Kunnen dieren en ook huisdieren bezeten zijn door demonen?

Kunnen dieren, maar ook je hond of kat demonisch bezeten raken? Het antwoord is Ja. Dieren kunnen net als mensen door demonen worden bezeten.

Maar hoe weet je zoiets?

Vriendelijke dieren en huisdieren – honden, katten, vogels en zelfs paarden – kunnen worden overgenomen door boze geesten, en veranderen in duivelse bloeddorstige beesten.

Het fenomeen is eigenlijk al bekend sinds de Middeleeuwen.

Er deed zich een geval voor in Connecticut, waarin een retriever veranderde van een zachtaardige hond in een woest beest. Het schuimde bij de mond, en zijn ogen waren rood als kolen. Het probeerde herhaaldelijk zijn baasje te vernietigen en hem ernstig te bijten. Het had een ongelooflijke kracht.

Ook was er eens een vrouw die een kat kocht…

Ze nam hem mee naar huis, niet wetend dat hij was gebruikt bij zwarte magie-rituelen.
Op een nacht werd ze wakker en vond de kat bovenop haar borst, de tanden ontbloot, oren in de nek, grommend en spuwend naar haar keel.
Er doemde een schaduw op rond de kat, en de vrouw had het gevoel dat ze stikte. Naar adem happend bad ze in stilte: ‘O God, red me van dit kwaad!’
Daarop sprong de kat van haar af, rende het huis uit en vluchtte weg.

Dit is slechts een voorbeeld. Weet niet of dit een echt bezeten kat is, maar ik zou het zeker niet in mijn huis willen hebben.

En zo was er een geval waarin een paard betrokken was:

het huisdier van een 9-jarig meisje in de staat New York. Sommige jongeren die in de stallen werkten, raakten betrokken bij een satanische sekte. Ze hielden rituelen in de stallen. Een demonische entiteit nam later bezit van het paard. De volgende keer dat het kleine meisje op haar paard reed, schoot hij plotseling weg, racete over een veld, en gooide het meisje over een muur. Toen, schuimend bij de mond, probeerde hij haar ook nog aan te vallen. Later werd het dier weer hysterisch.

Hoe kun je nu zeggen of weten of een dier bezeten is?

Er bestaan verschillende waarschuwingssignalen, allerlei ‘wilde manifestaties’, zoals:

1  Plotselinge gedragsverandering: een vriendelijk huisdier wordt plotseling zeer vijandig.

2  Stiekem: het gedraagt ​​zich, terwijl u aan het kijken bent, maar wordt gewelddadig wanneer u uw rug toekeert.

3  Hysterisch: het vertoont extreme reacties op normale gebeurtenissen, zoals een huisdier dat zichzelf voor de deur werpt, blaft, krabt en huilt als er iemand voor het huis langskomt.

4  Opwinding bij een ongeluk: het wordt opgetogen en overactief als er iets misgaat in het huishouden, alsof hij ervan geniet.

5  Verslechtering van gewoonten: het houdt van vuil zoals vuil water, vuil voedsel of afval. Zijn uiterlijk ondergaat een verslechtering.

6  Lawaai: het dier zal krijsen, huilen, bijten en zelfs gillen. Geluiden nemen in de loop van de tijd toe.

7  Schuim op de bek

8  Toenemende ontlasting en urineren

9  Super vreemd gedrag, zoals tegen een muur oplopen

10  Toegenomen kracht

 

3 PROPHETIC WARNINGS TO COME

Eén van de waarschuwingen in deze video is dat het terrorisme zal toenemen in verschillende vormen. En de maatregelen, die onder het mom van veiligheid zijn ingesteld, zullen alleen maar meer en meer onze rechten wegnemen. Ook zullen ze voor onze wapens komen (ontwapening).

Maar een ander onderwerp waar we het in dit artikel over hebben, gaat over:

Dieren in de laatste dagen

Als je huisdieren hebt, of je bent boer, bid dan regelmatig voor je dieren, je huisdieren en je vee, omdat de vijand op zoek is naar meer levende lichamen. Als je iemand bent, die misschien graag dieren aait, wees daar dan voorzichtig mee, omdat de geestelijke duisternis op aarde aan het toenemen is! Er vindt meer en meer rebellie plaats; demonische bezetenheid van dieren zal gaan groeien.

Wees voorzichtig als de dagen donkerder worden.

Wees op je hoede en blijf weg van dieren met vreemd gedrag, vooral ook van zwerfhonden. Je hebt misschien gehoord over die coyotes in San Francisco, hun toenemende aanvallen op mensen en herten…

Bekijk de hele video voor meer informatie.

 

Bron:

https://weeklyworldnews.com/occult/13781/how-to-tell-if-your-pet-is-possessed/

https://weeklyworldnews.com/occult/13781/how-to-tell-if-your-pet-is-possessed/2/

You may also like