DMSO, een gewaardeerd wondermineraal met ongelooflijk veel voordelen

DMSO is één van de meest bestudeerde remedies van onze tijd! Sterker nog, het is het belangrijkste medicijn van de eeuw.

Desondanks werkt Big Pharma de kennis en het gebruik ervan sterk tegen. Wat doet dit wondermineraal allemaal?
Helpt het ook tegen ‘virussen’?
Kan het u ook helpen bij shedding?
Ontdek hier de vele voordelen!

DMSO is veel meer dan het op ‘t eerste gezicht lijkt…
Allereerst, DMSO is een oplosmiddel. Het zet die moeilijk te ontgiften gifstoffen om in een oplossing.
Virussen zijn óók oplosmiddelen, ofwel exosomen. Dit betekent, dat virussen de door het lichaam zelf gekozen ontgiftingsmethode is.
Wanneer u DMSO gebruikt, heeft u geen virussen nodig! Dit is even een doordenkertje… Het gebruik van DMSO is één van de meest natuurlijke, niet-toxische manieren, om uw lichaam te helpen doen wat het moet doen, namelijk, om gezond te worden.

In 1866 isoleerde de Russische wetenschapper Alexander Saytzeff een hoogst merkwaardige en eigenaardige natuurlijke zwavelverbinding. Het was helder, geurloos, niet-giftig, en had een knoflookachtige smaak bij consumptie.

Saytzeff kon destijds niet voorspellen, dat zijn ontdekking gedurende de hele medische geschiedenis zeer controversieel zou blijken te zijn, dat het in duizenden onderzoeken zou worden getest en wonderbaarlijke verlichting zou bieden aan talloze patiënten!

DMSO (Dimethylsulfoxide)

Ik heb het hier over dimethylsulfoxide (DMSO), een organische zwavelverbinding, die alleen als industrieel oplosmiddel werd gebruikt, dat wil zeggen, totdat de medische eigenschappen ervan in 1963 werden ontdekt door een onderzoeksteam onder leiding van Stanley W. Jacob, MD.
DMSO is een bijproduct van het papierfabricageproces, dat ook wordt gebruikt als een oplosmiddel.
Het kent echter ook medicinale toepassingen, inclusief als kankerbehandeling.

 

DMSO is bruikbaar bij meer dan 300 aandoeningen

DMSO is bruikbaar als een pijnstiller en ook bij brandwonden, acne, artritis, mentale stoornissen, beroertes, amyloïdose (stofwisselingsziekte), hoofdletsel, sclerodermie, het verzacht kiespijn, verlicht hoofdpijn, aambeien, spierpijn, het voorkomt verlamming door ruggenmergletsels, en verzacht littekenweefsels.

In feite is het nuttig bij meer dan 300 aandoeningen, en is het veilig in gebruik. Je zou kunnen denken dat een verbinding, die zoveel vermeende toepassingen en voordelen heeft, automatisch verdacht zou moeten zijn. Dus laten we de eigenschappen en de beschikbare gegevens eens nader bekijken, en enig licht werpen op deze wonderbaarlijke stof.

Zwavel: onmisbaar onderdeel van het leven

DMSO is een tussenproduct van de wereldwijde zwavelcyclus, die biologisch beschikbare zwavel distribueert voor alle dieren en planten. Zwavelverbindingen komen voor in alle lichaamscellen, en zijn onmisbaar voor het leven! Ze zijn nodig voor een aantal chemische reacties, die betrokken zijn bij de ontgifting, het detoxen van medicijnen en andere schadelijke gifstoffen, zoals grafeen.

Ze hebben potentiële klinische toepassingen bij de behandeling van een aantal aandoeningen, zoals depressie, fibromyalgie, artritis, pijnlijk blaassyndroom, sportblessures, hartfalen, diabetes, kanker en AIDS.

Van de zwavelverbindingen heeft DMSO waarschijnlijk het grootste bereik, en het grootste aantal therapeutische toepassingen, die ooit zijn aangetoond voor enig andere enkelvoudige biochemische stof! Het heeft ongeveer 40 farmacologische eigenschappen, die gunstig kunnen zijn bij de preventie, verlichting of omkering van talrijke ziekten! 

Iemand klaagde bij Dr. Jacob over barstende hoofdpijn, en men gaf hem toestemming om wat DMSO toe te passen, nadat hij had gehoord over de mogelijkheden ervan. De hoofdpijn was binnen enkele minuten verdwenen, kwam binnen vier uur terug en was voorgoed verdwenen, nadat DMSO een tweede keer was aangebracht. Wanneer het werd gebruikt voor één doel, deed het soms een ander ding; aangebracht op een koortslip, loste het binnen een paar uur de ontsteking van de sinussen op bij een vrouw. Een vrouw, die een beroerte had gehad, ontdekte, nadat DMSO op haar pijnlijke kaak was aangebracht, dat ze nu met haar verlamde hand weer kon schrijven, en zelfs beter kon lopen!

 

Therapeutische eigenschappen van DMSO

DMSO is een effectieve pijnstiller, die gevoelszenuwen die pijn veroorzaken, blokkeert. Het vermindert ontstekingen en zwellingen door ontstekingschemicaliën te verminderen. Het verbetert de bloedtoevoer naar een blessure gebied door de bloedvaten te verwijden, de zuurstoftoevoer te verhogen, en door de samenklontering van bloedplaatjes te verminderen.

Het stimuleert genezing, wat een sleutel is tot het nut ervan in elke ziektetoestand. Het is één van de meest krachtige opruimers van vrije radicalen die de mens kent, zo niet de meest krachtige. Dit is een cruciaal mechanisme, aangezien sommige moleculen in ons lichaam een ongelijk aantal elektronen produceren, en de instabiliteit van het aantal ervoor zorgt, dat ze andere cellen vernietigen. DMSO haakt aan die moleculen, en ze worden vervolgens met de DMSO uit het lichaam verdreven.

DMSO dringt gemakkelijk door de huid en de bloed-hersenbarrière, dringt door in weefsels en komt in de bloedbaan terecht.

DMSO beschermt de cellen tegen mechanische schade, en na verloop van tijd is er minder van nodig om resultaten te bereiken. Dit in tegenstelling tot de meeste farmaceutische producten, waarbij steeds hogere doses nodig zijn. Het heeft een kalmerend effect op het centrale zenuwstelsel, en bereikt alle delen van het lichaam, wanneer het door de huid wordt opgenomen, inclusief de hersenen. Dat wil zeggen, DMSO aangebracht op één gebied leidt vaak tot pijnverlichting in sommige andere gebieden, vanwege de effectiviteit ervan.

DMSO fungeert als drager voor andere stoffen of medicijnen, en versterkt hun effect. In feite kunnen bepaalde in DMSO opgeloste geneesmiddelen, zoals corticoïden, antibiotica en insuline, in een lagere dosis dan gebruikelijk worden gebruikt, zonder hun therapeutische werkzaamheid te verminderen. Bovendien worden hun ongewenste bijwerkingen sterk verminderd!

DMSO bevordert de uitscheiding van urine, en fungeert als een spierverslapper. Het stimuleert het immuunsysteem, het verhoogt de productie van witte bloedcellen en macrofagen (afval etende cellen van ons afweersysteem), die vreemd materiaal en pathogenen vernietigen in het lichaam. Het heeft ook antibacteriële, antivirale en schimmelwerende eigenschappen.

DMSO verhoogt ook de doorlaatbaarheid van celmembranen, waardoor gifstoffen uit de cel kunnen worden weggespoeld.

DMSO heeft bovendien stralingsbeschermende eigenschappen tegen dodelijke en mutagene effecten van bijvoorbeeld röntgenstraling in cellen. Het heeft ook cryoprotectieve eigenschappen, wat betekent dat het kan beschermen tegen letsel door bevriezing.

Van DMSO is ook aangetoond dat het cholinesterase-eigenschappen heeft, met andere woorden, het remt een enzym, dat acetylcholine afbreekt, waardoor zowel het niveau als de werkingsduur van deze belangrijke neurotransmitter toeneemt. Want acetylcholine is verantwoordelijk voor het leren en ons geheugen en is tevens rustgevend en ontspannend. Acetylcholine speelt een belangrijke rol bij het reguleren van het immuunsysteem. Het werkt als een belangrijke rem op ontstekingen in het lichaam.

Als bron van zwavel, helpt DMSO bij ontgifting van zware metalen. Zwavel bindt zich met giftige zware metalen (kwik, lood, aluminium, cadmium, arseen, nikkel) en verwijdert deze via urineren, ontlasting en zweten.

DMSO (Dimethylsulfoxide) - Why are the FDA and Big Pharma against it

 

FDA en Big Pharma obstakels

DMSO wordt verkocht in natuurvoedingswinkels, op het internet, en in de meeste landen over de hele wereld. Het wordt door miljoenen mensen gebruikt vanwege de gezondheidsvoordelen, maar in de VS heeft DMSO alleen FDA goedkeuring als conserveermiddel van stamcellen, beenmergcellen en organen voor transplantatie, en voor interstitiële cystitis – een pijnlijke ontstekingsaandoening van de blaas die zeer moeilijk te behandelen is met andere therapieën.

Waarom werkt Big Pharma het DMSO gebruik tegen?

De FDA en Big Pharma zouden liever hebben dat we afhankelijk blijven van hun medicijnen.
Als u naar DMSO zoekt in de Amerikaanse National Library of Medicine, Pubmed.gov, krijgt u meer dan 35.000 geïndexeerde resultaten te zien! Dit maakt het één van de meest bestudeerde verbindingen van onze tijd. Toch worden we ertoe gebracht te geloven, dat DMSO niet kan voldoen aan de vereiste voorschriften voor goedkeuring bij de andere medische aandoeningen, hoewel de effectiviteit en de lage toxiciteit onbetwistbaar zijn.

Ziet u, DMSO is een veel voorkomende verbinding, die goedkoop kan worden geproduceerd. Geen enkel farmaceutisch bedrijf kan er een exclusief patent op krijgen, omdat het een natuurlijke verbinding is! Dus er valt niets aan te verdienen; het komt immers uit de natuur! Een directeur van een groot farmaceutisch bedrijf zei ooit het volgende:

“Het kan me niet schelen of DMSO het belangrijkste medicijn van onze eeuw is, en we weten allemaal dat dit zo is; het is het ons niet waard.”

 

Ondanks beperkingen op het gebruik van DMSO, kopen duizenden Amerikanen het elk jaar op de ‘zwarte markt’. De populariteit is niet te danken aan publiciteit, maar eerder aan mond tot mond reclame. Want als je iets hebt gevonden, dat allerlei kwalen verlicht, waaronder enkele levensbedreigende, raden mensen het natuurlijk aan bij hun vrienden en familie!

 

Beknopte handleiding en aandoeningen 

DMSO wordt over het algemeen op de huid aangebracht, in de vorm van een gel, crème of vloeistof. Het kan via de mond worden ingenomen, of als intraveneuze injectie, in veel gevallen samen met andere geneesmiddelen.
Het wordt ook subcutaan, intramusculair, intraperitoneaal, intrathecaal, door inademing, in het oog, op de slijmvliezen, en in de urineblaas toegediend. De sterkten en doseringen lopen sterk uiteen.
Wanneer u slechts last heeft van pijn of een blessure, gebruik dan een plaatselijke toediening. Drink het niet; het drinken ervan is voor ernstige ontgifting en voor andere inwendige benodigdheden.

Dosering

De gebruikelijke orale dosis DMSO is één theelepel DMSO 70% per dag. Maar aangezien het detox reacties kan veroorzaken, en de totale uitscheiding van DMSO uit het lichaam enkele dagen kan duren, is het het beste om dit maar één keer per week te doen.

Begin met een halve theelepel van DMSO 50%, en verhoog dit tot één theelepel DMSO 70%, indien mogelijke ontgiftingsreacties goed worden verdragen.
Wanneer u vloeibare DMSO op de huid gebruikt, laat deze dan 20 tot 30 minuten drogen, voordat u de rest wegveegt. De huid moet verder schoon, droog en ongeschonden zijn vóór elk plaatselijk gebruik van DMSO! Het gezicht en de hals zijn gevoeliger voor DMSO, en daar mogen geen hogere concentraties dan 50% op worden aangebracht.
Concentraties van DMSO moeten onder de 70% worden gehouden in gebieden met een verminderde bloedcirculatie.

Wanneer 60 tot 90% DMSO op de huid wordt aangebracht, kunnen warmte, roodheid, jeuk en soms plaatselijk netelroos optreden. Dit verdwijnt meestal binnen een paar uur. Het gebruik van natuurlijke aloë vera, gel of crème zal dit effect helpen tegengaan of voorkomen. Wanneer 60 tot 90% DMSO op de handpalm wordt aangebracht, kan de huid rimpels krijgen; dit kan enkele dagen aanhouden.

”Mijn broer deed wat DMSO gel (DMSO 70%, 30% aloë vera) op zijn schouders en het onderste deel van de nek, omdat hij spierpijn/pijn had in dat gebied, en het veroorzaakte een paar uur lang roodheid/irritatie van de huid, hoewel het ook de spierpijn verminderde… Mijn oma heeft reumatoïde artritis, waardoor haar benen opzwellen en voortdurend pijn deden. Ik liet haar dezelfde DMSO gel aanbrengen, en na het ongeveer 2-3 dagen eenmaal per dag aan te brengen, was de zwelling voor 90% verdwenen! En ik denk binnen 4-5 dagen was het 100% weg, en ze zei dat de pijn ook afnam.” – Michael Shatskiy, Los Angeles, Californië, Verenigde Staten

Chronische pijnpatiënten moeten de stof vaak zes weken aanbrengen, voordat er een verandering optreedt. Velen melden verlichting in een mate, die ze met geen enkel ander product hebben kunnen krijgen. In het algemeen geldt, hoe groter de chroniciteit van de aandoening, hoe langer de behandeling met DMSO moet worden toegepast.

Veel voorkomende gezondheidsproblemen, waarvoor mensen DMSO thuis zullen toepassen, zijn onder meer acute musculoskeletale blessures (pijn, jeuk, prikkelingen, warmte, krampen, stijfheid) en ontstekingen.

Hoe eerder DMSO wordt gebruikt, hoe hoger het resultaat!
Een concentratie van 70% DMSO, gemengd met gedestilleerd water, in hoeveelheden variërend van 8 tot 12 ml, aangebracht op en rond de blessure in een groot gebied, ten minste drie keer per dag, zal een genezend effect hebben bij 4 op de 5 mensen.

 

Artritis, verstuikingen, verrekkingen

DMSO zorgt voor een snelle verlichting van pijn, verhoogde mobiliteit, en vermindering van ontstekingen bij plaatselijk gebruik. U kunt binnen 5 tot 20 minuten een positieve reactie zien en meestal 4 tot 6 uur lang.

Door DMSO toe te passen, daar waar het pijn deed bij een 6-jarige, die werd verteerd door reumatoïde artritis, kon het kind binnen een half uur, voor het eerst in twee jaar tijd, haar schouder bewegen en haar hoofd draaien. Overgehaald om te proberen te lopen, slaagde zij erin om een paar stappen te doen, en barstte toen in tranen uit. “Waarom huil je?” vroeg Dr. Jacob haar. “Omdat het geen pijn meer doet”, antwoordde ze.

 

”Mijn broer heeft artritis van de wervelkolom. Hij heeft pijn, en is meer dan de helft van de tijd bedlegerig. Wanneer hij wordt behandeld met DMSO, kan hij een normaal, actief leven leiden… Slechts één toepassing van deze goedkope, veilige DMSO veranderde mijn broer in precies 30 minuten van een mopperende patiënt in een actieve, pijnvrije man!”

 

Beroerte

Kort na een beroerte toegediend, kan DMSO het bloedstolsel dat de beroerte veroorzaakt, oplossen, de bloedsomloop herstellen, en verlamming voorkomen. Zodra DMSO in het lichaam komt, ofwel op de huid wordt gedrenkt, ofwel toegediend via infuus, of via de mond, dringt het door het lichaam, en passeert het de hersenbarrière. Dus zelfs oraal ingenomen, kan het de bloedsomloop verbeteren. Idealiter zou het via een infuus moeten worden toegediend.
Hoewel DMSO 40% een verlenging van de bloedingstijd veroorzaakt, is het nog steeds geïndiceerd voor gebruik bij de behandeling van embolische of hemorragische beroertes.

DMSO is superieur aan elke andere behandeling voor letsel aan de hersenen, waar veel bloedingen aanwezig zijn. 

Een man die om 7:30 uur een beroerte kreeg, weigerde naar het ziekenhuis te gaan, totdat zijn vrouw met Dr. Stanley Jacob had gesproken, wat pas om 18.30 uur gebeurde. Vanaf 19.00 uur op de dag van de beroerte gaf ze hem twee uur lang elke 15 minuten 1 ons DMSO 50% in een beetje sinaasappelsap, en daarna elk half uur.

De volgende dag was haar man beter en al snel weer normaal. Een stof, die een beroerte kan stoppen terwijl deze zich voordoet, is iets dat velen misschien thuis in hun medicijnkastje willen hebben.

 

Angina, hartaanvallen, hersenletsel en ruggenmergletsel

DMSO kan helpen bij het neutraliseren van schadelijke effecten op het hart en de hersenen, bij medische aandoeningen met betrekking tot hoofd- en ruggenmergletsel, beroertes, geheugenstoornissen, en ischemische hartziekte.
Een DMSO 40% oplossing moet binnen vier uur worden toegediend om effectief te zijn; binnen negentig minuten is het beste. 

Na infuus toediening van DMSO is er een verhoging in de hoeveelheid bloedstroom in het ruggenmerg richting het traumagebied. Eén van de eerste dingen, die gebeuren na een ruggenmergtrauma is, dat er een vermindering van zuurstof en bloedstroom optreedt, aangezien de bloedvaten vernauwen of afsluiten… Zonder enige behandeling zwelt het weefsel op. Uiteindelijk leidt dit tot verlamming.

Bij een herseninfarct wordt een dier bijvoorbeeld ofwel comateus of lethargisch, of het sterft. Met DMSO infusie, direct na een blessure of beroerte, wordt dit alles voorkomen.

Dr. Stanley Jacob heeft zelfs intraveneus DMSO gegeven aan mensen, die reeds verlamd waren – dwarslaesie – en van wie sommigen hun ledematen weer konden gebruiken. Een man, verlamd aan beide armen en benen, herstelde voldoende om naar de universiteit te gaan en daarna bij een bank te gaan werken.

 

Infecties… denk ook aan ‘shedding’ van spike-eiwitten

In combinatie met antibiotica zal DMSO bacteriën, die resistent zijn tegen een bepaald antibioticum, omzetten in gevoelig voor datzelfde antibioticum. En waarschijnlijk zal een 80 tot 90 procent oplossing van DMSO nodig zijn, om klinisch bruikbaar te zijn.
DMSO is gebruikt, om antibiotica naar moeilijk bereikbare delen van het lichaam te transporteren met uitstekende resultaten, zoals het beenmerg en de hersenen. 

DMSO kan een viruseiwitcoating oplossen, waardoor de viruskern onbeschermd blijft en het nucleïnezuur ervan wordt blootgesteld aan het immuunsysteem. Plaatselijk toegepast, verlicht het de wondjes, die optreden als gevolg van gordelroos.

DMSO, aangebracht in de neusgaten of plaatselijk in het gezicht, kan verstopte sinussen binnen enkele minuten openen. Ook werd het met succes gebruikt bij patiënten met neuspoliepen. 

DMSO kan tandvleesaandoeningen genezen, en tandbederf en pijn verminderen, door het op de betrokken gebieden aan te brengen.

“Ik heb wat DMSO van farmaceutische kwaliteit, en ik giet ’s avonds ongeveer twee theelepels in een glas, doe mijn 20 mg Doxycycline erin, voeg ongeveer 2 theelepels gedestilleerd water toe, en spoel het dan ongeveer 2 of 3 minuten in mijn mond, en slik het daarna door. Dus ik denk dat het ongeveer een 50% oplossing is. Het werkt echt op mijn mond. Dat ontstoken deel van mijn kaak is in slechts een paar dagen voor ongeveer 70% gekalmeerd. Of eigenlijk meer. Ik verwacht dat het morgen volledig gekalmeerd zal zijn na de dosis DMSO van vanavond.” – L., Toulouse, Frankrijk

 

Littekens, brandwonden, blauwe plekken

Een concentratie van 50 tot 80%, die twee of drie keer per dag wordt aangebracht, zal een opgezwollen litteken na enkele maanden afvlakken. Het is van grote waarde bij oppervlakkige brandwonden, en wanneer het snel op een dergelijk letsel wordt toegepast. Het kan eventuele blauwe plekken elimineren.

“Ik heb het twee weken op mijn gezicht aangebracht… Ik had in maart een aanval van acne, en dit genas de schade vrij goed, maar wat me verbaasde is, dat mijn hyperpigmentatie (melasma) ook heel merkbaar is vervaagd. Sterker nog, het is geweldig!” – HG, Verenigde Staten


“Ik heb een 50% oplossing verdund en plaatselijk aangebracht op de ontstoken lymfeklier. Ik heb het vanavond weer toegepast. Ik ben helemaal verbaasd! Er is een merkbare afname in de grootte van de lymfeklier, na slechts twee toepassingen! En het voelt niet meer onrustig aan. Deze klier was al meer dan 20 jaar opgezwollen!!!” – Melissa Medlock, Coldwater, Michigan, VS

 

Podologie (voetkunde)

DMSO kan effectief zijn bij de behandeling van pijnlijke likdoorns, eelt, ingegroeide teennagels, eeltknobbels, hamertenen, gescheurde enkelbanden, en de ontsteking van jichtige grote tenen. 

 

Spataderen en oppervlakkige trombose

Plaatselijk aangebrachte DMSO kan kleine verwijde bloedvaten dichtbij het huidoppervlak witter maken. Het kan ook de omvang van spataderen in de benen, en de daarmee gepaard gaande ontsteking, verminderen, samen met een verlichting van hun krampachtige ongemak. 

 

Oogproblemen

Een druppel van een DMSO 25% oplossing (verdund in een steriele fysiologische of zoutoplossing), 1 of 2 keer per dag, is nuttig voor oogproblemen, waaronder cataract of glaucoom. 

“DMSO is geweldig. Ik heb ook verschillende goede resultaten gelezen met het gebruik in de ogen. Omdat ik zelf het avontuurlijke type ben, heb ik vandaag DMSO verdund tot 30% en 2 druppels in een van mijn ogen gedaan met rode vlekken rond de iris. De rode vlekken zijn drastisch verminderd. De enige bijwerking was een licht branderig gevoel, vergelijkbaar met de druppels, die je krijgt bij een glaucoomtest, zonder de bijwerking van verwijde pupillen.” – DZ, Verenigde Staten

 

Hoofdpijn

DMSO is zeer effectief bij vasculaire hoofdpijn en spierspanning, die zo vaak gepaard gaat met hoofdpijn. Het kan worden gebruikt op harige gebieden, zoals de hoofdhuid, en het kan ook in de buurt van de ogen worden gebruikt. Een 90% oplossing is effectiever.

 

Psychische aandoeningen

DMSO is nuttig geweest bij de behandeling van patiënten met de volgende diagnoses: overprikkelde toestanden (acute schizofrene reacties, manische fase van de manisch-depressieve psychosen, alcoholische psychosen, symptomatische psychosen); enkele symptomen van de chronische psychosen (autisme, stereotypie, negativisme, abnormaal gedrag, of waanvoorstellingen); ernstige neurosen (angstreacties, obsessieve reacties). 

 

Aandoeningen urinewegen en geslachtsorganen

DMSO is gebruikt bij de behandeling van een aantal patiënten met verschillende urogenitale aandoeningen, waaronder de ziekte van Peyronie, interstitiële cystitis, acute epididymitis. Sommigen hebben een dramatische en bevredigende verlichting van de symptomen verkregen.

 

Kanker

Er is gesuggereerd dat DMSO zich richt op kankercellen. Aanhangers van DMSO ondersteunen al lange tijd de bewering, dat het ervoor kan zorgen dat kankercellen niet-kankerachtig of goedaardig worden, en de voortgang van kanker in de blaas, dikke darm, eierstok, borst en huid kunnen vertragen of stoppen. Sommige aanwijzingen suggereren zelfs dat het nuttig is bij de behandeling van leukemie, en het is ook gebruikt als onderdeel van sommige metabole kankertherapieën. DMSO in combinatie met andere behandelingen heeft aangetoond kanker op een zeer effectieve manier te verminderen.

 

DNA reparatie

Last, but not least, is het schijnbare vermogen van DMSO, om het DNA opnieuw uit te lijnen naar de oorspronkelijke blauwdruk, de oorspronkelijke beoogde vorm van het lichaam. DMSO is een hulpmiddel, waarmee de basiskenmerken van de cel (door groei of genezing) terug kunnen gaan naar hun oorspronkelijke vorm, voordat deze door een externe bron werd beschadigd. Beschadigde celstructuur wordt juist aangemoedigd om terug te groeien tot zijn puurste en meest basale, oorspronkelijke vorm. Het is de fysieke katalysator, die volledige genezing mogelijk maakt. Met behulp van DMSO hebben ontelbare mensen verbazingwekkende resultaten bevestigd, zoals het verdwijnen van littekens, het verjongen van organen, het herstellen van vitaliteit, het terug groeien van haar, en het verdwijnen van rimpels.

Autisme, het Syndroom van Down, en andere aandoeningen, werden volledig teruggedraaid!

“DMSO (dimethylsulfoxide) zoutoplossing bood de beste bescherming tegen DNA afbraak van weefsels, die tot 2 jaar lang had plaatsgevonden.”

 

Tot slot 

‘Hopelijk heeft dit korte overzicht van de geweldige mogelijkheden van DMSO geholpen, om te illustreren wat het inderdaad is: de remedie van onze tijd. Ik ben overtuigd van de therapeutische kracht ervan, zowel door mijn eigen ervaring als die van tientallen mensen, om nog maar te zwijgen van de backup van gepubliceerde wetenschappelijke literatuur.’

Jarenlange houdbaarheid

Het gebruik en de toepassingen maken het een zeer handige verbinding om in huis te hebben. In pure vorm is de levensduur van DMSO onbeperkt, dus het kan jarenlang worden gebruikt.
Alleen gezuiverde en correct verdunde DMSO mag worden gebruikt! Wanneer u een pure DMSO oplossing verdunt, doe dit dan altijd in gedestilleerd water! Wanneer het wordt aangebracht, moeten zowel de huid als de hand, die het product aanbrengt, grondig worden gereinigd voordat het wordt aangebracht. Dit is van het grootste belang, omdat de eigenschappen van DMSO het mogelijk maken, dat verontreinigingen door de huid worden opgenomen en in de bloedbaan terechtkomen.

DMSO staat bekend als één van de minst giftige stoffen in de biologie!

Dus alle ernstige bijwerkingen moeten afkomstig zijn van mogelijke contaminanten, of de inname van gelijktijdige geneesmiddelen die DMSO in het lichaam zal brengen. Het is de moeite waard om nog eens te herhalen: DMSO en elke stof die erin is opgelost, zullen zeer snel de huid, de bloed-hersenbarrière en andere delen van het lichaam binnendringen.

DMSO versterkt de werking van medicijnen

Onthoud ook dat DMSO de effecten van medicijnen, zoals bloedverdunners, steroïden, hartmedicijnen, sedativa, enzovoort, versterkt. Daarnaast kan besmetting met aceton of zuur van DMSO leiden tot ernstige medische gevolgen. Houd rekening met dit probleem bij het kopen van onbetrouwbare DMSO.

Een pure DMSO oplossing wordt binnen 2 uur vast in de koelkast, net zoals ijs. Als er, wanneer de bevroren fles ondersteboven wordt gedraaid, kleine stroompjes water door het ijs stromen, dan bezit u waarschijnlijk de veterinaire DMSO. Dit is een concentratie van 90%. 10% procent is dan gedestilleerd water.

Vrouwen wordt afgeraden DMSO te gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding, ook al wordt DMSO gebruikt om ingevroren menselijke embryo’s te bewaren. DMSO kan de leverfunctietests verstoren en een foutieve aflezing geven. Dat probleem is eenvoudig op te lossen door na DMSO gebruik een week te wachten voordat u de test doet.

Langdurig gebruik gedocumenteerd als veilig

Oogbeschadiging, gemeld bij proefdieren, is niet bevestigd. Bijwerkingen zoals huiduitslag en jeuk na plaatselijke toepassing, het afbreken van bloedelementen na intraveneuze infusie, kunnen grotendeels worden vermeden door meer verdunde oplossingen te gebruiken. Ondanks deze bijwerkingen wordt DMSO gebruikt als conserveermiddel voor bloedelementen en stamcellen.

Wanneer DMSO wordt verdund met water, komt er warmte vrij. De fles zal warm aanvoelen. Dit is een tijdelijke, ongevaarlijke reactie.

Aangezien DMSO uitdroging en schilfering van de buitenste huidlaag veroorzaakt, kunnen huidziekten, die worden gekenmerkt door schilfering (psoriasis) verergeren bij het gebruik van DMSO. Maar DMSO dat slechts een paar dagen plaatselijk werd aangebracht, is nuttig geweest bij psoriasis. Langdurig gebruik van DMSO voor de behandeling van psoriasis wordt daarom niet aangeraden; alleen oraal ingenomen DMSO wordt aanbevolen.

DMSO2 (MSM)

DMSO2, een derivaat van DMSO, wordt beter verdragen, en heeft niet de geur- en irritatiebijwerkingen. Ondanks dit positieve aspect heeft het de effectiviteit, fascinatie en populariteit van DMSO niet overtroffen. Het is ook bekend als methylsufonlmethaan, ofwel MSM, een heel onderwerp voor een ander artikel op zich! Veel MSM producten kunnen synthetische bijproducten en filters bevatten. Beste is om de puur natuurlijke vorm te gebruiken!

Verschillende van de voedingsmiddelen in uw huidige dieet bevatten MSM

Rijke bronnen van MSM zijn onder meer koemelk, koffie, tomaten, thee, snijbiet, bier, alfalfaspruiten en maïs. Het wordt ook gevonden in fruit, zoals appels en frambozen, groenten, volle granen en peulvruchten.

Zwavel is een element van de aarde

Het is essentieel voor het leven, en het is één van de meest voorkomende elementen in het menselijk lichaam.
Allergische reacties op zwavel zijn niet mogelijk, omdat zwavel geen eiwitcomponent heeft. Wanneer mensen ‘allergisch zijn voor zwavel’, bedoelen ze eigenlijk dat ze allergisch of gevoelig zijn, voornamelijk voor bepaalde zwavel bevattende geneesmiddelen of eiwitten, met name sulfa-antibiotica (sulfonamiden) of voor sulfieten (conserveermiddelen, die worden gebruikt in wijnen en sommige voedingsmiddelen), of voor voedingsmiddelen met een hoog zwavelgehalte (broccoli, bloemkool, knoflook, uien, etc.). Veel mensen met een allergie voor sulfamedicijnen, sulfieten, of voedingsmiddelen met een hoog zwavelgehalte, ondervinden geen problemen met het innemen van DMSO, omdat DMSO naast zwavel geen verband houdt met deze stoffen.

DMSO in lage concentraties in onze voeding

Van DMSO is ook gemeld dat het in lage concentraties (<0,05-3,7 ppm) aanwezig is in voedingsproducten, zoals zuurkool, tomatenpuree, melk, bier, koffie, thee, en in voedergewassen zoals luzerne en maïskuilvoer.
Deze zwavelverbinding, DMSO, is een biochemische stof uit dennenbomen, gemaakt in de pulp- en papierindustrie. Het wordt ook van nature in knoflook aangetroffen als een van de 70+ zwavelverbindingen van knoflook!

Er zijn verschillende boeken gepubliceerd over de voordelen van DMSO.

Ga zoals altijd voorzichtig te werk, doe uw huiswerk, en raadpleeg een zorgverlener in geval van twijfel. Verder, koop het niet wanneer de vloeistof of de gel niet in glas zit!

 

Bronnen:

https://www.sott.net/article/228453-DMSO-The-Real-Miracle-Solution

https://www.organiclifestylemagazine.com/the-unbelievable-benefits-of-dmso

https://www.cre8-health.com/dmso-the-real-mms-miracle-mineral-solution/

You may also like