Doden vervangen: Klokkenluider waarschuwt dat energiebedrijven gevaccineerde werknemers binnen 3 jaar moeten vervangen!

Bedrijven zijn nu al van plan om gevaccineerde werknemers te vervangen, die zeer waarschijnlijk binnen 3 jaar zullen sterven. 

Onheilspellende waarschuwing van een recruiter voor olie- en gasbedrijven…

Klokkenluider Carol Bird, een recruiter voor RigBoyz Employment Network, doet een boekje open over gevaccineerd personeel. Ze legt uit, dat bijna de helft van het personeel van deze grote bedrijven binnen een paar jaar zal worden vervangen door nieuwe werknemers, vanwege het feit dat ze zijn gevaccineerd.

Deze dame, die een wereldwijd rekruteringsbedrijf voor gas- en olie runt, heeft het over ‘successieplanning’, een gericht proces om talent in de pijplijn te houden.

Leidinggevenden laten hun HR-personeel en hun managers, inspecteurs, enzovoorts, doornemen. Ze kijken nu naar het personeel, dat de vaccins heeft ontvangen en ze zijn van plan om ze allemaal binnen de komende 3 jaar te laten vervangen!

Bedrijven waarmee ze werkt, weten dus heel goed dat degenen, die worden geïnjecteerd met het biowapen, dat ‘vaccin’ heet, zeer waarschijnlijk zullen overlijden, en al binnen de komende drie jaar! En deze banen moeten snel ingevuld worden.

 

HR EXECUTIVE: FIRMS ARE PLANNING TO HAVE THEIR VACCINATED STAFF REPLACED WITHIN THE NEXT 3 YEARS

Of bekijk de video hier.

 

“Bedrijven moeten plannen wat er gaat gebeuren als hun personeel verder gaat… en opvolgingsplanning is iets waar ik bedrijven mee help, met name wervingsdiensten”, legt ze uit.

“Directieleden laten hun HR-personeel en hun managers, superintendenten, vloermannen, enzovoorts, doornemen en kijken naar het personeel, dat de vaccins heeft gekregen. En ze zijn van plan om hen allemaal binnen de komende drie jaar te vervangen. Wat zegt dat jou?”

“Sommigen van deze jongens zijn letterlijk in tranen, terwijl zij door het bedrijf gaan en letterlijk al deze individuen afvinken, die het vaccin hebben genomen, wetende dat ze hoogstwaarschijnlijk binnen de komende drie jaar die persoon moeten vervangen”, voegt ze eraan toe.

“Dit is echt iets groots in de industrie waarin ik zit. Deze enorme gas- en oliemaatschappijen willen duizenden medewerkers vervangen!”

Wanneer de injecties eenmaal in het lichaam van een persoon zijn gegaan, is de dood die erop volgt vrijwel zeker. Dit kan weken, maanden of jaren duren, afhankelijk van de persoon. Bovendien functioneren de injecties als een ‘slow kill’-mechanisme, zodat het niet te zeer opvalt, om het leven van de ontvanger volgens een vertraagd schema te beëindigen. Na verloop van tijd zullen alle mensen, die zijn geïnjecteerd, de effecten hiervan gaan ervaren, mede wanneer hun immuunsysteem niet meer in staat is om griep of verkoudheid af te weren.

 

Bron:

https://www.bitchute.com/video/HKpABJ2D9bRF/

You may also like