De nieuwe technologie van Google kan uw lichaamstaal lezen… zonder camera’s

Het ATAP-team van Google gebruikt radar om uw computer te helpen reageren op uw bewegingen, en om u te manipuleren met ‘goede adviezen’. WIRED onder de loep.

Eindtijdnieuws.com
5 maart 2022

‘Als techgigant Google in een nieuw project slaagt, hebben apparaten niet eens camera’s nodig om elke beweging van de mens te volgen.’

ATAP heeft overeenkomsten met DARPA

De afdeling Advanced Technology And Products (ATAP) van het Illuminati bedrijf lijkt een beetje op DARPA van het Pentagon, omdat het gevallen engelen technologie gebruikt. Het maakt excentrieke producten, om letterlijk alles in de mens en zijn omgeving te onderzoeken en te controleren.

Wat als…

Wat als uw computer zou besluiten geen melding jingle te laten horen, omdat hij merkt dat u niet meer aan uw bureau zit?
Wat als uw tv zou zien dat u uw bank verlaat om de voordeur te gaan openen, en dat een film of tv programma automatisch zou pauzeren, en het apparaat het afspelen zou hervatten nadat u weer was gaan zitten?
Wat als onze computers meer signalen van onze bewegingen zouden oppikken, en ‘ons zouden leren om attentere metgezellen’ te zijn?
Wat als onze computers u zouden vertellen wat u wel en niet zou moeten doen?

Wat als uw elektronische apparaten dit monitoring gedeelte al jarenlang doen?

Of moeten we zeggen bespioneren? Het artikel klinkt futuristisch en wellicht meer dan een beetje opdringerig: een computer, die al uw bewegingen in de gaten houdt… maar wat als deze technologie al jarenlang bestaat, maar de elite dit nu pas (gedeeltelijk) onthult aan het grote publiek?
Herinner u dat de elite zo’n 50 jaar – of veel langer – verder is met technologie dan ze u en mij laten weten.

 

29 mei 2015

Welcome to Project Jacquard

 

We zijn nu ongeveer bij 7 jaar later beland…

Het voelt minder eng, laat de bron u weten, als je eenmaal ontdekt dat deze technologieën niet op een camera hoeven te vertrouwen, om te zien waar u bent en wat u doet.
Werkelijk?

In plaats daarvan gebruiken ze radar…

Google’s Advanced Technology And Products afdeling, beter bekend als ATAP, de afdeling achter deze excentrieke projecten, zoals een aanraakgevoelig spijkerjasje – dat inmiddels al minstens 5 jaar bestaat – heeft het afgelopen jaar onderzocht hoe computers radar kunnen gebruiken, om onze behoeften of bedoelingen te begrijpen, en vervolgens op een gepaste wijze op ons te reageren. Lees: om ons te kunnen controleren en manipuleren. 

De onthulling van de sensor Soli aan het publiek

Dit is niet de eerste keer dat Google radar gebruikt! In 2015, onthulde Google Soli, een sensor die de elektromagnetische golven van radar kan gebruiken, om precieze gebaren en bewegingen op te pikken. Het werd voor het eerst gezien in het vermogen van Google Pixel 4 om eenvoudige handgebaren te detecteren, zodat de gebruiker de wekker kan instellen, of muziek kan pauzeren, zonder de smartphone te hoeven aanraken.

Meer recentelijk werden radarsensoren ingebed in de tweede generatie Smart Display van Nest Hub, om bewegings- en ademhalingspatronen te kunnen detecteren van de persoon die ernaast slaapt. Het apparaat kan vervolgens de slaap van de persoon volgen, zonder dat men een Smartwatch hoeft om te doen: een ander apparaat dat satan graag gebruikt om de mens volledig te controleren.

Dezelfde Soli-sensor wordt gebruikt in ‘deze nieuwe onderzoeksronde’

Maar, in plaats van de sensor input te gebruiken om een ​​computer rechtstreeks aan te sturen, gebruikt ATAP de sensorgegevens, om zo de computers in staat te stellen onze dagelijkse bewegingen te herkennen en ons te leren om nieuwe soorten keuzes te maken.

Dit roept allerlei zorgen op over privacy en het invasieve karakter van de technologie van Google

WIRED en Google benadrukten het feit, dat de technologie geen camera’s nodig zou hebben als ‘bewijs’ dat het minder invasief is. Wat als uw Smart tv al lang een ingebouwde camera in zich heeft om u te bespioneren? Maar als technologie iedere beweging van je kan volgen zonder een camera, is dat dan niet vele malen zorgwekkender? Hoe kan radar nu ‘privacy vriendelijk’ zijn? En hoe weten mensen dat ze Google kunnen vertrouwen met zulke ongelooflijk gedetailleerde gegevens?

Dit onderzoek door ATAP zal deel uitmaken van een nieuwe YouTube-serie, genaamd ‘In The Lab With Google ATAP’, aldus WIRED.

 

1 maart 2022

In the Lab with Google ATAP: Nonverbal Interactions with Soli Radar

 

“We zijn eigenlijk gewoon de grenzen aan het verleggen van wat we denken dat mogelijk is voor interactie tussen mens en computer.”

Dat waren de woorden van ATAP Senior Interaction Designer Lauren Bedal.

WIRED citeerde Chris Harrison, directeur van de Future Interfaces-groep, die zei:

“Er bestaat niet zoiets als ‘privacy schending’ en ‘geen privacy schending’”, omdat alles zich in een spectrum bevindt…”

Harrison gaf verder toe dat Google de grootste inkomstenbron voor data ter wereld is!

“We zijn van mening dat naarmate technologie meer aanwezig is in ons leven, het redelijk is om de technologie zelf te vragen om nog een paar aanwijzingen van ons op te nemen”, zei Leonardo Giusti, hoofd design bij ATAP.

En zo wordt deze technologie van het rijk der duisternis op sluwe wijze aan de man gebracht

‘Op dezelfde manier waarop je moeder je eraan herinnert een paraplu te pakken, voordat je de deur uitgaat, kan je thermostaat misschien hetzelfde bericht doorgeven, wanneer je er langs loopt en ernaar kijkt… Of, uw tv kan het volume verlagen, wanneer het apparaat detecteert dat u op de bank in slaap bent gevallen.’

 

Veel alternatieve media worden gerund door Vrijmetselaars

WIRED is eigendom van Condé Nast, en Conde Nast is onderdeel van Advanced Publications.

Bij een snelle zoekactie viel mijn oog ‘toevallig’ op deze zin in WikipediA:
‘Gastredacteuren waren onder meer regisseur J.J. Abrams, filmmaker James Cameron, architect Rem Koolhaas, de voormalige Amerikaanse president Barack Obama…’

En zo zie je maar weer, dat vele zogenaamde alternatieve media gewoon gerund worden door de Illuminati zelf. Voor de kenners in Vrijmetselarij zal alleen het logo van WIRED al boekdelen spreken, denk ik.

 

Zie ook:

Bill Gates predicts this technology will replace smartphones

 

Bron:

WIRED: Google’s New Tech Can Read Your Body Language — Without Cameras

You may also like