Gematria: Rusland test nieuwe intercontinentale ballistisch raket ‘Sarmat’, bijnaam Satan II

Nieuwe Russische raket zal vijanden ‘twee keer doen nadenken’, zegt Poetin. ‘Satan’ raket en de connectie met de Jezuïeten Orde, berekend met Gematria.

Eindtijdnieuws.com
22 april 2022

 

20-04-2022  Rusland heeft een nieuwe intercontinentale ballistische raket (ICBM) ‘getest’. Op de Satan II raket kunnen tien of meer kernkoppen gemonteerd worden. Dat moet volgens Poetin de vijanden van Rusland afschrikken en ‘twee keer doen nadenken’.

De Sarmat raket is de krachtigste raket ter wereld!

De raket heeft het grootste bereik aan doelen. Het zal de militaire macht van het land aanzienlijk vergroten.

De video hieronder laat u in gematria de bronnen van deze raket zien:

 

Satan Missile! Putin Says The Sarmat Will Make Enemies ‘Twink Twice’ – The Jesuit Order Gematria

Translation => Options (gear wheel) > Subtitles > Automatic translation > Choose your language

 

Zoals we kunnen zien in de video, is dit 100% verbonden met Paus Franciscus, de Valse Profeet in de Bijbel, en natuurlijk met de Jezuïeten Orde. Om u een glimp te geven uit de video:

New World Order = 69
Vladimir Putin = 69
World War III = 69
Russian invasion = 69
Illuminati = 69
The Jesuit Order = 69

Hoe groot is de kans dat dit niets met elkaar te maken heeft?
De bewijzen liegen er niet om; het is allemaal met elkaar verbonden!

Note: Sommige YouTube kanalen worden wel zo erg gecensureerd, dat slechts een klein deel van de nieuwe notificaties binnenkomt en/of zichtbaar wordt in de drop box, ook al is men voortdurend ingelogd in YouTube. Het is dan zaak om naar het betreffende YouTube kanaal zelf te gaan, om te kunnen zien wat er nieuw is en wat men gemist heeft!

Wat is de orde van de Jezuïeten eigenlijk?

De Sociëteit van Jezus (de Jezuïeten), waartoe de nieuwe Paus behoort, is de grootste religieuze Orde in de Rooms-Katholieke kerk. De Orde is in Nederland onder meer bekend door zijn scholen. Scholen als het Canisius College in Nijmegen, en het Aloysius College in Den Haag, golden als opleidingsinstituten voor de Katholieke elite. Onder anderen oud-premier Ruud Lubbers, D66-oprichter Hans van Mierlo, oud-PvdA politicus Erik Jurgens, en vele kinderen van Katholieke ondernemers, hebben een opleiding gevolgd aan een middelbare school van de Jezuïeten. De orde richt zich erop om in alle takken van wetenschappen vertegenwoordigers te hebben.

‘Satan II’

De RS-28 Sarmat, in het Westen in de volksmond bekend als de ‘Satan II’ , is een Russische superzware raket op vloeibare brandstof, die sinds 2009 wordt ontwikkeld door het Makeyev Rocket Design Bureau. De Sarmat is één van de zes nieuwe Russische strategische wapens, die op 1 maart 2018 door de Russische President Vladimir Poetin werden onthuld. De RS-28 Sarmat zou in 2022 zijn eerste testvlucht maken en later dit jaar in gebruik worden genomen.

Het Russische Ministerie van Defensie zei, dat de raket Ruslands antwoord is op het Amerikaanse Prompt Global Strike-systeem.

Satan II zou moeilijker te onderscheppen zijn

Er wordt zelfs gespeculeerd, dat de Sarmat een baan over de Zuidpool zou kunnen vliegen, volledig immuun voor elk huidig ​​raketafweersysteem, en dat het over het Fractionele Orbital Bombardement (FOBS)-vermogen beschikt.

Poetin merkte op: “De raket zal stof tot nadenken geven voor degenen, die Rusland proberen te bedreigen.”

By the way, Nuclear en Lucifer blijken een perfecte match te zijn in gematria.

 

Bron:

Vrijmetselaar, Nazi en Federale informant, Hal Turner (verbonden met Alex Jones)

You may also like