer een cover-up aan de gang is. En dat is het geval met British Airways, met hun bewering dat vier piloten die in één week zijn omgekomen, niet ‘aan elkaar gelinkt’ zijn”.

De Gateway Pundit publiceerde deze opname van iemand, die de vier sterfgevallen besprak:
“Ze hebben de derde BA-piloot in de afgelopen zeven dagen laten sterven, ja? Derde piloot dood in de afgelopen week… De eerste twee jongens waren in de veertig en vijftig; deze man, midden dertig, volmaakt fit, geen onderliggende condities. Hij krijgt zijn tweede injectie, en hij is binnen enkele dagen dood, precies hetzelfde met de eerste twee… Daarom voert BA nu crisisgesprekken met de overheid over het al dan niet toelaten van gevaccineerde piloten. Het probleem daarmee is natuurlijk, dat ongeveer 80%, volgens mijn vriend in BA, 80-85% is geïnjecteerd.”

Gelekte luchtvaartdocumenten zouden bovendien gruwelijke details tonen over ‘gevaccineerde’ piloten.
Deze interne documenten illustreren een catastrofe, die staat te gebeuren! Vallen luchtvaartpiloten dood neer, nadat ze gedwongen zijn de injectie te nemen, of zeggen ze Nee tegen het vaccin, en dreigen ze hun carrière te verliezen? Dit is een grote zorg voor velen, en het zal er niet beter of veiliger op worden.

En nee, het ligt niet aan de slechte weersomstandigheden, of dat luchtverkeersleidingsagenten hun baan verlieten uit protest tegen vaccinmandaten…

“Het is veel groter dan mensen denken”, zei een copiloot.

-Vluchten worden omgeleid, vanwege piloten met pijn op de borst.
-Noodlanding, vanwege passagier met pijn op de borst.
-Een piloot wordt dood op de vloer aangetroffen door een embolie.
-Stewardessen keren niet terug naar actieve dienst na hun injectie.
-Twee stewardessen worden dood aangetroffen na hun injectie.
-Zeven stewardessen in Atlanta hebben reeds een doorbraakinfectie gehad.
-Een gevaccineerde piloot kreeg een doorbraakinfectie, en stierf daarna aan nierfalen.

En de rapporten blijven maar binnenkomen, terwijl de luchtvaartmaatschappijen hun communicatie verzegeld houden. Dus wat gebeurt hier? Een piloot is dood, en de media praat de hele zaak goed, of zwijgt in alle boekdelen!

 

Bron:

https://blogs.mercola.com/sites/vitalvotes/archive/2021/10/12/vaxxed-delta-pilot-dies-inflight-southwest-flights-have-mass-cancellations.aspx

https://gumshoenews.com/2021/06/26/dr-jane-ruby-explains-clots-and-are-pilots-dying-from-the-jab/  (Link verwijderd helaas!)

You may also like