“En op vrijdag op de G7 zullen we effectief beslissen wie leeft en wie sterft”

UPDATE 02-01-2022  Dat was de beruchte uitspraak van Gordon Brown, voormalig premier van het Verenigd Koninkrijk, gebaseerd op wie het vaccin krijgt.

Wat hij bedoelde te zeggen, was eigenlijk precies andersom: Geïnjecteerd worden betekent vroeg of laat gedood worden.

Echter, Brown suggereert in onderstaande video, dat degene die wordt gevaccineerd, veilig is, en wie niet gevaccineerd is, vormt daarom een risico. Ja, zij zullen beslissen dat de niet-gevaccineerden een risico zijn. En de machthebbers, de elites, zullen worden beschouwd als zijnde volledig gevaccineerd, zelfs als ze een placebo of nepvaccinatie voor de camera hebben ondergaan.

De G7-leiders zullen beslissen wie leeft en wie sterft…

Het klinkt bijna alsof een massale wereldwijde genocide op handen is, en dat is ook zo.
De voormalige Britse premier praat al jaren over de komende NWO, dus hij is duidelijk een insider die het plan goed kent. En als hij begint te praten over de beslissingen, die zijn gemaakt op de G7-top, aangaande wie leeft en wie sterft, moeten we ontcijferen waar hij het over zou kunnen hebben.

Is het Covid?

Welnu, aangezien Covid slechts een fractie van een percentage van de bevolking doodt, dan moet hij hier duidelijk over iets anders praten. Als de G7 de beslissing mag nemen wie er sterft – en we weten dat ze beslissingen nemen over vaccins, – dan klinkt het alsof de meest waarschijnlijke interpretatie is, dat de G7 zal beslissen welke landen de dodelijke vaccins krijgen, en welke mensen de placebo’s krijgen of helemaal geen killshot.

500.000.000 mensen

Volgens een insider, aanwezig bij het WEF in Davos, is dat het plan, namelijk dat in eerste instantie een derde van de wereldbevolking zal worden uitgeroeid. We weten echter ook, dat het lange termijn plan van de NWO is, om de bevolking terug te brengen tot 500.000.000 mensen. De nieuwe ‘tien geboden’ staan ​​op de Georgia Guidestones! Ze zijn erg vaag, maar het eerste ‘gebod’ toont de ware gruwel die eraan komt: ‘Houd de mensheid onder de 500.000.000’.

Note: Toen Gordon Brown premier van het VK was, had hij een adviseur, die de Britse bevolking wilde halveren en vervolgens wilde beperken tot zo’n 30 miljoen.

 

“On Friday at the G7 we will decide who lives and who dies” [BANNED VIDEO] 

Of bekijk de video hier.

“On Friday at the G7 we will decide effectively who lives and who dies” at: 0:44

Translation => Options (gear wheel) > Subtitles > Automatic translation > Choose your language

 

Vaccin distributieplan

Het uitstippelen van een weg om de ‘pandemie’ te verslaan, blijft bovenaan de agenda van de G7-top staan. De ministers van Financiën zijn begonnen met het bespreken van een vaccin distributieplan van $ 50 miljard voor arme landen met het Internationaal Monetair Fonds, de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en de Wereldhandelsorganisatie.

De Britse premier Boris Johnson heeft gezegd, dat hij streeft naar een toezegging om de hele wereld tegen eind 2022 te vaccineren.

 

Bron:

https://www.aljazeera.com/economy/2021/6/10/the-us-is-banking-on-g7-summit-to-revitalise-transatlantic-ties

You may also like