Er is wereldwijd een gecoördineerde inspanning om een Digitale Identiteit en Sociaal Kredietsysteem in te voeren!

Het komt eraan; het moet alleen nog worden samengevoegd. Er is wereldwijd een gecoördineerde inspanning om een ​​Sociaal Kredietsysteem recht onder je neus in te voeren.

Op zaterdag 24 juli verzamelden honderdduizenden mensen zich op Trafalgar Square om naar verschillende sprekers te luisteren, voordat ze vreedzaam door Londen marcheerden. Maar de regering luistert niet.

Enorme vreedzame protesten wereldwijd

Sinds maart van dit jaar zijn er in heel Londen enorme vreedzame protesten geweest, maar ook wereldwijd. In die tijd heeft de Britse regering u verteld, dat ze een vaccinpaspoort overweegt. Toen de ‘Vrijheidsdag’ kwam, vertelde de regering u, dat ze nu vaccinpaspoorten gaat invoeren.

In hetzelfde tijdsbestek heeft het Pfizer Covid-19 vaccin toestemming gekregen voor gebruik in noodgevallen, om te worden gegeven aan kinderen van 12 tot 15 jaar. Het JCVI heeft aanbevolen, om het eerst te geven aan alle kinderen met een handicap en leermoeilijkheden, en kinderen die samenleven met ‘kwetsbare’ familieleden.

Er is echter niets veranderd.

Wist u ook dat, hoewel er niets is veranderd, de Britse regering samen met andere wereldleiders heeft samengewerkt, om een ​​sociaal kredietsysteem en een digitale identiteit onder uw neus te introduceren?

 

Een nieuwe ‘Britcoin’ digitale valuta 

De regering en de Bank of England hebben op de achtergrond gewerkt aan een nieuwe digitale valuta, om contant geld te vervangen. Volgens het plan van de Britse kanselier Rishi Sunak zou contant geld in de zakken van mensen worden vervangen door een nieuwe ‘Britcoin’ digitale valuta. Het wordt afgeschilderd als ‘de economie een boost geven in tijden van financiële crisis’. We hopen dat u niet zo naïef bent.

De Bank of England en de regering vragen zich ook af, hoe ze grenzen kunnen stellen aan de besteding van digitale valuta. Dit zou kunnen omvatten: ‘beperkingen op soorten gebruikers, die transacties kunnen uitvoeren in nieuwe vormen van digitaal geld’.

Ondertussen racen de andere landen om hun eigen digitale valuta te ontwikkelen:

China heeft een digitale Yuan getest.
De Amerikaanse minister van Financiën Janet Yellen heeft laten doorschemeren, dat er een digitale Dollar zou kunnen worden gecreëerd.
De Europese Centrale Bank onderzoekt plannen voor een digitale Euro.

 

Plan om ‘beloningen’ in te voeren

De regering is van plan om ‘beloningen’ in te voeren voor gezond eten, in het kader van nieuwe obesitasplannen. De regeling zal naar verluidt de uitgaven bewaken van families in supermarkten, en diegenen belonen, die hun calorieverbruik verminderen en meer groenten en fruit kopen!

Ook mensen die meer gaan bewegen, door deel te nemen aan georganiseerde evenementen, of te voet naar school te gaan, krijgen in een nieuwe app extra punten! Deze punten kunnen vervolgens worden ingewisseld voor kortingen, gratis tickets, of andere stimulansen.

Er werkt een heel team aan het beloningssysteem

De premier heeft Sir Keith Mills op de schouder getikt, de ondernemer die Air Miles en het Nectar-loyaliteitsprogramma heeft opgezet, en heeft geholpen bij het runnen van de Olympische Spelen in Londen, om de plannen te gaan leiden.
“Er werkt een heel team aan in Downing Street, en de premier denkt dat we gewoon niet verder kunnen gaan zoals voorheen, en dat we het nu meteen moeten aanpakken”, zei een bron in Whitehall.
“Hij heeft een zeer streng dieet- en trainingsprogramma gevolgd, en het is waarschijnlijk dat hij een leidende rol zal spelen bij het leiden van deze hele campagne.”

Het beloningssysteem komt, nadat de regering een verbod op reclame voor junkfood op tv vóór 21.00 uur bespoedigde. Deze regering wil nu controleren wat u eet, en zelfs uw supermarktuitgaven en uw dagelijkse bewegingsactiviteiten controleren! Als de regering u kan belonen voor het doen wat zij wil dat u doet, dan kan ze u zeker straffen, vooral als ze een digitale valuta gaan binnenbrengen.

 

Kijk maar naar het Sociale Kredietsysteem van China…

Het is een breed regelgevend framework, bedoeld om te rapporteren over de ‘betrouwbaarheid’ van individuen, bedrijven en overheidsinstanties in heel China. De exacte methode is geheim, maar voorbeelden van overtredingen zijn bijvoorbeeld slecht rijden, roken in rookvrije zones, te veel videogames kopen, en ‘nepnieuws’ online plaatsen, met name over terroristische aanslagen of luchthavenbeveiliging.
Andere mogelijke strafbare feiten zijn onder meer: te lang videogames spelen, geld verspillen aan lichtzinnige aankopen en… posten op social media!

China is ons al voorgegaan in het belonen en straffen van mensen

China is al begonnen met het straffen van mensen, door hun reizen te beperken, inclusief het verbieden van vluchten. Autoriteiten hebben mensen 17,5 miljoen keer verboden om vluchten te kopen tegen het eind van 2018, aldus het National Public Credit Information Centre.

Ze kunnen ook luxe opties inperken: velen mogen geen treinkaartjes van businessclass ontvangen, en sommigen worden weggehouden uit de beste hotels. De lijst met straffen is eindeloos! Het omvat ook het voorkomen, dat kinderen naar de beste scholen gaan.

En nu proberen ze het recht onder je neus in het VK binnen te halen…

Hoe lang duurt het, voordat werkgevers gaan eisen dat hun werknemers de nieuwe app gebruiken, en vragen om hun voedings- en bewegingsgeschiedenis, voordat ze iemand in dienst nemen? Pubs en restaurants zullen hoogstwaarschijnlijk ook de vaccinatiestatus van iedereen moeten controleren voor binnenkomst. Zullen klanten ook hun dieet en bewegingsgeschiedenis moeten veranderen, voordat ze er een hamburger kunnen kopen?

Hoe zit het met de behandeling via de Nationale Gezondheidsdienst (NHS)?

Wordt van hen verwacht dat ze de app gebruiken voor het distribueren van de gezondheidszorg, en alleen degenen behandelen die goed hebben gepresteerd op de app, door gezond te eten en genoeg te bewegen?

Op de ‘Vrijheidsdag’ publiceerde de regering plannen, om Digitale Identiteiten zo vertrouwd als paspoorten te maken. Slechts uren later kondigde de regering aan, dat ze vaccinpaspoorten zou gaan introduceren. De Britse regering is van plan om de juridische status van digitale identiteiten een boost te geven, net zo algemeen erkend als rijbewijzen en bankafschriften! Het zal hoogstwaarschijnlijk in de vorm van een app voor mobiele telefoons worden geïntroduceerd.

vaccination passport

Slechts enkele uren, nadat de plannen waren gepubliceerd, kondigde Boris Johnson aan, dat vaccinpaspoorten vanaf de herfst verplicht zouden zijn voor het betreden van locaties, zoals nachtclubs, en dat een negatief testresultaat niet langer zou volstaan. Dit was een duidelijke poging, om volwassenen van 18-30 jaar te dwingen het Covid-19 vaccin te ontvangen. De Vaccinminister Nadhim Zahawi zei daarna in het Lagerhuis, dat vaccinpaspoorten ook nodig zullen zijn om naar de bioscoop, de kerk en naar voetbal te kunnen gaan.

Rechten van niet-gevaccineerden wereldwijd zullen afnemen

De invoering van een vaccin paspoort en verplichte vaccinatie voor mantelzorgers is wereldwijd gecoördineerd, en ze gaan de rechten van de niet-gevaccineerden afnemen.

Frankrijk

Eerst was het bijvoorbeeld Frankrijk op 12 juli, waar de president Emmanuel Macron de natie toesprak en er bij de burgers op aandrong, om zich te laten vaccineren. Maar de president introduceerde ook nieuwe maatregelen, waarin hij verklaarde dat vaccinaties verplicht zullen worden voor alle gezondheidswerkers. Hij stelt dat ze vóór 15 september 2021 moeten zijn ingeënt, anders krijgen ze sancties en boetes.

Ook kondigde Macron een vaccinatiecampagne aan voor kinderen op middelbare scholen. De nieuwe regels houden in, dat als een kind zich niet laat vaccineren, het niet meer naar school mag gaan! Dat betekent dat het kind geen onderwijs krijgt, aangezien thuisonderwijs illegaal is in Frankrijk.

Macron eindigde met de aankondiging, dat een ‘gezondheidspaspoort’ zal worden ingevoerd via een QR-code, of een certificaat waaruit blijkt dat de houder een negatieve Covid-19 test heeft. Bovendien zullen PCR tests vanaf het najaar niet meer gratis zijn, tenzij ze worden verkregen op recept, tenzij u volledig gevaccineerd bent of onlangs hersteld van Covid-19.

Het paspoort wordt vereist in bars, restaurants, cafés, winkelcentra, en zelfs voor langeafstandsreizen binnen Frankrijk.

Het komt eraan!

De wetgeving in het VK stelt dat iedereen, die om werkredenen een verzorgingstehuis betreedt, inclusief kappers of bouwvakkers, volledig moet worden gevaccineerd om dit te kunnen doen.

Gelooft u nu echt, dat het Verenigd Koninkrijk zal stoppen bij verzorgers en andere werknemers, die een verzorgingshuis binnenkomen? Het NHS personeel zal de volgende zijn. Daarna zijn het de families van mensen, die in een verzorgingshuis wonen. Daarna is het iedereen!
Dit is een gecoördineerde wereldwijde inspanning om een ​​sociaal kredietsysteem en digitale identiteit in te voeren. Laat u niet misleiden dat het VK het niet gaat doen, alleen maar omdat ze het nog niet hebben gedaan. Het komt eraan.

 

Bron:

https://dailyexpose.co.uk/2021/07/26/there-is-a-coordinated-effort-worldwide-to-bring-in-a-digital-identity-and-social-credit-system/

You may also like