Infiltratie satanische agenda | Yahoo News geeft publieke goedkeuring voor Satanisme

De Yahoo News headline luidt: ‘Eerlijk gezegd, satanisme klinkt best wel geweldig’, en zou dit niet hebben gepubliceerd als het niet eens was met de principes ervan.

In maart dit jaar had homoseksuele Rapper, Lil Nas X, een 666 paar ‘Satan schoenen’ in beperkte oplage laten uitbrengen, die menselijk bloed bevatten.

Ze zijn versierd met een pentagram hanger, en een omgekeerd kruis om het kruis waar de Here Jezus aan stierf, te bespotten. De luchtbel op de zool bevat 60 cc rode inkt en een druppel menselijk bloed, volgens een verklaring van MSCHF.

En dan is er nog de schoen opdruk: Luke 10:18  En Hij zeide tot hen: Ik zag de satan, als een bliksem, uit de hemel vallen.

Zoveel mogelijk bespotting en shock reacties teweegbrengen…

Het is overduidelijk dat Lil Nas X wist waar hij mee bezig was. De timing van de release van de schoen viel samen met Nas’ nieuwste video, ‘Montero (Call Me By Your Name)’. De videoclip is zeer satanisch en laat zien hoe hij danst op een stripper paal, op weg naar de hel, en terwijl hij satan een erotische lapdance geeft.

Deze ‘Satan schoenen’ wekten voorspelbaar walging en woede op bij velen.

Alleen al het feit, dat er een druppel menselijk bloed in elk paar zit, heeft nogal wat stof doen opwaaien…
Het punt of beter gezegd, het doel van deze release is eigenlijk, dat men de religie van het satanisme zogenaamd niet zo satanisch en slecht doet lijken! En in een poging om duidelijk te maken, dat satanisme ‘tolerant’ en ‘empathisch’ is voor anderen, beweert men tevens dat dit religieuze geloofssysteem allesomvattend is… ‘behalve het Christendom, dat natuurlijk nog steeds slecht is en niet kan worden getolereerd’.

Nas is welkom in de Kerk van Satan.

Hoewel Lil Nas X officieel geen lid is van de Kerk van Satan, zeggen de leiders van het satanisme, dat hij in een oogwenk welkom zou zijn als hij besluit lid te worden. Want in hun ogen is hij nu een levend symbool van satanisme.

 

Ook ABC houdt van de ‘Satan schoenen’, en promoot twerken met de duivel om homofobie te bestrijden.

Ashan Singh, presentator van ABC News, beschreef de video, waarin de rapper op een paal van de hemel naar de hel glijdt, en vervolgens op satan twerkt als ‘een briljante manoeuvre om iets moois en inspirerends te maken’.

 

Infiltration & Satanic Agenda

Translation => Options (gear wheel) > Subtitles > Automatic translation > Your language

 

Satans nieuwe agenda voor de jeugd

Een waarschuwing voor de infiltratie van de vijand, en hoe hij opereert. Satan richt zich rechtstreeks op een specifiek doel, in het bijzonder op de jeugd.
Het is een andere infiltratie van de vijand, door social media te gebruiken, zoals Instagram en Tick Tock. Hij gebruikt daarbij afbeeldingen en video’s en muziek, gevuld met hekserij en satanisme. Het is absoluut hekserij middenin je gezicht, en dit is het begin ervan.
Het is een listige truc om hekserij en satanisme acceptabel te maken, door het in het leven van mensen te introduceren als zijnde iets ‘moois’. Het is echter besmet met vloeken, om uw kinderen te vernietigen. Ook zijn er sublieme berichten verborgen in de muziek, wat leidt tot isolatie, depressie en zelfmoord.

Blijf uit de buurt van dit soort dingen!

Er is satanische infiltratie op elk niveau; de duivel infiltreert op elk niveau. En satan verbergt zich niet; hij houdt zich niet in…

 

You may also like