Man in gedwongen detentie in een COVID-hotel in Canada, ‘omgebouwd’ tot interneringskamp

Steve Duesing, een man uit Toronto, die in quarantaine werd geplaatst, treedt naar buiten met de waarheid over de interneringskampen in Canada voor het Coronavirus.

Internationale reizigers, die Canada van elders proberen binnen te komen, leren op de harde manier dat de handlangers van premier Justin Trudeau klaarstaan, ​​om hen, rechtstreeks vanaf de luchthaven in Wuhan, in Coronavirus (COVID-19) interneringskampen te gooien.

Het volgende gebeurde…

Dit is wat er gebeurde met de 34-jarige Steve Duesing, die bij aankomst in Toronto vanuit Charlotte te horen kreeg, dat hij 3 dagen in een kamp in quarantaine zou moeten zitten, anders zou hij worden gearresteerd en naar de gevangenis gebracht.

Keuze uit of het interneringskamp of de gevangenis

“Ik zit in één ervan,” vertelde de man aan de Toronto Sun. En dat in tegenspraak met het officiële verhaal, dat er in Canada geen interneringskampen voor het Coronavirus zouden zijn. “Toen ik zondagavond op Pearson International Airport vanuit Charlotte aankwam, kreeg ik te horen dat het ofwel 3 dagen quarantaine was, of dat ik naar de gevangenis moest,” legde hij verder uit.
Duesing zegt, dat hij met een shuttlebus rechtstreeks van het vliegveld naar een nabijgelegen Radisson Hotel aan Dixon Road werd begeleid. Daar werd hij bevolen om opgesloten te blijven in zijn kamer, met bewakers buiten, om ervoor te zorgen dat hij dat ook werkelijk zou doen.

“Ik mag de kamer niet verlaten; er staat een bewaker aan het eind van de gang.”

Voordat Duesing met geweld naar de negende verdieping van het Radisson werd vervoerd, moest hij zich laten testen op Chinese ziektekiemen. Een katoenen speer (COVID test), die mogelijk een geheim vaccin bevatte, werd in Duesings neus of anus gestoken, waarna hij in eenzame opsluiting moest wachten op de uitslag. “Mij werd verteld dat ik geen eten kan bestellen,” vertelde Steve aan de verslaggevers aan de telefoon, terwijl hij naar buiten keek naar de parkeerplaats…

130 dollar voor één Coronatest

Terwijl hij nog in North Carolina was om een ​​vriend te bezoeken, betaalde Duesing maar liefst $ 130 om een Coronavirustest te krijgen, waarop hij negatief testte. Bij aankomst in Canada moest Duesing zich echter opnieuw laten testen, omdat dat nu eenmaal de ‘regels’ waren. Een deel van die regels staat blijkbaar toe, dat mensen tegen hun wil worden opgesloten, omdat men bang wordt gemaakt voor de ‘Chinese ziektekiemen’.
“Zo voelt het”, zei Duesing over zijn gevangeniservaring in het Radisson. “Ik heb er verder niets over te zeggen.”

Niet tevreden met 1 test

De Public Health Agency van Canada was echter niet tevreden met de ‘snelle test’-resultaten, die Duesing bij aankomst in Toronto had verkregen, en eiste daarom dat hij er nog eentje zou nemen. Ondertussen werd hij onder dwang vastgehouden, zonder enige waarschijnlijke oorzaak van misdaad!

‘De inrichting gaf het gevoel van een detentiecentrum’

“Ik werd door de politie naar een pendelbus gebracht en naar dit hotel gebracht, dat is afgeschermd van het publiek”, gaf Duesing aan. Hij merkte op, dat de inrichting het gevoel gaf van een detentiecentrum. De faciliteit was verpakt in een beschermende barrière, waardoor niemand zonder begeleiding kon binnenkomen of weggaan.
“Het is een eenzaam, eenzaam bestaan”, klaagde Duesing. “Ik zou vanavond (dinsdag) om 22.00 uur moeten vertrekken.”

Zelfs de Toronto Sun moest toegeven dat dit nauwelijks past in een zogenaamd ‘vrij land’.

Schrijver Joe Warmington voegde eraan toe, dat het ook bestraffend lijkt, alsof Duesing een soort misdaad had begaan, simpelweg omdat hij een ‘mogelijke drager’ van het virus was.
“Als hij koorts of hoest zou hebben gehad, konden er misschien voorzorgsmaatregelen worden genomen”, schrijft Warmington, die beseft dat dit allemaal veel te ver is gegaan. “Maar iemands vrijheid wegnemen, is obsceen. Het voelt als een schending van de fundamentele mensenrechten in een land, dat beweert op te komen voor dergelijke vrijheden.”

 

Minister de Jonge: “Als mensen niet luisteren, komen er heropvoedingskampen.”

Verscheidene Nederlanders hebben eind vorig jaar op TV gehoord, dat deze best wel bedreigende uitspraak daadwerkelijk uit De Jonge’s mond kwam. Echter, het werd zodanig gecensureerd door de zogenaamde FactCheckers, dat het bewijs ervan nergens meer te vinden is. Het is erg duidelijk dat men dit in de doofpot wilde stoppen.
Echter, in de Verenigde Staten en Duitsland praat men er openlijk over in de mainstream media.

 

Zie ook:

https://eindtijdnieuws.com/urgent-gekozen-lid-van-de-canadese-regering-zegt-lockdown-en-isolatiekampen-gepland-voor-weigeraars/

 

Bronnen:

https://www.survivethenews.com/toronto-man-in-forced-quarantine-comes-forward-about-canadas-coronavirus-internment-camps/

https://torontosun.com/news/local-news/warmington-man-in-forced-detention-in-a-canada-covid-camp

You may also like