Medicijnen en water testen positief: magnetisch water en magnetische medicijnen

De bevolking realiseert zich dat het proces van transhumanisme lang geleden is begonnen. Mensen, voedsel, water en medicijnen zijn magnetisch. Grafeenoxide is overal.

Meds en water testen positief op de magneetuitdaging.

Er zijn verschillende video’s gedeeld op het kanaal van La Quinta Columna. Sinds Dr. Sevillano de mensen vroeg, om te controleren of hun medicijnen magnetisch zijn, zijn er verschillende video’s binnengekomen.

Medicijnen, zoals omeprazol, of medicatie tegen constipatie, werden positief getest op de magneetuitdaging. En dat niet alleen, ook water is magnetisch!

Hoewel er meer onderzoek nodig is naar water, is het vrijwel zeker dat medicijnen grafeenoxide bevatten. Het wordt steeds duidelijker, dat dit genocide is door gedwongen transhumanisme via uw voedsel, water, medicijnen, mondkapjes, make-up, verzorgingsartikelen, griepprikken, vaccins, etc. En wie weet wat er nog meer magnetisch is, zoals bijvoorbeeld smart dust dat wordt verspreid in de lucht door middel van chemtrails, en dat bijvoorbeeld ook neerdaalt als het regent.

 

Hier zijn 3 video’s in het Engels ondertiteld:

Magnetic water #1


Magnetic Meds


Magnetic Water #2


Bron:

https://www.orwell.city/2021/08/magnetic-meds.html

You may also like