Het beheersen van het verhaal in reguliere en alternatieve media door het WEF en de VN

‘Wij bezitten de wetenschap’: verontrustend bewijs dat het WEF en de VN ‘stilletjes’ het internet aan het verwijderen zijn.

Eindtijdnieuws.com
7 oktober 2022

 

De Vrijmetselarij wil graag dat u en ik dit weten, om nog meer angst te creëren en de mens bespottelijk te maken.

Tijdens een panel van het World Economic Forum (WEF) vorige week, kondigde een vertegenwoordiger van de Verenigde Naties aan, dat zij ‘de wetenschap bezitten’. Iets dat de meesten van ons al lange tijd weten, alleen nu wordt het middenin je gezicht verteld. Zij verwezen hierbij naar hun ‘klimaat informatie’ partnerschap met Google.

Zij bezitten de wetenschap; zij bezitten het verhaal

Ja, gelukkig hebben meer en meer mensen dit nu ook in de gaten. Iedereen, die het niet eens is met dat verhaal, spuit volgens hen ‘desinformatie’, en moet gestraft worden. Nu geven ze dus toe, dat ze ‘samenwerken’ met Big Tech, – iets wat ons ook niet zal verbazen – om ervoor te zorgen dat u en ik die informatie krijgen te zien, die zij willen.

Opvallend
Opvallend is weer, dat vele alternatieve Vrijmetselaarskanalen dit meteen oppikken en verspreiden, als het ware meewerkend met de Vrijmetselarij club, het satanisme, dat het WEF en de VN bestuurt.

Big Tech bedrijven, zoals TikTok en Google, dragen bij aan het controleren van het verhaal

Met name in Google, wordt het internet al geschoond van zeer nuttige informatie, die hun verhaal tegenspreekt. Google geeft je steeds vaker alleen die zoekresultaten, die zij willen dat je ziet.

Gevolg is, dat je bovenaan ongelooflijk verdraaide informatie te zien kunt krijgen… natuurlijk ook iets wat u en ik niet meer zal verrassen. En sommigen zijn dan zo verstandig om niet meer in Google te gaan zoeken naar specifieke informatie, zoals dingen die bijvoorbeeld hun gezondheid aangaan, om maar iets te noemen. Want het is wel duidelijk, dat de elite, – door de informatiestroom te controleren, en iedereen en alles wat hun verhaal tegenspreekt in de doofpot te stoppen – hun dodelijke greep op de mensheid aan het verstevigen zijn!

Opzettelijk functies uit het web verwijderen of ontoegankelijk of betaald maken, kennis verwijderen, stukken van het web opeisen als bedrijfseigendom, de geschiedenis offline dwingen… is nu aan de orde van de dag.

 

Bron:

Controlling The Narrative By The WEF And UN: Disturbing Proof the WEF and UN Are Quietly Deleting the Internet

You may also like