Robot Rishi vraagt de NHS om robot werknemers te gaan accepteren

Sunak vertelt de NHS om robot werknemers te omarmen, omdat het zich voorbereidt om personeel te ontslaan: op de halvering van het personeelsbestand!

Eindtijdnieuws.com
26 november 2022

 

Het Grote Ontwaken, de Great Reset: alles zal leiden tot de Nieuwe Wereldorde.
En binnen die NWO zijn straks veel en veel minder mensen nodig; hun streefaantal is 500.000.000!
Bekijk deze video, en hoe de Premier van het VK, Rishi Sunak, de NHS (Engels voor Nationale Gezondheidsdienst) vraagt, om robot werknemers te accepteren:

 

Robot Rishi / NHS / The Great Trap / Hugo Talks

Translation => Click on the CC (subtitle) button > then click the Gear wheel > Subtitles > Automatic translation > Choose your language 

Of bekijk de video hier.

 

Gedeeltelijk en vrij vertaald:

Waarom ‘Robot Rishi’?

Vanwege de bijna levenloze robot speech, die hij hield toen hij Premier marionet werd, en door de manier waarop hij ongemakkelijk lang in de camera bleef staren aan het einde van zijn speech.

De Premier belooft de gezondheidszorg radicaal te vernieuwen!

Dit, ‘om economische groei te stimuleren’. En ze lijken alles te willen imiteren wat een mens kan doen. Natuurlijk is Rishi niet echt een robot, maar ook hij zou in die zin zó gemakkelijk vervangen kunnen worden door een robot! Programmeer hem, wind hem op… en weg is hij.

Halvering van het personeelsbestand in de zorg

Dit, ‘in een drastische poging om de kosten te drukken’. Werkelijk? Maar robots zijn toch ongelooflijk duur en ook nog eens duur in onderhoud?

Geplande taken van robots binnen de gezondheidszorg:

Meer robot geassisteerde chirurgie
Artsen, getraind met virtual reality headsets
Drones, die voorgeschreven medicijnen naar patiënten op afgelegen locaties brengen
Meer geautomatiseerde diagnoses

Wat gaan deze robots nog meer doen, denkt u?

Gaan ze medicijnen toedienen?
Gaan ze geestelijke en lichamelijke klachten van patiënten behandelen?
Gaan ze persoonlijke zorg en documentatie afhandelen?
Gaan ze de telefoon beantwoorden? Wel, ze beantwoorden de telefoon nu al vaak, niet?
Gaan ze de wonden van mensen hechten?
Gaat men deze machines gebruiken, om een familielid te vertellen dat iemand onlangs is overleden?

Je kunt een mens niet namaken!

Een geprogrammeerde robot kan geen oprecht medeleven tonen. Het kan geen echte intuïtie hebben. Het is niet uitgerust met empathie, inlevingsvermogen! Het contact en de zorg van een echte persoon, met een ziel, is een zeer essentieel onderdeel van het herstel van een patiënt, nietwaar?
Maar blijkbaar willen zij dat niet. Natuurlijk willen deze control freaks marionetten dat niet; ze willen een robotwereld, ja, een dystopische toekomst!
Veel mensen, ook binnen de gezondheidszorg, denken dat dit slechts geklets is, onzin, iets wat nooit zal gebeuren.

Wat is een dystopie?

Een dystopie is een toekomstbeeld dat zeer pessimistisch is, een visie van een (toekomstige) wereld waarin alles verkeerd loopt, en het leven minder aantrekkelijker is dan dat in de huidige wereld. Het tegenovergestelde van een dystopie is een utopie: een denkbeeldige ideale wereld, waarin alles goed loopt.

Dit plan past ook binnen het WEF met Klaus Schwab

Bovendien past het bij het Internet Of Bodies (IoB), en robots die de wereld overnemen. Twee jaar geleden was dit nog vers nieuws. De Great Reset ofwel Grote Reset was nog maar net aangekondigd. Niet veel mensen spraken er toen over. Maar nu, twee jaar later, heeft iedereen het erover. Het is zelfs op de MSM; Fox News, bijvoorbeeld, schijnt er veel over te praten. Het lijkt allemaal op een theater show. Weet echter dat beide kanten worden gecontroleerd.

De Great Reset in de afbeelding hierboven…
Ik bedoel, deze foto is een goed voorbeeld. Wanneer de Great Reset aan de rechterkant nu plotseling wordt gepresenteerd door de fakestream media als een soort nachtmerrie, zoals voorgesteld door het enge kasteel met de bliksem, en dan, aan de linkerkant, heb je de Great Awakening (het Grote Ontwaken)… is dit zalig, gelukkig utopisch land? Wanneer ze u willen laten kiezen tussen die twee, is dat dan een truc?

Onderdeel van precies hetzelfde systeem

Beiden maken deel uit van hetzelfde systeem – zoals velen die naar de rally bijeenkomsten in Amerika gaan; vele sprekers daar pushen digitale valuta! Kijk ook eens naar deze poster van de recente Great Reawakening tour op 6:28 minuten… Aan de ene kant heb je de Great Reawakening (rode kant), en aan de rechterkant (blauwe kant) heb je de Great Reset. Wanneer je een beetje inzoomt, zie je dat men aan de linkerkant de Bijbel gebruikt, en aan de rechterkant Klaus Schwabs boek! Ja, ze gebruiken zelfs de Vrijmetselaars kleurcode: blauw en rood, die je ziet op veel gecontroleerde oppositie websites van de alternatieve media!

Het is blauw tegen rood: de Hegeliaanse dialectiek. Precies! Het is dezelfde oude trukendoos als met de zogenaamde politiek. Rood versus blauw, de conservatieven versus de liberalen: twee koppen van dezelfde vogel of de tweekoppige adelaar!

Veel van deze sprekers doen zich voor als ‘christen’

En nu gebruiken ze er ook nog de Bijbel bij, om nietsvermoedende Christenen te kunnen misleiden.
Beide kanten spelen hun specifieke rol; het is een toneelstuk! Je hebt de goeden, en je hebt de slechteriken. Ja, het is bedoeld om u, het publiek, mee te krijgen, en zover te krijgen dat u een kant gaat kiezen, zodat ze u kunnen leiden naar waar ze u hebben willen.

Waarom zou u een kant kiezen?

Ze willen dus dat u een kant kiest, zodat ze u er straks zó uit kunnen pikken, met al uw gegevens die u vrijwillig aan hen hebt overgeleverd! U zou weg moeten lopen van het systeem. Dit is het systeem, nogmaals, dat aan u vraagt om te gaan stemmen, een petitie te tekenen, u vraagt om u in te zetten, in opstand te komen, etc.

 

Enkele tips

Gebruik een handige Adblocker app, zodat u probleemloos YouTube video’s, zonder enige reclame, kunt bekijken.
Leer basis Engels, gezien je weinig goede zoekresultaten zult vinden in het Nederlands.
Leer eenvoudig websites te vertalen in uw eigen taal.
Deel uw gegevens niet, door petities, door donaties aan MSM of zogenaamde alternatieve media, door YouTube video’s te liken, of wat dan ook maar.
Bereid u voor op wat komen gaat.
Kijk geen tv, maar leer nieuwe dingen.

Don’t be scared; be prepared

 

Bron:

Hugo talks

You may also like