Het is makkelijker om iemand voor de gek te houden dan hen ervan te overtuigen dat ze voor de gek gehouden zijn!

Over manipulatie in de media gesproken: ‘De wereld is vol conflicten, en het is tijd om te leren van de agenten van chaos’.

Eindtijdnieuws.com
10 augustus 2022

 

We gaan vandaag leren van ‘de agenten van chaos’…
Wie zijn deze agenten van chaos, denkt u?
Alex Jones en David Icke zijn enkelen onder hen. Verder, de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), de VN, de Vrijmetselarij, en allen die tot hun kring behoren.

Het toneelspel van Alex Jones was overduidelijk

En een zeer grote rode vlag is, dat je alleen maar zijn naam hoeft in te tikken, want zijn naam alleen al staat op dit moment bovenaan in het ‘voorpaginanieuws’ van Google! Want iedereen moet op de hoogte worden gesteld, ziet u, van deze zogenaamde rechtszaak.

Ja, zeer recentelijk waren er deze zogezegde ‘rechtszaken’ in het nieuws, waarvan ik denk dat het allemaal in scène is gezet. Er werd aardig wat tijd aan besteed in de mainstream media, maar ook dat was geen toeval.

Wat is de boodschap aan u en mij via deze reguliere mediakanalen?

Aan het publiek wordt doorgegeven, dat als je dingen online plaatst, dingen die controversieel klinken, het zomaar kan zijn dat je gearresteerd wordt, of voor de rechter wordt gesleept, of een boete aan je laars krijgt, zoals met de Alex Belfield rechtszaak en de rechtszaak van Alex Jones. Ja, zelfs wanneer je een gebeurtenis in de wereld in twijfel trekt! En we weten dat er momenteel veel hoaxen en PsyOps plaatsvinden, aan de lopende band.

Al deze reguliere media verhalen geven dezelfde boodschap door aan het onderbewuste van de mensen, en dat is om mensen te intimideren vóórdat ze iets posten, en dat is om mensen twee keer te laten nadenken, voordat ze dingen op social media delen. Dat is waar het allemaal om draait!

Maar laten we ons door deze georkestreerde intimidatie en poppenkast beïnvloeden?
Nee, natuurlijk niet!

Wat is het andere doel hiervan?
Naar mijn mening, om verwarring te zaaien. Er bestaat inmiddels een heel ‘leger van artsen, presentatoren en doctoren’. Al deze mensen verschijnen op regelmatige basis op Alex Jones’ (33) Infowars (33,666). Merk op dat Infowars niet alleen op 33 uitkomt in Gematria, maar ook op 666 in Reverse English Sumerian. Dat alleen al zou je alles moeten vertellen wat je moet weten.

Goed, er is dus een heel rondreizend netwerk van deze prominente figuren. Ze verschijnen voortdurend op elkaars planken, en velen van hen verschenen ook op de ReAwaken America Tour. U weet wel, die Tour die door Trump wordt gesteund! Gaan er al belletjes rinkelen?

Hugo legt het u kort en bondig uit met een vleugje humor… ‘Het is altijd showtime’:

 

It’s Always SHOWTIME! / Hugo Talks

Translation => Options (gear wheel) > Subtitles > Automatic translation > Choose your language

Of bekijk de video hier.

 

Wie runt de ‘show’?
De Verenigde Naties (VN) hebben een video gemaakt, die het allemaal zo duidelijk maakt, namelijk, wat zij zelf aan het doen zijn en waren tijdens de pandemie. Kijk maar eens:

 

Learn From The Agents Of Chaos

We weten inmiddels, dat deze mensen verwarring creëren…
En dat doen ze samen met het verkopen van meer producten. Onthoud, dat u in angst moet leven; dat is wat ze u en mij over en weer vertellen. En dan zeggen ze: ‘Verdeel en heers’; je moet de burgers tegen de autoriteiten keren, ja, iedereen tegen elkaar opzetten!

Zo heb je de artsen, die, zoals we al eerder zagen, allemaal New Age zijn, die tegen al deze jib jabs spreken. Dan heb je nog de artsen op TV, die ‘het’ promoten. Je hebt de voorgangers, die tegen het systeem vechten, en dan heb je de voorgangers, die het systeem juist weer promoten en Fauci vragen om in zijn glazen bol te kijken.

Je hebt de media die vóór zijn, en degenen die daar tegen zijn, maar het wordt allemaal gecontroleerd! Ik hoop dat u dat goed ziet, weet u. Ze trekken aan uw emoties, – door middel van manipulatie, intimidatie en dominantie; – ze geven u gratis spullen, en dan vertellen ze u, dat ze willen afkomen van hun concurrenten. Dit is wat ze zeggen dat ze doen, samen met hun desinformatie.

En dan praten ze over nepnieuws…
Waar hebben we dat eerder gehoord? Juist, uit de mond van President Trump in 2018.

Angst voor China?

Al deze desinformatie agenten vertellen u ook, dat je bang moet zijn voor China. Echter, China is één van de vijf landen die permanent deel uitmaken van de veiligheidsraad, genoemd in de video:

Wat is De Trustschapsraad (The Trusteeship Council)?

De Trustschapsraad is één van de bestuursorganen van de Verenigde Naties. De raad heeft als functie om toezicht uit te oefenen op het bestuur van de trustgebieden, die formeel onder het internationale trustschapsstelsel worden geplaatst, maar die facto quasi-koloniaal bestuurd worden door telkens één van de lidstaten. De raad telt als enige lidstaten de vijf permanente leden van de Veiligheidsraad: de Volksrepubliek China, de Verenigde Staten, Rusland (oorspronkelijk de Sovjet-Unie), het Verenigd Koninkrijk, en Frankrijk.
De Trustschapsraad is één van de zes belangrijkste organen van de VN!
Ziet u het hele plaatje?

Cindy van 7grainsofsalt deelt verder meer bronlinken van haar video onder de video zelf.
Mis ze niet, en vooral: deel het, verspreid het zolang het nog kan!

Vertrouw nimmer op mensen

Nee, zelfs niet op prinsen of koningen of koninginnen, of wie dan ook maar! Vertrouw alleen op Hem.

Filippenzen 3:8
Jazeker, ik beschouw alle dingen slechts schade ter wille van de voortreffelijke kennis van Christus Jezus, mijn Heer, voor wie ik alle dingen als schade heb gerekend, en beoordeel ze als mest (poep, drek), opdat ik Christus moge winnen.

Bedankt, Verenigde Naties, voor jullie video!

 

‘Je schrijft wat je wordt verteld!’

‘Bedankt, Corporate nieuws!
We zouden de mensen niet kunnen controleren en beheersen zonder jullie.
Een bericht van het Department of Homeland Security.’

 

Daarom, test alles en vertrouw geen enkele geest
Laat je vooral niet bang maken! Want zij zijn banger voor actieve Christenen die hen echt weten te ontmaskeren, Christenen die in Gods autoriteit staan en hun geestelijke wapens gebruiken.

 

Bronnen:

Video from the UN: Sweet Victory – A Game about Behavioural Science for Peace | United Nations

UN’s Facebook picture of the girl and the bird: A view of the Trusteeship Council Chamber at UN Headquarters in NYC

Trump endorses GAVI 7grainsofsalt

Sanna Marin 7grainsofsalt

You may also like