Dark matter 666 | Wetenschappers starten Large Hadron Collider opnieuw in zoektocht naar donkere materie!

CERN gedecodeerd in Gematria! Dark matter is gelijk aan 666. Het is allemaal verbonden met Barack Obama, de Antichrist (video).

Eindtijdnieuws.com
23 april 2022

 

22-04-2022  Wetenschappers van de Europese Organisatie voor Nucleair Onderzoek (CERN) hebben vrijdagochtend, na een onderbreking van drie jaar, de grootste en krachtigste deeltjesversneller ter wereld opnieuw opgestart. Dit gebeurde na een periode van drie jaar durende upgrades.
Ze houden van cijfer 3, en wanneer je het schrijft als ‘three’, is het gelijk aan het cijfer 56, zoals ook met:

Freemasons = 56
Coronavirus = 56
All Seeing Eye = 56
Church of Satan = 56
Mind Control = 56
Society of Jesus = 56
Washington D.C. = 56

 

Large Hadron Collider (LHC)

De Large Hadron Collider bestaat uit een ring met een omtrek van 27 kilometer (16,7 mijl).
De machine is gemaakt van supergeleidende magneten, die worden gekoeld tot -271,3°C (-456 F), wat kouder is dan het in de ruimte is. Het werkt door kleine deeltjes tegen elkaar te slaan, zodat wetenschappers ze kunnen observeren en kunnen zien wat erin zit. Ook over het nummer 456 is nagedacht (video).

Het klinkt misschien als sciencefiction, maar de vernieuwde collider zal de mensheid uiteindelijk in staat stellen donkere materie te observeren, beweren en hopen de natuurkundigen.

Wat is donkere materie (dark matter)?
Donkere materie is een hypothetische vorm van materie, waarvan wordt aangenomen dat deze ongeveer 85% van de materie in het universum uitmaakt. Donkere materie wordt ‘donker’ genoemd, omdat het geen interactie lijkt te hebben met het elektromagnetische veld, wat betekent dat het geen elektromagnetische straling, zoals bijvoorbeeld licht, absorbeert, reflecteert, of uitzendt. En daarom is donkere materie moeilijk te detecteren.

Echter, met behulp van een beetje gematria is ‘dark matter’ vrij eenvoudig te decoderen:

 

Scientists Restart Large Hadron Collider In Quest For Dark Matter! CERN Decoded! Gematria Antichrist

Of bekijk de video hier.

Translation => Options (gear wheel) > Subtitles > Automatic translation > Choose your language

 

Deze video laat meermalen de link met onder meer de antichrist zien!
Wetenschappers hopen dat, met de hoge energieën die in de LHC worden geproduceerd, zij daadwerkelijk de mysteries van donkere materie kunnen begrijpen.

Het Higgs boson deeltje

In 2011 hielp de Large Hadron Collider, 100 meter onder de grond bij CERN, aan wetenschappers het bestaan ​​te bewijzen van een subatomair deeltje, genaamd: Higgs boson. Van het Higgs boson deeltje wordt gedacht, dat het een fundamentele bouwsteen van het universum is, die teruggaat tot de zogenaamde ‘oerknal miljarden jaren’ geleden. Ja, satanisten wrijven u graag deze evolutietheorie-leugen onder de neus!

Waarom heeft CNN in het artikel ‘Higgs boson’ benadrukt?

Omdat de naam van dit deeltje een perfecte match is met, jawel: Freemasons!
Belachelijk? Ik denk het niet! Bovendien, wanneer je iets van deze codes afweet, wordt je ook minder snel misleid door zowel de mainstream media als de invloedrijke alternatieve media, waarheidsbewegingen, prominente artsen, de gecontroleerde oppositie, dubbelagenten, ex-CIA agenten, ex-FEMA klokkenluiders, enzovoorts.

 

Bronnen:

https://edition.cnn.com/2022/04/22/world/hadron-collider-relaunch-scli-intl-scn/index.html

https://biblehub.com/greek/456.htm

http://www.gematrinator.com/calculator/classic/index.php

You may also like