Getuigenis: ‘Ik verliet hypnose om eeuwig leven te vinden!’

UPDATE 29-06-2022  Adi deed jarenlang aan hekserij en magie, en was een hypnotiseur, totdat hij een ontmoeting had met de Heer, Jezus Christus. Geef dit levensveranderende getuigenis door. 

Hij vertelt u in deze video waarom hij is gestopt met hypnose en duistere magie.
Hypnose is vandaag de dag algemeen geaccepteerd in entertainment en behandelingen met hypnose, zoals stoppen met roken. De bron echter is en blijft occult.

 

Left Hypnosis to find Eternal life! (Art’s story)

 

Zie ook: 

99% of “Christians” do not know this! Don’t be deceived!

Translation => Options (gear wheel) > Subtitles > Automatic translation > Choose your language

 

We worden gered door geloof, maar wat is echt geloof? Timo Shely legt het u uit in deze video.
Om ware vrijheid te kunnen ervaren, is het nodig dat we wederom geboren worden.
Deel dit bericht met alle gelovigen, Gods zegen

Timo Shely

 

Kolossenzen 1:19-23

Want het heeft de Vader behaagd dat in Hem heel de volheid wonen zou, en dat Hij door Hem alle dingen met Zichzelf verzoenen zou, door vrede te maken door het bloed van Zijn kruis, ja door Hem, zowel de dingen die op de aarde zijn als de dingen die in de hemelen zijn. En Hij heeft u, die voorheen vervreemd was en vijandig gezind, zoals bleek uit uw slechte daden, nu ook verzoend, in het lichaam van Zijn vlees, door de dood, om u heilig en smetteloos en onberispelijk voor Zich te plaatsen, als u tenminste in het geloof blijft, gefundeerd en vast, en u niet laat afbrengen van de hoop van het Evangelie, dat u gehoord hebt, dat gepredikt is in de hele schepping die onder de hemel is, waarvan ik, Paulus, een dienaar geworden ben.

 

Note: Deze twee personen zijn zeer wel mogelijk Vrijmetselaren! Sinds eind 2021 is de Heer mijn ogen hiervoor aan het openen.

 

You may also like